Kiihkeät hetket oman äidin kanssa

Seksinovellin tarjoaa:

Olen lukiossa ja minulla on vanhojentanssit edessä helmikuulla. Ongelmana on vain se, että en osaa tanssia ja pitäisi saada edes alkeet tangosta ja valssista. Nyt on tosin lokakuu menossa joten aikaa on kyllä riittävästi.

Vanhempani kyselivät minulta ruokapöydässä kyseisestä tapahtumasta eräänä keskiviikkona ja minun oli pakko myöntää etten osaa tanssia. Isäni ryhtyi patistelemaan äitiä opettamaan minua. En ollut kovin innokas kotiopetukseen, mutta suostuin tietyin ehdoin. Ehtoni oli, että isä ei jää katselemaan ja nauramaan minulle.

Sovimmekin, että isä lähtee hetken kuluttua lenkille ja käy jossakin asioillaan ja sitten saamme harjoitella rauhassa.

– Aloitetaanko jo? äitini kysyi jonkin ajan kuluttua minulta.
– Joo sopii, vastasin.
– Aloitetaan tangosta, se on helpompaa ja siirrytään sitten vasta valsiin, äiti opasti minua. Hän laittoi musiikin taustalle soimaan hiljaisena. Äiti tuli eteeni seisomaan ja ojensi oikean kätensä ylös johon tartuin vasemmallani. Vartalomme koskettivat toisiaan ja laahustin äidin askelten vetämänä ympäri olohuonettamme. Musiikki soi taustalla ja me otimme askeleita, rentouduin ja laskin kättäni äidin olkapäältä alemmaksi selkään. Tunsin sormiini äidin puseron läpi rintaliivien nauhan ja ajatuksissani ryhdyin hiplaamaan sitä.

– Älä sitten tee tulevalle tanssipartnerillesi samaa kuin minulle nyt, äiti sanoi yllättäen.
– Niin mitä, kysyin katsoen jalkoihini olinko polkenut äidin varpaita.
– Ei jaloissa ole mitään vikaa, mutta se mitä kätesi tekee selässäni, hän sanoi.
– Oh.. a-anteeksi, en ollenkaan huomannut ja tunsin karahtavani punaiseksi kasvoiltani.
– No älä jännitä turhaan, siitähän se johtuu.

Lopetin hiplaamisen ja jatkoimme siirtyen hetken kuluttua valssin askeleita opettelemaan. Katsoin nyt äitiäni oikeastaan ensimmäistä kertaa näin läheltä ja hän näytti mielestäni kauniilta keski-ikäiseltä naiselta, josko 46-vuotias on keski-iän saavuttanut. Vaalea kiharainen tukka ja siniset silmät pitkien silmäripsien takana olivat iloiset, rinnat olivat kai jotain keskikokoa, eivät pienet, mutta ei mitkään massiiviset, takamus äidillä nousi vähän ylös joka oli hauskankin näköistä. Hame joka äidillä oli nyt yllään oli harmaa ja ylsi polvien alapuolelle peittäen äidin pitkät sääret. Äiti ei ollut vaihtanut hametta pois töistä tultuaan, koska hänen mukaansa hame kuuluu naisen tanssiasuksi.

– Otetaan vielä muutama tango tähän lopuksi äiti ehdotti ja minä suostuin.
– Nämä on näitä hempeitä kappaleita, äiti sanoi ja painoi poskensa olkapäälleni niin, että poskemme olivat miltei kiinni toisissaan. Äidin kiharaiset hiukset kutittivat nenääni ja minun piti kääntää päätäni sivuun. Pidin kättäni äidin selässä josta laskin sen hänen lanteilleen ja hetken tanssittuamme tajusin puristelevani äidin pakaraa. Äiti oli aivan kiinni minussa ja tunsin miten minulla oli voimakas erektio jonka äidin oli pakko tuntea. Halusin lopettaa tanssin ja lähteä pakoon, niin kovasti minua alkoi nolottamaan. Eihän miniulla sentään mitään insestifantasioita omasta äidistäni ollut. Äidin käsi painoi toista olkapäätäni lujasti eikä tämä ollut enää mikään tyylikäs tangoasento. Olimme seisahtuneet keskilattialle ja äiti piti päätään vasten olkaani puristaen lujasti toista olkapäätäni sormillaan. Minun sormeni olivat harallaan äidin pakaralle puristuneena ja erektioni oli järkyttävän voimakas. En ymmärtänyt miksi minulle oli näin tapahtunut.

