Nussin teinityttöä kellarissa

Seksinovellin tarjoaa:

Olin menossa viemään joitain vanhoja vaatteita varastoon, koska pienen kämppämme varastotilat olivat aivan surkeat. Olin jo pitkään suunnitellut asunnon siivoamista ja kaiken ylimääräisen viemistä joko roskikseen tai varastoon. Olin vihdoinkin saanut pitkään kyteneen aikomukseni teoiksi. Ulkona kiiruhdin nopeasti talon toiseen päähän, josta oli pääsy varastotiloihin. Päälläni minulla oli vain college-housut ja t-paita ja koska ulkona oli pikku pakkanen oli vauhtini lähinnä puolijuoksua, minkä nyt laatikoiden kannolta kykenin. Talo oli rakennettu joskus ennen sotia tai ainakin niin kerrottiin. Tästä syystä varastotiloihin ei päässyt omasta portaasta vaan kamat piti raahata talon vastakkaiseen päätyyn ulkokautta.

Saavuin talon päätyyn ja varastotilojen ovelle, joka harmikseni oli taas auki. Tuskittelin asiaa mielessäni, sillä viimeksi muutamia viikkoja sitten oli muutama varastokoppi murrettu auki. Mikäs tämän helpompaa oli kun ihmiset pitivät huolen siitä, että varkaita oikein kutsuttiin sisään. Muistaen varkaat yritin mennä sisään varovaisemmin, jotta voisin yllättää mahdolliset roistot itse teossa. Työnsin oven auki ja näin, että pitkässä käytävässä paloi valot aina käytävän puoleen väliin saakka. Etenin varovasti hiipien yrittäen pitää mahdollisimman vähän ääntä. Vilkuilin aina varovaisesti jokaiseen sivukäytävään, mutta matkan edetessä ja pitkään kuulosteltuani tulin siihen tulokseen, että ei täällä varmaan ole ketään. Pääsin käytävän puoleen väliin, jossa piti sytyttää toisen käytävän puolikkaan valot. Koska en ollut vielä nähnyt ketään kuulostelin ja katselin pitkin pimeää käytävää ja huomasin käytävän perältä tulevan valoa jonkin oven alta.

Etenin valonlähdettä kohden ja yritin muistella, mitä viimeisen oven takana oikeastaan oli. Tuo ovi oli muistaakseni aina suljettuna, mutta ei lukossa. Jos oikein muistin, niin oven takana oli ennen ollut pannuhuone, mutta koska talo oli liitetty koukolämpöverkkoon, oli huone tyhjänä. Muistellessani asiaa tuli mieleeni kerta, jolloin olin katsonut huoneeseen ja nähnyt siellä ainoastaan ikivanhan hetekan, jonka joku entinen asukas oli sinne hylännyt aikojen saatossa. Lähestyin ovea varovasti ja näin sen olevan pienellä raollaan. Raosta loisti kirkas neonvalo ja kesti hetken ennen kuin silmäni tottui tuohon räikeään hohteeseen.

Hätkähdin silmiini avautuvaa näkyä. Vanhan hetekan reunalla istui tyttö, vyötärömittainen, tumman punainen, toppatakki avoinna, nojaten selkäänsä vaaleaan betoniseinään. Tytön silmät olivat kiinni, pää oli painettu vasten seinää ja pitkä ruskea tukka laskeutui olkapäille. Silmieni vähitellen tottuessa räikeään valoon, näin miten toinen käsi puristi hetekan päätyrautaa. Tummansinisten stretch-farkkujen napit olivat auki ja toinen käsi oli työnnettynä farkkujen sisään.

