Poikuudet tädille

Seksinovellin tarjoaa:

Nämä asiat tapahtuivat kymmenkunta vuotta sitten. Äitini sisko Anneli oli saanut jonkin projektin hoitaakseen ja asui meillä syksystä toukokuun loppuun. Sisareni oli muuttanut toiselle paikkakunnalle opiskelemaan ja yläkerrassa oli hänen huoneensa vapaana. Minullakin oli huone yläkerrassa myös. Äitini oli silloin 45 v ja hänen sisarensa muutamaa vuotta vanhempi. Anneli oli naimisissa ja heillä oli suunnilleen ikäisiäni lapsia. Minä olin juuri aloittanut lukiossa toisella luokalla.

Meillä oli yläkerrassa iso olohuone jossa oli tv ja muut vekottimet. Olimme myös aikoinaan saaneet suihkun ja vessan yläkertaan mikä oli yläkerrassa asumisen mukava puoli. Syksy tuli ja tätini muutti meille ja hänellä oli aluksi melko kiireinen työrytmi ettemme paljon nähneetkään. Joskus hän tuli myöhään töistä kun olin jo pehkuissa ja kuulin kerrankin hänen menevän vessaan jossa tietysti hoiti asiansa. Kuului vain kun hän päästi pyttyyn kovalla sihinällä pissansa. Silloin kiinnostukseni heräsi tätiini.

Ajatukseni vaelteli joka suuntaan kunnes nukahdin. Aamulla herätessäni ja kömpiessäni itse vessaan törmäsin kiireiseen tätiini joka tuli meikkaamasta kylpyhuoneesta pelkissä sukkahousuissaan ja rintsikoissaan.

Sanoimme huomenet ja Anneli valitteli kiirettään. Katselin hänen peräänsä hänen mentyään huoneeseensa ja ajattelin, että tätini oli aika hyvän näköinen pakkaus. Hiekanharmaat hiukset vaaleat ja rinnat olivat sopivan pienet, äidilläni oli kylläkin isommat, takamus oli kuin omena pyöreä. Kiinnostukseni tätiäni kohtaan vain lisääntyi.

Tämäkin päivä taas kului ja tulin koulusta kotiin, tein läksyt kuten kunnonn opiskelijan kuuluukin. Kävin juoksemasa pikku lenkin ja menin suihkuun sitten. Riisuin vaatteeni ja heitin ne yläkerrassa olevaan likapyykkikoriin.

Silmiini osui tätini valkoiset alushousut jotka olivat siellä myös. En voinu vastustaa kiusausta ja otin tätini alushousut käteeni. Kääntelin niitä hetken kädessäni ja vein ne nenäni alle. Nuuhkaisin ja tuoksu oli kiihottava nuorelle kaverille jolla ei ollut vielä seksikokemuksia lainkaan. Housuissa oli valkoisen harmaata ainetta sisäpuolella ja mielikuvitukseni lähti heti lentoon.

Kuvittelin miten tätiäni oli naitu ja tämä oli kuivunutta spermaa joka oli valunut alushousuihin. Minun kullini oli jäykistynyt haistellessani tätin housuja ja nuuhkaistessani uudelleen pakotus kullissani vain koveni. Nenääni jäi leijumaan pissanhajua ja jotain muuta tuoksua joka oli vieras hajuminulle. Vaistomaisesti kääräisin alushousut kullini ympärille ja aloin runkkaamaan.
Kuvittelin miten makaisin tätini kanssa ja fantasioin ajatuksella kunnes tunsin lastini lähtevän lähtevän liikkeelle.

Tahrin tätini alushousut spermaani, mutta en voinut laittaa niitä märkinä takaisin pyykkikoriin. Kietaisin pyyhkeen ympärilleni ja vein ne sänkyyni tyynyn alle ja takaisin suihkuun.

Illalla täti tuli taas myöhään töistä ja olin vielä hereillä. Kuuntelin hänen liikkumistaan maaten sängyssäni ja katsellen tätinin tahraisia alkkareita. Ne olivat seksikkään näköiset kokoa 40-42. Nuuhkaisin niitä ja käärin ne kullini ympärille aikomuksenani taas runkata lasti niille.