– Jatketaan harjoituksia toisella kertaa, äiti sanoi katsomatta minuun ja sammutti musiikin poistuen huoneesta. Jäin seisomaan lattialle ja kosketin farkkujeni etumusta joka oli kohollaan seisokistani. Sammutin valot olohuoneesta ja lähdin kohti keittiötä. Kävelin vessan ohitse kohti rappusia ajatuksissani ja huomasin äidin menneen vessaan.

Pysähdyin jääden kuuntelemaan oven taakse. Kuulin kuinka vaatteet kahisivat ja sukkahousujen alaslaskemisesta kuului oma ääni, mutta en kuullut ääntä joka olisi kuulunut istumisesta wc-pytylle. Hetken kuluttua kuulin mumisevaa ja pidätettyä ääntä, ja sitten kuin jotain olisi hierottu. Tätä kuului hetken aikaa ja viimein kuin voimakas yskähdyksen tapainen ääni. Olin seissyt oven takana vajaat viisi minuuttia. Pian kuulin äidin repäisevän vessapaperia ja kiirehdin keittiöön jonne kuulin vedettävän vessan kohinan.

Hetken kuluttua äitikin tuli keittiöön ja näin hänen poskillaan punaiset läikät hänen ryhtyessään kahvinkeittoon. – Isä tulee pian kotiin, juodaan sitten kahvit, hän sanoi. – Minä taidan menna lukemaan perjantain kokeeseen, otan mehua ja pullaa mukaani, sanoin ja lähdin huoneeseeni.

Päästyäni huoneeseeni riisuin farkut pois ja menin sängylleni makaamaan. Pienen valon loisteessa vein käteni alushousuihin ja kaivoin kullini esille. Se oli kova kuin rautakanki ja sen päästä oli valunut kirkasta limaa. Kosketus tuntui hyvälle ja vetelin esinahkaa terskani yli ja takaisin, tein tätä liikettä ja ajattelin äskeistä tilannetta ja sitten kuulemaani ääntä vessasta. Minun ei tarvinnut kauan lipsutella, kun tunsin mukavan tunteen tulevan ja pian ryöpsähti iso annos lämmintä limaa vatsalleni. Olin torkahtanut saatuani siemensyöksyn, olin ollut horroksessa kymmenkunta minuuttia. Pyyhin vatsan t-paitaani ja otin kirjan käteeni virkeän oloisena.

Loppuviikko kului ja päästiin lauantaihin jolle olimme sopineet äitini kanssa pidettäväksi seuraavan tanssitunnin. Isä oli lähdössä keilailun puulaakikisoihin ja tulisi takaisin vasta sunnuntaina. Naureskellen hän kehotti äitiä opettamaan minut paremmaksi tanssijaksi kuin itsensä.

Äiti kävi kaupassa ja tuli kotiin puolen päivän jälkeen ja hän laittaisi meille ruokaa vasta harjoiteltuamme. Musiikki soimaan ja niin aloitimme.

– Muista rauhalliset ja varmat askelkuviot, äiti valmensi minua.
– Kyllä, kyllä vastailin ja selvästi olin jyvällä ja osasin jo ennakoida seuraavat askelparit. Valssikin meni kohtalaisesti, mutta hiomista olisi vielä paljon edessäpäin. Sitten menimme hidasta tangoa ja olimme jälleen kiinni toisissamme ja pelkäsin tunteitani ja sitä miten reagoisin äidin läheisyyteen. Tanssimme toisiamme liki ja katsoin äitiä hänen päänsä ollessa olkaani vasten. Hänellä oli valkoinen lyhyhihainen neulepusero ja mustavalkoinen ruudullinen leveähelmainen sivusta halki oleva hame joka ei yltänyt aivan polviin saakka.