Eniten minua kuitenkin hämmästytti se, että tunsin tytön. Hän oli naapurirapussa asuvan viisilapsisen perheen vanhin lapsi. Jos olin oikein käsittänyt, niin tyttö kävi lukiota ensimmäisellä luokalla ollen näin jotain 16 – 17 -vuotias. Olin toki nähnyt tytön aikaisemminkin monesti ja kiinnittänyt huomiota häneen sen verran kuin yli kolmekymppinen mies yleensä kiinnittää huomiota lukiolaisiin. Tyttö pukeutui aina tiukkoihin vartalon myötäisiin farkkuihin ja käytti hyvin tiukkoja neulepuseroita, jotka eivät jättäneet kukkaan puhkeavasta nuoren tytön vartalosta senttiäkään paljastamasta. Olin usein kiinnittänyt huomioni siihen, miten tämäkin tyttö saattoi kävellä julkisella paikalla tajuamatta, että tuollaiset vaatteet paljastivat esim. hävyn ääriviivat hyvin selvästi puhumattakaan rinnoista ja lantion kaarista.

Ajatusten kulkiessa nopeasti mielessäni näin samalla kuinka oikea käsi varovasti liikahteli farkuissa ja pieni, kaunis suu, jota huulikiillolla korostetut huulet rajasivat, avautui raolleen ja helpottunut huokaus pääsi tytön suusta. Vasen käsi siirtyi vaalean puseron peittämille rinnoille sivellen niitä päältäpäin jääden oikean rinnan alle kannattelemaan sitä. Oikean käden liikahtelu kiihtyi ja tytön silmät puristuivat tiukemmin kiinni pienten läähätysten paetessa avoimesta suusta. Aina välillä kieli pujahti huulten välistä ja lipaisi ylähuulta hyvin aistikkaasti.

Tässä vaiheessa olin itsekin hyvin kiihottunut. College-housujen etumus pullotti kuin teltta ja ajatukseni olivat lähes yksinomaan tuossa edessäni avautuvassa näyssä. Laskin varovasti kainalossani kokoajan keikkuneen laatikon maahan. Nousin ylös ja ujutin käteni housujeni sisäpuolelle tarkoituksena saada tuo kovana jököttävä veitikkani esille ja antaa sille helpotusta. Painoin toisella kädellä housujen vyötärön alas ja vedin toisella kädellä tuon miehisen elimen esille. Ensimmäinen esinahan taakseveto paljasti kostean limaisena kiiltelevän terskan pään tuottaen samalla mielihyvän ensimmäisen aallon.

Samalla kontrollini petti hieman ja horjahdin kohti pannuhuoneen teräsovea, joka painautui kiinni äänekkäästi kolahtaen. Jäykistyin niille sijoilleni kovana jököttävä kalu kourassani sydämen pamppaillessa ja aivojen keksiessä tuhansia selityksiä kohta käytävälle ryntäävälle tytölle siitä, miksi naapurin mies seisoo muna kädessä häntä tirkistelemässä. Aika tuntui hidastuvan ja odotin kokoajan oven avautuvan. Lähes ikuisuudelta tuntuvan ajan kuluttua tajusin, että tytöllä oli yhtäpaljon hävittävää. Ehkä hän ei tulisi ollenkaan, kun samassa kuulin vaimean äänen kysyvän: ”Kuka siellä?” Mietin vieläkin mitä tekisin ja päätin ottaa härkää sarvista, tungin kalun housuihin, avasin rautaoven ja astuin sisään pannuhuoneen räikeään valoon kantaen laatikkoa mukanani.

Carina, muistin tytön nimen juuri sillä hetkellä, oli vetänyt takin ympärilleen, joten en nähnyt oliko tyttö ennättynyt sulkea farkkujen etumustan vai ei. ”Heippa!”, sanoin yrittäen saada ääneni kuulostamaan rennolta vaikka jännitin aivan hirveästi, ”mitäs Sä täällä yksin teet? Onks huolia vai haluut sä muuten vaan olla rauhassa?” helvetti, aivan päin mäntyä, miksi ihminen ei keksi ikinä mitään viisasta silloin kun sitä todella tarvittaisiin. ”Mä tuun tänne joskus kun meteli rupee kotona riepomaan oikein tosissaan”, tyttö vastasi kuitenkin aivan rauhallisesti. Mikään muu ei kielinyt äskeisestä ihanasta näystäni kuin kevyt puna kauniisti kaartuvien poskipäiden päällä. Ruskeat suuret silmät katsoivat minua vakaasti tytön kysyessä: ”Mitäs Sä täällä sitten hommaat?” Selitin tuoneeni jotain vanhoja kamoja varastoon ja nähneeni valoa täältä päin sekä tulleeni tutkimaan oliko joltain jäänyt valot päälle. Astelin puhuessani muitta mutkitta tytön viereen istumaan hetekan reunalle, jolloin sänky narahti kuuluvasti.