Säpsähdin koputukseen ovelleni ja nostin päätäni tyynyltä. .”hei Mika, näin valoa ja ajattelin tulla kysymään jotta voisitko tulla vaihtamaan kannettavan tulostimeen väripatruunan,,se vähän takkuaa. ,kun mun pitää tulostaa vielä yksi pöytäkirja”, tätini pyysi.
”-joo, kyllä mä tuun ei siinä mitään”, vastasin pelästyneenä.
Onneksi olin säikähtänyt ja kullini oli myös säikähtänyt ja oli normaalissa olotilassa.
Piilotin tädin alkkarit peiton alle ja nousin ylös.

Menin Annelin huoneeseen ja aloin vauhtaa väripatruunaa,,silmäilin tätiäni salaa samalla, hänellä oli taaskin vain sukkahousut ja valkoinen paita yllään. kiihottava näkyminulle.

”-No niin tuus kattoon mä näytän sullekin miten se tapahtuu”, sanoin tädilleni ja pyysin häntä istumaan tuoliin.
Itse asetuin tätini selän taakse ja aloin näyttämään.
Tätini istui edessäni ja minä kurkottelin selän takaa näyttäen toimenpiteen.
”Jaa, noinko helppoa se onkin”, täti sanoi.
”-Joo”, minä vastasin ja käteni vain kosketti tätini hiuksia. Pörrötin niitä ja käskin pitää asian muistissa.

Minulla oli alkanut seisomaan ja oli pakko häipyä omaan huoneeseeni.
Täti kiitti ja sanoimme hyvät yöt. Seuraava päivä oli perjantai ja vanhempani olivat lähdössä jo aamulla kohti lappia jonne he aina itsenäisyyspäivän aikana menivät. Minä olisin yksinkotona viikonlopun ja äiti oli tuputtuanut kaikki kaapit ruokaa täyteena

Tulin koulusta jo puoliltapäivin ja vanhempani pakkasivat autoaan valmiiksi.
”Mika, Anneli soitti juuri, että joutuu olemaan viikonlopun jossain työasiassa täällä joten hän laittaa teille ruuat.”
Kuulin hänen puhuvan, että oli hyvä kun Anneli jäi kotimieheksi Mikalle.

Kävin tekemässä läksyt äkkiä ja vanhempani lähtivät matkaan heittäen minut samalla kaupungille. Kävin ostamassa itselleni uudet farkut ja kävin kaupoissa. Tulin kotiin viiden aikoihin ja tätini oli myös jo paikalla.
Hän oli keittiössä suunnittelemassa ruuan laittoa.
”Hyvä, kun tulit Mika, missä teillä on perunajauhot”, hän kysyi.
”Katso tuolta yläkaapista viisasin”, tätini otti tuolin jolle nousi seisomaan.
Minä katsoin kun hän nousi tuolille ja näin miten hänen reitensä vilahti hameen alta ja suutani alkoi kuivata ja housuissani kovettumaan.

”Missä täällä” tätini kysyi kun ei nähnyt, . ”no onko ne sitte niinä viereisessä kaapissa” sanoin.
”. laita jalkas siihen pöydälle kyllä se kestää niin ei tarvituolia siirtää”, annoin neuvoja.

Täti nousi toisen jalan varassa työtasolle ja minä menin hänen vierelleen.
Laitoin käteni hänen pakaralleen ja olin työntävinäni siitä, mutta samalla katsoin tädin jalkoväliin.

Ohuet sukkahousut peittivät jotenkuten alushousut jotka olivat sinehtävät. näky oli kiihottava. liikutin kättäni reittä kohti joka oli pehmeä ja kimmoisa. vein naamani aivan kiinni tädin pakaraan. yritin haistella mitä tuoksuja tulee.

”Täältä löytyi”, täti keskeytti minun touhuni.
Otin tätiä kädestä kiinni hänen laskeutuessaan alas työtasolta.
”-Keitetään marjapuuroa vai pidätkö siitä?”, tätini kysyi. .”-joo tottakai” vastasin.
Täti vilkaisi minua virne suupielessään.
Hän kääntyi ja alkoi sekoitella astioissa jotakin aineita.
Katsoin tätiäni takaapäin ja minun kiihkoni vain yltyi jalähdin kävelemään tätiäni kohti.

Olin hänen selkänsä takana ja laitoin käteni hänen lanteilleen. .”Mika, mitä sinä nyt. ”,,en puhunut mitään vaan painauduin kiinni tätiini. ”hetkinen, mitä sinä oikein aoit”. .”tätä, vain sinua minä ajattelen” sanoin ja laitoin käteni takaapäin tätini rinnoille.
”Ei Mika, ei älähän nyt. ei. ” tätini vastusteli minua.