Vein käteni äidin lantion alueelle ja käteni päinui vaistomaisesti pakaralle, mutta äidin käsi nosti sen takaisin lantiolle. Äidin rinnat painuivat rintakehääni vasten ja tunsin selvästi niiden pehmeyden ja kimmoisuuden. Käteni oli nyt äidin hameen vyötäröllä ja hänen puseronsa oli noussut hameesta pois jolloin sormeni kosketti paljasta ihoa. Pyöritin sormiani iholla ja löysin hameen reunuksen alta sukkahousujen kumilangan jota aloin hiplaamaan. Pelkäsin koko ajan äidin käden puuttuvan jälleen tilanteeseen. Sain kuitenkin rauhassa ahertaa ja sormeni oli jo ujuttautunut sukkahousujen alle niin, että tunsin sormissani äidin pakaroitten välisen vaon. Liikuimme lattialla hitaasti ja kappale vaihtui toiseen, mutta sormeni painui keskeytyksettä alemmaksi niin, että käteni oli kokonaan äidin sukkahousuissa ja alushouissa. Jatkoin käteni liikuttamista ja sormeni ylsi pakaroitten keskelle ja sormeni painui nyt kohti äidin peräaukkoa. En ollut erityisemmin tästä alueesta kiinnostunut, mutta tämä oli nyt ainoa reitti jota pääsin etenemään.

Sormeni painui kosteaan ja kait hikiseen onkaloon ja tunsin oudon tunteen painaessani sormeani syvemmälle. Sydämeni takoi niin, että pelkäsin äänen kuuluvan äidinkin korviin asti. Äidiltä pääsi pieni äännähdys ja hän nosti päätään katsoen minua silmiin ja veti käteni pois housuistaan.
– Ei Hannu, ja hän puristi päätänsä lähtien kohti keittiötä. Jäin jälleen seisomaan lattialle yksin jätettynä tanssikaverini lähdettyä pois.

Lähdin keittiöön juomaan kylmää mehua ja kuulin äidin kolistelevan pyykkikonetta. Näin hänen kipaisevan yläkertaan kaiketi hakemaan likapyykkiäni. Kiirehdin hänen peräänsä ja hän avasi vuodettani ottaen tyynyliinan pois ja seuraavaksi olisi lakanan vuoro. Äiti kumartui ja näin hänen pyöreät reitensä hameen halkiosta joita sukkahousut peittivät. Ne olivat kauniit ja haluttavat ikäiselleni pojalle.

En voinut enää vain katsoa ja niin tartuin äitiin kaataen hänet vuoteelle. Painoin pääni äidin reisien väliin ja tunsin kiihottavan tuoksun leviävän sisuksiini vetäessäni ilmaa äidin reisien juuresta. Kiihkoissani revin äidin sukkahousuihin ison repeämän toisen reiden juureen ja näin edessäni valkoista pehmeää kangasta olevat alushousut.
– Hannu älä viitsi… hyvänen aika ei me voida…, kuulin korvissani kuin kaukaa äidin huudon johon en reagoinut mitenkään. Repäisin sukkahousuja lisää ja sain painettua huuleni äidin alushousujen edustalla olevaan kohoumaan. Tunsin karvoituksen housujen alla ja painaessani sormilla löysin vaon jota vasten alushousut painuivat.