Päästyäni jutun loppuun jäin katsomaan Carinan silmiin, tytöllä oli aivan ihanat suuret ruskeat silmät ja aistikkaan pieni suu, jota ohuet mutta syvän punaiset huulet ympäröivät. Tytön kasvoissa oli vain yksi epäkohta, nenä. Se veti katsojan huomion puoleensa, koska se hallitsi koko kasvoja jykevällä olemuksellaan. Välillemme laskeutui lähes painostava hiljaisuus. Huomasin tytön vilkuilevan syliini, jossa veitikkani oli tekemässä temppujaan nostaen college-housujeni etumusta uudelleen teltalle. Päätin tarttua suoraan härkää sarvista ja sanoin Carinalle: ”Oikeastaan mä näin mitä Sä äsken teit ja se näytti hirveän kauniilta. Sorry, voi olla, että mä loukkaan Sua, mutta mä haluaisin nähdä kun Sä teet sen loppuun saakka, sillä Sähän et päässyt vielä perille, ethän?” Tyttö painoi päänsä alaspäin ja pudisti hitaasti päätään vienon punan kohotessa kasvoille. Olimme vaiti hyvin pitkän aikaa ja mielessäni risteili tuhansia ajatuksia, päällimmäisenä ajatus siitä, miten tästä eteenpäin. Mutta koska olin jo päässyt näin pitkälle, en enää voinut, perhana en missään tapauksessa halunnut, perääntyä. Tartuin Carinan leukaan varovasti oikealla kädelläni ja käänsin tytön kasvot kohti omiani ja painoin päättäväisesti suuni Carinan suuta vasten. Sydämeni hypähti ilosta ja veitikkani innosta kun Carinan pehmeät huulet raottuivat ja vastasivat epäröimättä suudelmaani. Suutelin varovasti ensin pelkillä huulillani maistellen suussani huulikiillon mansikkaista makua, mutta kun jotain pientä ja vilkasta tunkeutui huulteni väliin, vastasin tuon kielen vaatimuksiin omallani. Raotin varovasti silmiäni ja näin Carinan silmien olevan puristettuina kiinni. Jatkoimme suutelua varmaan minuuttitolkulla kieltemme tutkiessa toistemme suita ja kieliä hirveällä kiihkolla. Carinan kieli työntyi suuhuni yhä uudestaan ja uudestaan pienenä, mutta vaativana. Annoin kieleni koskea Carinan lämmintä kieltä ja työnsin sen suudellessamme Carinan ihanaan suuhun. Tuntui taivaalliselta tuntea Carinan puhtaat hampaat ja maistaa tytön lämmin hengitys suussani.

Rohkaistuneena avasin toisella kädellä Carinan takin ja ujutin käteni puseron päällä hänen toiselle rinnalleen. Tässä vaiheessa Carina avasi silmänsä ja luulin vihdoinkin menneeni liian pitkälle. ”Lupaathan olla hellä, lupaathan? Muuten saat tehdä ihan mitä haluat”, tyttö sanoi katsoen minua silmiin. Nyökkäsin uskaltamatta rikkoa hetken kauneutta. Nousin sängyn reunalta ylös ja käännyin tyttöön päin. Työnsin takin hänen olkapäidensä yli ja vedin Carinan seisomaan. Samassa muistin missä olimme ja etsin katseellani jotain, jolla lukita pannuhuoneen ovi. Onneksi ovessa oli ikivanha haka, jonka sain pujotettua vastalenkkiin. Palasin hetekan luona odottavan tytön luo ja suutelin häntä seisaallaan uudestaan. Carina vastasi, jos vieläkin kiihkeämmin, suudelmaani. Irrottauduin kuitenkin nopeasti ja levitin tytön takin sängyn rautajousien päälle. Samalla muistin mukanani tuoman laatikon ja avasin sen. Laatikossa oli vanhoja vaatteita, joista tein nopeasti ohuen patjan hetekan rautajousien päälle.