Tädin rinnat tuntuivat pehmeiltä koskettaa ja puseron ja rintaliivien läpi tunsin miten nännit kovettuivat.
Laskinkäteni rinnoilta hameelle ja aloin nostaa helmaa ylöspäin ja sitten käteni jo koskettivatkin tätini sukkahousujen yläosaa ja vatsaa.
”Mika ei näin voida tehdä, älä luojan tähden. älä. minähän olen sinun tätisi.

”Siksi minä haluankin, en ole ollut vielä koskaan tytön kanssa. sinä olet niin hyvän näköinen” vastasin tädilleni.
”Mutta se on väärin. ” samalla minä painoin pääni tädin kaulalle ja yritin suudella hänen poskea ja kaulaa.
”Ei näin Mika. ”. ”mennään yläkertaan sanoin, sinun huoneeseen. ”
Lähdimme kävelemään keittiöstä, sammutimme valot,ulko-ovi lukkoon ja tädin huoneeseen.

Seisoimme tätini sängyn vieressä ja aloitin avaamaan tätini paidän nappeja, paita putosi lattialle, täti avasi hameen napit ja vetoketjun ja se putosi paidan viereen. minä pudotin omat vaatteeni samaan kasaan.
Täti laittoi kätensä selkänsä taakse ja avasi rintsikoittensa hakasen ja pudotti liivit lattialle myös.
Rinnat olivat minun silmissäni komeat. kuin päärynät. vähän alaspäin roikkuvat. kosketin varovasti,,rinta oli pehmeä ja nänni kova nappula keskellä tummaa aluetta.

”Ota se suuhusi ja ime” . ahh. pure sitä . aih. noin. sinulla on hyvät otteet kokemattomaksi pojaksi.
Lopetin rinnan imemisen ja laskeuduin polvilleni ta otin kiinni tädin lanteista.
Painoin kasvoni sukkahousuille ja imin tädin tuoksua nenääni. samalla aloin vetämään sukka-ja alushousuja alaspäin.
Sain sukkahousut pois ja näin tosi tuuhean ja mustan karvoituksen tätinipillun ympärillä.
Yritinkiihkeästi kosketella kielelläni tädin pillua, mutta hänveti minut ylös. ”otetaan rauhallisesti. ei hätäillä”. ja hän veti sängystä päiväpeiton pois ja meni makuulle vuoteelle.

”Nyt tule. nyt voit nuolla kielelläsi täti sanoi” ja nosti jalkansa ylös pitäen käsiäänpölvitaipeen takaa kiinni.
Tädin reidet olivat kiihottavan näköiset, hänen pillunsa pullistui ulospäin mustien karvojen seasta, luultavasti ne olisitten häpyhuulet joitten keskellä oli kiiltävä ja punertava keskiö joka oli kostean näköinen.

Menin polvilleni tädin jalkojen väliin painaen kasvoni kiinni tuohonmärkään ja kosteudesta kiiltelevään haluni kohteeseen.
Oli sanoin kuvaamattoman upea tunne tuntea voimakas haju nenässäni. Työnsin kieleni ja maistoin kosteutta, suuhun jäi hapan maku,mutta se kiihotti minua lisää. Painoin sormeni reikään jonka tiesin olevan keskellä tätä kaikkea ihanuutta. sormi painui pehmeästi lämpimään ja liukkaaseen kohteeseen.

”Tässä on herkkä ja nautinnollinen kohta” täti osoitti sormellaan vakonsa yläosassa olevaa pientä pullistumaa joka turposi kun täti kosketteli sitähetken aikaa.

Otin napin suuhuni ja imin ja nuolin sitä ja kuulin miten tätini alkoi huohottaa. jatkoin kiivaasti ja tätini ulvahteli ja nosteli lantiotaan suutani kohti.
”Aahh, ei luoja tämä on ihanaa. jatka. ei tämä on väärin. ei,ei. uuhhh. ja tunsin tädin kädet niskassani kun hän painoi minua lujemmin itseään vasten. tädin reidet kietoutuivat pääni ympärille jaolin puristuksessa ja tunsin miten nyki ja hytkyi ja ulvahteli, kunnes liike loppui ja hänen reisiensä puristus hellitti.

Arvasin hänen saaneen orgasmin ja olin ylpeä kun olin ekaa kertaa naisen kanssa ja olin antanut hänelle heti orgasmin.