Kuin hämärästä ymmärsin äidin olevan kosteana siltä kohtaa koska alushousut liimautuivat kiinni niin voimakkaasti siihen. Pultun lahkeesta sain sormeni alushousujen alle ja sormi painui pehmeään lihaan joka oli limaisen kostea. Siinä se oli, ihana äidin pillu. Minua kiihotti lisää äidin kosteus joka hänessä oli. Pyöritin sormeani minulle tuntemattomassa kohteessa ja näin äidin vievän kädet kasvoilleen.

– Ohh..luojan tähden,..ei-ei.., kuulin hänen sopertelevan käheällä äänellä. Huuleni suukottelivat pehmeitä reisiä sormeni pyöriessä äidin kosteassa vaossa, uskalsin työntää sormeni niin syvälle kuin se vain meni. Kuulin litsahtavan äänen sormeni upotessa äitiin syvemmälle ja tein edestakaista liikettä sormella aina vain liukkaammassa pillussa. Äiti teki pientä nykivää liikettä sormeani vasten ja tajusin olevani oikeassa kohdassa sormeni kanssa. Painoin sormeni vaon yläosaa vasten ja liikuttelin sitä edestakaisin liukkautta pursuavassa kohteessa. Äidin jalat liikkuivat ja hänen nyt paljaana näkyvät reitensä olivat jännittyneet koviksi. Sukkahousut olivat repeytyneet täysin ja vedin alushousuja alaspäin nähdäkseni missä sormeni oli.

Silmieni eteen paljastui pitkä tumma karvoitus. Se olisi peittänyt kaiketi normaalisti nyt raollaan ja turvoksissa olevan vaon. Häpyhuulet näkyivät punaisina ja turvonneina ja niiden välissä oli punertavaa lihasmassaa, ne kiilsivät kosteina ollen kääntyneinä ulospäin. Reunoilla oli kuin kanan helttaa muistuttava repaleisen näköinen ulkoneva lihas. Painoin sormeni uudelleen tuohon pehmoiseen ja märkään massaan ja etusormeni upposi kadoten samantien. Painoin huuleni vaon yläosaan ja kurkotin kielelläni vakoa kohti. Maku joka tuntui suussani oli niin voimakas, että kieli oli hetken lähes tunnoton, en tuntenut mikä maku oli, mutta haju oli huumaava. Lipsuttelin kieltäni ja se kosketti johonkin kovaan ulokkeeseen.

– Aah.., siitä, siitä.. jatka oi-oi älä lopeta ei-ei saa tapahtua… äiti huusi jälleen. Lopettaa en voinut joten jatkoin ja äiti alkoi nostella vartaloaan ylös jatkaen valittavaa huutoaan. Olin ihmeissäni sillä en ollut odottanut tämän olevan tällaista, olin niin pelästynyt ja kiihottunut etten oikein osannut ajatella enää mikä oli oikein ja mikä väärin. Tuskin tämä oikeinkaan oli, mutta en jäänyt sitä miettimään sen enempää. Tunsin kieltäni vasten sen kovettuneen ja kasvaneen nipukan ja arvasin mikä se oli. Pyöritin kieltäni sitä vasten ja äiti jatkoi riuhtomistaan voimakkaammin ja hän piti käsillään hiuksistaan kiinni alkaen huutamaan voimakkaasti.

Pian tunsin käden niskassani ja se painoi minua pitäen kasvoni kiinni äidin vaossa. Äidin reidet puristuivat pääni ympärille ja tunsin hänen tärisevän lujasti allani. Yhtäkkiä äidin jännittynyt vartalo rentoutui ja hän kuin vaipui alemmaksi. Äiti oli yllätyksekseni saanut orgasmin äsken.

Nousin lattialle seisomaan ja näin äidin makaavan selällään hame lanteille ruttaantuneena sukkahousut revittynä ja alushousut polvitaipeessa. Riisuin itseni alasti ja riuhtaisin äidin alus- ja sukkahousut pois. Kumarruin äidin puoleen ja nostin neuletta hänen päältään, se jäi rintojen yläpuolelle ja rintaliivien peittämät rinnat olivat edessäni. Painelin käsilläni äidin rintoja ja tunsin hänen kovat nänninsä liivien lävitse kämmenpohjiini, ja ne erottuivatkin kankaan läpi selvästi. Vein käteni äidin selän alle ja yritin saada hakasia auki, mutta en onnistunut ja äiti kääntyi kyljelleen ja näin mitä piti tehdä ja onnistuin vihdoin.