Kääntyessäni katsomaan Carinaa uudelleen, oli tyttö oma-aloitteisesti jo riisumassa puseroaan. Otin puseron häneltä vastaan ja levitin sen myöskin sängylle. Kääntyessäni jälleen olivat farkut jo polvissa tytön painaessa niitä pylly pystyssä kohti nilkkojaan. Jäin ihailemaan näkyä joka eteeni avautui. Carinalla oli jalassaan vaaleanpunaiset tai-malliset alushousut, joissa oli noin 3 cm leveä tummemman punainen vyötärönauha. Alushousut olivat painuneet pyllyn vakoon paljastaen kapean, mutta jo naisellistuneen lantion. Vaikka tyttö seisoi jalat yhteen puristettuina selkä minuun päin, jäi reisien yläosan ja lantion pohjan väliin selvä aukko, jonka yläpinnan muodosti alushousujen läpi pullottava häpy. Alushousut olivat jalkovälissä painuneet syvälle häpyvakoon piirtäen esiin hävyn kauniit muodot. Kirkkaassa valossa näin, kuinka tummempi läikkä oli levinnyt olettamalleni emättimen suuaukon kohdalle kertoen tytön aikaisemmasta leikistä itsensä kanssa.

Carina sai vihdoinkin otettua farkut pois jalastaan ja kääntyi minua kohti. Henkäisin syvään, kun tajusin kuinka kaunis tyttö tosiaan oli. Carinalla ei ollut rintaliivejä ollenkaan vaan rintojen peittona oli kireä toppi, joka paljasti lähes täydelliset ylösalaisin käännetyn suppilon muotoiset rinnat, joiden nännit törröttivät ohuen puuvillan läpi näyttävästi. Kyljet jatkuivat alaspäin painuen vyötärön kohdalla sisään muodostaen täydellisen naisellisen kaaren, joka pullistui kauniiksi lantioksi, jota alushousujen malli korosti kauniisti. Katseeni kiinnittyi alushousujen tummaan läikkään, joka hohti kilpaa tytön punehtuneiden poskien kanssa. Kiinnitin pikaisesti huomioni pitkiin hoikkiin reisiin ja säärin ennenkuin nostin tytön varovasti käsivarsilleni ja kannoin hetekan päälle. Kumarruin suutelemaan Carinaa samalla kun laskin hänet hetekan päälle. Kun tyttö makasi sängyllä, työnsin toisen käteni topin alle saaden käteeni ihanan ja kiinteän, kuusitoistavuotiaan rinnan, jonka muoto ei muuttunut juuri ollenkaan vaikka tyttö makasi selällään. Hyvin hitaasti hyväillen tuota silkinpehmeää kaarevaa pintaa saavutin rinnan pään ja otin kivikovan nännin sormieni väliin ja sivelin sitä. Carina henkäisi suuhuni hyvän olon tuntee lävistäessä hänen tajuntansa. Irroittauduin suudelmasta ja nostin topin kokonaan pois rintojen päältä. Katselin noita kahta kumparetta ja painoin varovaisen suudelman ensin toiselle ja sitten toiselle rinnalle. Toisen käden hyväillessä toista rintaa aloin nuolla kielelläni toista rintaa kiertäen ensin rinnan nipukkaa ympäri läheten sitä joka kierroksella. Lopulta aloin kielelläni lipoa nänniä ja Carinan hengitys muuttui samalla pieneksi huohotukseksi. Jatkoin hetken kuluttua myös toisen rinnan kanssa samalla tavalla hyväillen kädelläni nyt vuorostaan toista kiinteää kumpua.