Minulla seisoi edelleen ja asetuin tätini päälle jamakasin jo hänen päällään, mutta kullini ei osunut hänen pilluunsa ja niin täti otti kullistani kiinni ja ohjasi sen sisälleen.

”Älä kiirehdi, ole aivan rauhassa ja nauti tunteesta, kun olet nyt sisälläni” tätini sanoi.
Painuun tätiini kiinni ja hamusin rintaa suuhuni yrittäen samalla liikutella itseäni edestakaisin.
Kullini pää oli miltei tunnoton sillä niin kovaa minulla seisoi.
Täti levitti jalkansa ja sitten kietoi ne pakaroitteni ympärille. se tuntui mukavalta ja kun hän osasi myötäillä työntöjeni tähdissä alavartaloaan.

Otin tädin hiuksista ja poskista kiinni ja vein huuleni hänen huulilleen jotka olivat muuttuneet tummiksi ja paksuiksi. suutelin tätiäni jota olin joillekin tytöillekin jo tehnyt. etsin tädin kielen suuhuni ja imaisin sen kitalakeani vasten. Tunsin miten sylki valui suustani tädin kaulalle ja poskille.

Irrotin suuni tädin suusta ja katsoin tädin kasvoja samalla kun työntelin häntä.
Täti oli kiihkeän näköinen. ”pystytkö vielä pidättelemään laukeamistasi hetken, minä saan taas kohta orgasmin” tätini sanoi. ”en kauaa, kohta multakin tulee” sopersin.
”-Älä liiku minä vain liikun” täti kuiskasi kiihkeästi laittaen samalla kätensä meidän väliimme ja tunsin miten hänen sormensa koskettivat kulliani, mutta sitten hän alkoi pyörittää omaa ”herkkunappiansa”.
”Nyt minä aahh. ” ja tunsin miten tädin käsi katosi välistämme ja painoi minua itseään vasten ja tunsin tädin suun kaulassani ja muutaman terävän imaisun. ja tajusin tädin purreen minua kaulaan orgasminsa aikana.

Täti rauhoittui ja minä makasin hänen päällään liikkumatta. täti avasi silmänsä ja silmät olivat utuiset ja kostean näköiset, huulet olivat turvoksissa niissä näkyi meidän voimakas kielisuudelma.

Aloin työntelemään hitaasti, syvään pohjalle asti ja sitten ylös,,en uskaltanut kysyä mitään tädin ehkäisystä ettei tarvitsisi keskeyttää tätä ihanuutta. Täti makasi jalat levällään ja minä olin kiinni hänessä, takamukseni vain nousi ja laski hitaasti. Laitoin kädet tädin pään taakse ja purin rintoja kuin ne olisivat olleet kumileluja ja täti vaikersi allani.
Painoin poskeni hänen poskeaan vasten ja aloin suudella tätini kaulaa. samalla tunsin miten siemensyöksyni oli lähdössä liikkeelle. .”täti nyt minä tulen” sopersin hyvä ettei itkunsekaisella äänellä niin hyvä tunne minulla oli. painoin hampaani tädin kaulalle ja aloinimeä ja purra. kuulin kuin sumun läpi tädin valituksen käsittelyssäni ja minulta alkoi virrata nestettä tätini sisään.

Taas tätini näytti osaamisensa ja liikutti lantiotaan ja lypsi minut tyhjäksi. Olin miltei tajuton maatessani tätini päällä. Nyt olin tehnyt sen mitä olin kaivannut jo kauan, pääsin eroon poikuudestani ja miten upealla tavalla.

Kierähdin tädin päältä pois ja katsoimme toisiamme lukulampun valossa. painoin pääni tätini rinnalle ja kosketin kädelläni hänen rintojaan ja vatsaansa.

”Onko sulla miten tuo ehkäisy, kun en ajatellutkaan mitään vaan päästin kaikki sisään” kysyin. .”sshh, älä huolehdi” täti sanoi ja painoi sormensa minun huulilleni vaientaen minut.
”-Minä pidän sinusta tosi paljon, olet mulle tosi tärkeä” sanoin tädilleni. .”haluan sinua muulloinkin, ainakin niin kauan kuin asut meillä” jatkoin.
”Katsotaan sitten, mutta nukutaan ensin” hän vastasi. Katsoin jälkiä tätini kaulassa ja rinnoissa. olin tyytyväinen. Nukahdin tädin kainaloon ja meidän yhteiset hetkemme jatkuivat kevääseen saakka.

Elämä on joskus ihanaa nuorellekin kaverille.