Kaksi pulleata mukavankokoista rintaa oli edessäni ja varovasti painoin suuni kohti toista nänniä ja imaisin sen suuhuni ja kohta purin rintaa lujasti.
– Älä se sattuu, äiti pyysi. Jätin rinnat ja asetuin äidin päälle makuulle. Tunsin punastuvani taas yrittäessäni saada elimeni osumaan liukkaaseen kohteeseen.

Äiti otti tyynyn päänsä alta ojentaen sen minulle ja kehoitti laittamaan sen hänen takamuksensa alle. Tein kuten hän opasti. Sitten äiti levitti jalkojaan ja samassa solahdin hänen lämpimään syliinsä. Tyyny oli auttanut, en tiedä oliko sillä merkitystä, että äidin takamus oli yleensä vähän pystyssä. Kuitenkin olin hyvin hänen sisällään. Lämpö oli voimakas ja tunsin suurta nautintoa ollessani näin äidin kanssa.

Asetuin paremmin ja painuin kiinni äitiin, olimme posket kiinni toisissamme kuulin vain veren kohisevan suonissani. Äiti hengitti tasaisesti allani ja tunsin oman hengitykseni kiihtyvän koko ajan, puristin äitini olkapäätä ja huuleni painuivat hänen kaulaansa vasten. Minulta pääsi voimakas äännähdys, kun tunsin mahtavan tunteen ottavan minut valtaansa, yritin samalla suudella äitiä ja purin häntä vahingossa huuleen. Äidin kädet pitivät päätäni paikoillaan ja tunsin äidin hengityksen kasvoillani voimakkaana ja oloni oli hyvin turvallisen tuntuinen, olin äidin sylissä, hänen hellässä huomassa.

Tunsin äidin kielen suussani ja minulta pääsi ääneen nautintoa tihkuva valitus tuntiessani valuttavani äidin emättimeen spermaani. Laukeamiseni tapahtui hitaasti, olin kuin hidastetussa filmissä, kuin olisin katsellut itseäni peilistä. Näin nautinnosta irvokkaan ilmeeni tuntiessani sykkiväni elämää äitiini. Pääni putosi takaisin nojaamaan äidin poskea ja suolsin edelleen nestettäni äidin syvyyksiin. En tiennyt kumpiko meistä liikkui, mielestäni se en ollut minä, mutta loputon hyvänolon tunne jatkui. Nautinnon huippu laantui ja sykäykset kullini päässä harvenivat loppuakseen pian. Tajusin viimein etten ollut oikeastaan liikkunut äidin päällä lainkaan, kullini oli ollut äidin sisällä ja hän oli pienin liikkein saanut minut laukeamaan uskomattoman upeasti.

Nyt vasta tajusin myös ehkäisyn, mutta uskoin äidin tietävän sen tilanteen. Kierähdin pois äidin päältä ja nostin peiton lattialta päällemme. Peiton suojassa kosketin kädelläni äidin karvaista kolmiota ja sain sormiini valtavan määrän kosteutta, ja suurin osa oli vielä äidin sisällä. Nostin tyynyn äidin pepun alta ja laitoin sen päittemme alle, siitä löyhähti voimakas tuoksu. Tuoksu säilyisi siinä pitkään äidin ehdittyä ottaa tyynyliinan pois. Nenässäni tuoksui äidin sylistä lähtenyt tuoksu, kasvoni olivat olleet melko kosteat äsken maatessani äidin reisien välissä. Painoin pääni äidin kainaloon ja mietin tulevaisuutta. Äidin katse kääntyi arvoituksellisesti hymyillen puoleeni.