Kuunnellessani Carinan henkäilyä päättelin, että oli aika siirtyä eteenpäin. Jatkoin matkaani alaspäin rinnoilta antaen kevyitä suukkoja ensin rintojen alle ja siitä edelleen kauniin litteän masun yli kohti alushousujen vyötäröä. Matkallani kohti kaunista lantion pohjaa huomasin kuinka aivan silkin pehmeä nukka peitti Carinan masua. Tässä vaiheessa nousin Carinan viereltä ylös ja levitin käsilläni hänen jalkojaan sekä astuin niiden väliin tytön kuuliaisesti levittäessä jalkansa täysin auki. Katselin ohikiitävän hetken tuota, varmasti elämässäni ainutkertaista näkyä, joka avautui eteeni: Nuori, kaunis nainen makasi edessäni, rinnat pystyssä, jalat kutsuvasti levällään, tumman läikän hohtaessa alushousujen pinnalla kielien yhdessä kevyen huohottavan hengityksen kanssa tytön mielentilasta. Kumarruin kohti tytön masua ja aloin uudelleen suudella napaa ja siitä alaspäin paljaana olevaa ihoa. Lähestyessäni alushousujen reunaa Carina aukaisi silmänsä ja sanoi vielä kerran:”Olethan hellä?!” ”Lupaan olla”, vastasin. Tunsin nenässäni tytön alushousujen tuoksun, joka oli sekoitus pissan ja emättimen tuoksuja. Suutelin juuri hävyn yläpuolelta alushousujen päältä jättäen hävyn vielä koskemattomaksi. Jatkoin suutelua reisien sisäpinnoilla. Alushousujen reunoilta erottui juuri ja juuri pehmeitä vaaleita häpykarvoja, jotka leikkisästi pilkistelivät esiin kertoen tytön kehittymisestä naiseksi. En kyennyt enää hillitsemään omia himojani vaan kosketin varovasti sormillani tuota tummaa läikkää alushousujen päällä. Tunsin lämpimän, liukkaan kosteuden luistavan sormieni alla kun höyhenen kevyesti sivelin tuota häpykumpua, jota ohut puuvilla ei kyennyt täysin kätkemään. Tässä vaiheessa Carina tarttui käteeni ja puristi sen vasten häpyään kykenemättä enää pitämään halujaan hallinnassaan. Painoin sormeni alushousujen vakoon ja sivelin vakoa ylös alas saaden Carinan ponnistamaan lantiollaan vasten kättäni, jota hän kouristuksen omaisesti puristi omilla käsillään.

Ravistin Carinan kädet irti omastani hellästi, mutta määrätietoisesti. Tartuin alushousujen vyötärönauhaan ja vedin alushousuja hitaasti alaspäin samalla nauttien paljastuvasta näystä. Hitaasti vaaleat häpykarvat alkoivat tulla esiin ja hetken päästä erottui häpyvaon pää Carinan auttaessa toimitusta nostamalla lanteitaan ilmaan. Lopulta kosteuttaan kiiltävä häpy oli kokonaan esillä. Painoin pääni tytön jalkojen väliin, hengitin syvään pimpistä kohoavaa kiiman tuoksua ja suutelin ensikertaa kevyesti noita kosteina kiilteleviä sisempiä häpyhuulia, jotka työntyivät täydellisen sileinä esiin vaginasta. Välittömästi huulieni koskettaessa Carinan pimppiä, tytön jalat puristuivat pääni ympärille ja pieni ynähdys pääsi tytön suusta. Aloin varovasti nuolla turvonnutta häpyä pitkillä vedoilla aloittaen pyllyn reiältä edeten yli emättimen aukon varoen kuitenkaan vielä koskemasta silmieni edessä pullistuvaa klitorista. Jokainen kieleni tuntoherkkä alue sähköistyi, kun Carinan sisemmät häpyhuulet sivelivät kieleni pintaa.

Jokaisella nuolaisulla sain suuhuni happaman makeaa nestettä, jota valui valtoimenaan Carinan emättimestä. Tytön voihkinta ja huohotus olivat kuin cooperin testin jälkeen. Jos joku olisi tuolloin päättänyt tulla varastokäytävään, olisi se varmasti kuulunut vierailijan korviin saakka. Carina oli tarttunut molemmin käsin päähäni ja yritti painaa sitä kohden pimppiään samalla kun lantio nousi ilmaan vaatien minua tyydyttämään tytön himoa. Olin polvillani tytön kauniiden reisien välissä pitkien, sileiden säärien painautuessa selkääni vasten. Työnsin käteni Carinan kauniin pyllyn alle ja nostin sitä kohden kasvojani sekä painoin kieleni syvälle tytön tiukkaan emättimeen saaden suuni lähes täyteen tuota ihanaa mahlaa. Carina ulvahti ja alkoi valittaen viskellen päätään puolelta toiselle kieleni vaeltaessa yli esiin työtyneen klitoriksen. Pelkäsin tukehtuvani, sillä sellaisella voimalla tyttö puristi päätäni vasten häpyään.

Kaiken uhallakin lopetin nuolemisen, jolloin Carina aloitti vaikeroinnin: ”Ei saa lopettaa, ei nyt, ei vielä, jatka… vähän… vielä… sieltä!” ”Odota, saat kohta ihan jotain muuta”, vastasin. Tytön reidet aukenivat hieman ja kykenin taas näkemään jotain. Varovasti vedin käteni pyllyn alta pois ja raotin vasemman käden sormilla häpyä, mikä oli kyllä vaikeaa tytön kiemurrellessa kokoajan. Sain kuitenkin pienen emättimen aukon näkyviin ja asetin etusormeni sille. Kuin sähköistyneenä Carina jännittyi paikalleen. Aloitin varovasti ujuttamaan sormeani sisään tuohon hehkuvaan, mutta niin liukkaaseen onkaloon. Hitaasti sormeni upposi Carinan emättimeen tytön lantion lypsäessä sormeani sisäänpäin nousevin ja laskevin liikkein. Kohotin varovasti ylävartaloani pitäen sormeani tuossa tiukassa onkalossa katsoakseni Carinan kasvoja. Tytöllä oli silmät kiinni, suu oli aivan avoimena hengityksen purkautuessa rytmikkäänä huohotuksena ja molemmat kädet olivat siirtyneet niskastani hieromaan rintoja. Sormi yhä Carinan pimpissä laskin toisella kädellä housuni alas, mikä sinällään oli hieman vaikeaa yhdellä kädellä. Carina yritti kokoajan saada tuntumaa klitoriksellaan peukalooni, joka painoi tuota pientä onnen helmeä kevyesti, nostelemalla lantiotaan. Tyttö avasi silmänsä tässä vaiheessa ja nousi istumaan auttaen paidan pois päältäni. Kokoajan sormeni emättimessä tunsi kuinka Carinan lantiopohjan lihakset supistelivat vasten sormeani.

Suutelin nopeasti Carinaa suulle ja painoin hänet hellästi takaisin antiikkiselle rautahetekalle. Vedin sormeni varovasti ulos kosteasta emättimestä. Carina kohotti päätään ja katsoi kuinka vedin esinahan taakse paljastaen siittimen liukkaana kiiltelevän pään. Tytön silmille nousi epäuskon ja himon sekoitus asettaessani terskan tuon jumalaisen kauniin nuoren naisen emättimen aukolle. Terskan päällä tunsin hentojen häpykarvojen kutittavan sitä. Varovaisesti liikutin terskaa pitkin häpyvakoa. Liutin terskaa pitkin kosteaa vakoa useita kertoja kunnes tunsi Carinan emättimen suuaukon kaluni päässä . Pysäytin terskani aukon kohdalle ja aloitin varovaisesti lisäämään painetta Carinan levittäessä jalkojaan äärimmilleen. Emätin avautui hieman ja päästi terskani uppoamaan puoliksi sisään, mutta sitten pysähtyi. Katsoin hämmästyneenä Carinaan:”Olet Sä neitsyt?” Tyttö nyökkäsi ja aloin samassa vetää vehjettäni pois, kun hämmästyneenä tunsin kuinka Carinan jalat kietoutuivat lantioni ympärille estäen pois pääsyn. Katsoin kyvästi tyttöön, jolloin hän vain sanoi yksinkertaisesti: ”Sen aika on tullut just nyt, joten, pliis, jatkaisitko?” Tätä olin tietysti sisimmässäni halunnutkin. ”Se voi sitten vähän sattua tai ehkei ihan vähääkään vaan aika paljon”, vastasin. Tyttö vain kiristi jalkojensa otetta, josta päättelin, että tästä on vain yksi tie pois. Aloitan varovaiset työnnöt pitäen molemmin käsin kiinni tytön lantiosta. Vähitellen tunnen kuinka terska uppoaa kokonaan Carinan emättimeen, jossa tunnen seinän tulevan vastaan. Varovasti jatkan elimeni liikuttelua edestakaisin tytön emättimen suulla saaden Carinan uudelleen huohottamaan. Vähitellen halu voittaa tytön jännityksen ja tunnen kuinka emätin on suostuvaisempi avautumaan ensimmäisen kerran kunnolla. Oikaisen varovasti jalkani painaen samalla ylävartaloni vasten Carinan nännejä ja rintaa yrittäen pitää terskan emättimen suuaukolla. Onnistun jotenkin pääsemään Carinan päälle meidän irtoamatta toisistamme. Liikutan elintäni Carinan hehkuvan onkalon aukolla varovasti edes taas ja suutelen tyttöä, joka nostaa jalkansa uudelleen ylös kietoakseen ne ympärilleni. Tätä olen odottanut, ilman vauhtia painan koko vartaloni voimalla miekkani tytön sisään hänen ollessa avoimimmillaan. Carina kiljaisee kimeästi ja tunsin kuinka immenkalvo pettää tytön emättimessä päästäen kankeni painumaan pohjaan saakka.

Aloitan tytön pyynnöstä huolimatta hitaasti vetämään kaluani ulospäin. Tunnen kuinka todella kireä pimppi tytöllä on. On aivan mahtava tunne kun katselen nuoren naisen kasvoja ja tunnen samalla kuinka tytön lantio seuraa vetäytyvää elintäni pyrkien pitämään sen mahdollisimman kauan sisällään.
Aloitan tytön pyynnöstä huolimatta hitaasti vetämään kaluani ulospäin. Tunnen kuinka todella kireä pimppi tytöllä on. On aivan mahtava tunne kun katselen nuoren naisen kasvoja ja tunnen samalla kuinka tytön lantio seuraa vetäytyvää elintäni pyrkien pitämään sen mahdollisimman kauan sisällään.
Huohottaen makaamme toisiamme vasten painuneena. Avaan silmäni ja näen kuinka Carina katsoo suurilla silmillään minua, ”Onko se nyt mun sisälläni?” ”Etkö, muka tunne sitä”, kysyn ja vedän kaluani lantiollani hieman ulospäin. Carina voihkaisee vastaukseksi ja katsoo minua uudelleen: ” Älä vaan ota sitä pois. Mä haluan pitää sen sisälläni ikuisesti”. Aloitan tytön pyynnöstä huolimatta hitaasti vetämään kaluani ulospäin. Tunnen kuinka todella kireä pimppi tytöllä on. On aivan mahtava tunne kun katselen nuoren naisen kasvoja ja tunnen samalla kuinka tytön lantio seuraa vetäytyvää elintäni pyrkien pitämään sen mahdollisimman kauan sisällään. Kun tunnen, että terskan pää on juuri tulossa ulos, alan painaa kalua uudelleen sisään. ”Voi että kun tuntuu ihanalta”, Carina huokaa. Vähitellen saan kaluni liukumaan paremmin tuossa kuumassa, tiukassa, tunnelissa. Nain tyttöä tunnustellen samalla tuota neitseellistä emätintä elimelläni. Carina suusta pääsee joka työnnöllä voihkaisu, joka voimistuu pian äänekkääksi huohotukseksi. On käsittämätöntä tuntea tytön emättimen elävän ja sykähtelevän kaluni ympärillä. Tunnen kuinka orgasmi kehittyy sisälläni ja kysyn hätäisesti tytöltä: ”Koska Sulla oli kuukautiset?” Carinan silmät rävähtävät auki säikähdyksestä tytön käsittäessä mitä sanani tarkoittavat. ”Mulla olisi pitänyt alkaa menkat jo”, tyttö vastaa, ”mutta älä vaan tule mun sisääni, mä en halua tulla raskaaksi”. Tytön pyytelyistä huolimatta tartun Carinaan kiinni kietoen käteni hänen ympärilleen ja kiihdytän työntöjeni tahtia. Tytön pienet ei, ei huudot vaihtuvat ihanaksi voihkinaksi ja kohoavaksi kiljunnaksi orgasmin alkaessa vavisuttaa tyttöä. Samalla hetkellä tunnen kuinka sperma lähtee liikkeelle. Työnnän kaluni niin syvälle kuin vaan saan Carinan emättimeen ja annan sperma-purskahdusten ryöpytä tytön emättimeen. Jokaisella purskahduksella Carina kiljaisee ja iskee kantapäänsä selkääni.

Vähitellen liikkeemme hiljenevät ja jäämme makaamaan sylikkäin hetekan päälle.”helvetti Keijo, Mä voin tulla raskaaksi!” ”Ota rauhallisesti, Sulla on ovulaatio ollut ajat sitten ja todennäköisyys sille, että Sä tulet raskaaksi on pienempi kuin jos käytettäisiin kortsua”, selitän tytölle. Kun olemme keskustelleet jonkin aikaa asiasta Carina rauhoittuu. Vedän tytön vastusteluista huolimatta kaluni ulos tytön sisältä ja jään katselemaan Carinan häpyä. Avoimesta emättimen aukosta valuu verensekaista spermaa vanhalle t-paidalleni. Vähitellen emätin kuroutuu kiinni ja siinä katsellessani näen kuinka spermaa yhä edelleen valuu tytön peräaukon yli t-paidan päälle. Otan t-paidan reunasta kiinni ja pyyhin tytön hävyn jokapuolelta puhtaaksi. Käärin t-paidan myttyyn ja päätän viedä sen myöhemmin roskiin.

”Mä en koskaan osannut kuvitella, että rakastelu tuntuisi tältä. Mä kuvittelin aina, että pitää olla hirveän rakastunut, että voi rakastella jonkun kanssa. Mut tää oli aivan päinvastoin, Mä olen koko päivän ollut hirveän kiihottunut ja housut on kastunut monta kertaa, joten mulle olisi kelvannut jo kuka tahansa. Ihanaa oli se, että se olit just Sä eikä kukaan muu, mutta mulle olis kelvannut kuka tahansa äsken”, Carina kertoi. Suutelimme hitaasti raukeina kummankin tietäessä sisimmässään, että tapaamisemme täytyi jäädä ainutkertaiseksi. Suudellessamme tunnustelin Carinan alastonta vartaloa käsilläni koettaen saada kaikki vartalon sopukat painumaan muistiini. Käteni kulkiessa tytön pepun yli tunsin kuinka tyttö levitti jalkojaan. Annoin käteni liukua pyllyn yli sormieni kulkiessa pitkin pyllyvakoa aina avoimena olevalle emättimelle saakka. Sivelin tuota ihanaa ja kuumaa aluetta hellästi yrittämättäkään painaa sormeani tytön sisään, koska emättimen täytyi olla hyvin arka juuri nyt. Carinan silmät olivat painuneet kiinni kun nostin katseeni tyttöön uudelleen. Suutelin tyttöä vielä kerran hyvästiksi ja sivelin tytön peppua samalla kun Carina laittoi pikkarinsa jalkaan. Kun olimme saaneet vaatteet päällemme sanoimme vain toisillemme heit ja poistuimme molemmat tahoillemme. Koskaan tuon tapahtuman jälkeen en ole puhunut Carinan kanssa mitään. Toisinaan tavatessamme tyttö hymyilee minulle arvoituksellisesti, mutta muuta ulkoista elettä ei välillämme näy.