Kaverin muijalle kahta kullia

Seksinovellin tarjoaa:

Kaikki tapahtui eräänä lauantai-iltana, kun olin käymässä kaverini ja hänen tyttöystävänsä luona. Ihan tavallinen kesäinen viikonloppuilta. Olimme kaverini kanssa jutustelleet ja katselleet televisiota samalla nauttien hivenen viiniä, jota toin tullessani, ei mitään kallista, vaan sellaista aivan tavallista viiniä. Salla, kaverini tyttöystävä, oli ollut hiukan tavallista hiljempaa illan ajan, näyttäen vähän jännittyneeltä. En kiinnittänyt asiaan sen kummemmin huomiota, mutta kuin unessa kaikki alkoi kehittyä hitaasti johonkin uskomattomaan suuntaan.

”Hei mää käyn hakemaan tuolta jääkaapista vahan lisää sitä viiniä”, huikkasin ja lähdin kohti jääkaappia. Samalla kaverini ilmoitti käyvänsä vessassa sillä välin. Avasin pullon ja asetin korkin tiskipöydän reunalle ja kaadoin viiniä lasiini. Laittaessani korkkia takaisin pullon suulle se livahti sormistani ja tipahti lattialle. Kumarruin noukkimaan sen ja näin silmäkulmastani, kuinka Salla oli hiipinyt melkein luokseni. Nousin ja tunsin, kuinka Sallan käsi kosketti reiteni sisäpintaa juuri pakaroitteni alapuolelta. Tunsin, kuinka sormet nousivat verkkaan ylöspäin, kuinka sormen päät hipoivat kiveksiäni. Hitaasti, ylös asti. Katsahdin hivenen pelästyneenä Sallaa ja näin, kuinka hän Salla puri alahuultaan ja kuinka kosteat hänen huulensa olivatkaan. Tunsin, kuinka penikseni sykki.. ”Oho. Anteeksi ei ollut tarkoitus töniä. Kaadatko minullekin hivenen.” Samalla kaverini tulikin jo vessasta. ”Hei joko mentäisiin saunaan? Se on jo melko kuuma.” Sanat oli tarkoitettu vain minulle, sillä Salla kävi saunassa ja pesulla aina meidän jälkeemme.

Menin riisuutumaan heidän makuuhuoneeseensa. Vähän hävetti riisuessani alushousujani, kun huomasin, että minulla seisoi hiukan vieläkin. En mahtanut sille mitään… miten kiihottavalta tuo kosketus oli tuntunut. Muistelin vielä Sallan asusteita, mustia ihonmyötäisiä jumppahousuja, jotka eivät juuri jättäneet arvailujen varaan mitään. Kirosin, että ajattelin koko asiaa, sillä nyt koko penikseni oli täydessä mitassaan. Kumarruin ja pyllistin ottaakseni alushousuni pois. Nousin seisomaan. Esinahka oli vetäytynyt pois terskan päältä ja kalu oli kovimmillaan. Vedin käteeni hetken ja annoin kaluni hitaasti laskeutua.

Kun olin lähdössä kävelemään kohti saunaa, vilkaisin vielä takaseinän peilistä, vieläkö pyyhkeen alta näkee, seisooko. Kauhukseni näinkin Sallan katselevan olohuoneen sohvalta minua peilin kautta. Olisi pitänyt laittaa koko ovi kiinni perässäni, eikä vain mennä seinän taakse, jonne ei suoraa näkisi olohuoneesta. Salla istui hajareisin sohvalla minuun päin toinen käsi haaroissaan. Salaman nopeasti Salla vetäisi kätensä pois huomattuaan minun huomanneen hänet. Lähdin kiireen vilkkaan kohti saunaa. Salla näytti keskittyneen television katseluun tullessani makuuhuoneesta ja pyyhältäessäni kohti saunaa.

Saunan lauteilta kuuluikin saavuttuani heti kaveri huutelu. ”No mikä maksoi?” Riisuin pyyhkeeni ja kapusin lauteille ja toivoin, että kaverini ei huomaa pientä kiihottuneisuuttani. Sauna ei ollut mikään valtavan iso ja ovi pesuhuoneeseen oli lasinen, sellainen savunharmaa. Juttelimme hetken niitä näitä ja heitimme löylyä. Unohdin Sallan jo ja olin taas oma itseni. Puhuimme televisio-ohjelmasta, jota katselimme hetki sitten, kun pesuhuoneen ovi avautui ja Salla tuli sisälle. ”Hei kai minäkin vielä mahdun sinne? Ette te nyt niin isoja ole..” Yritin sanoa jotain , mutta en saanut sanottua. Jokin oli tarttunut kurkkuuni. Salla riisui pyyhkeensä ja kauhukseni huomasin katselevani estoitta Sallaa. Kiinteitä rintoja, pyöreitä pakaroita, mutta kuin kiusatakseen hän ei paljastanut vakoaan meihin päin. Salla avasi suihkun ja rupesi pesemään itseään kaikessa rauhassa. Otti saippuan käteensä ja levitti sitä hitaasti joka puolelle vartaloaan. Hän seisoi selin meihin päin, mutta olin huomaavani, kuinka Salla hyväili rintojaan siirtyen alaspäin, pesi pakaroitaan ja saippuoi pilluaan.

Kuulin, kuinka kaverini päästi tukahtuneen äännähdyksen. Hänen kalunsa oli pystyssä ja esinahka taakse vetäytyneenä. Terska kimmelsi saunan himmeässä valaistuksessa, ja katselin, kuinka se sykki. Hän ei kiinnittänyt minuun mitään huomiota, vaikka olikin yrittänyt peittää peniksensä nostamalla jalat koukkuun eteensä. Lopuksi Salla kumartui jalat hivenen levällään ja pyllisti meitä kohti. Näin sormien ilmestyvän vaon luota ja hänen vetävän hitaasti ne pois. Salla sammutti suihkun ja kuin ei mitään käveli saunan oven luo ja avasi sen. Salla nousi lauteelle meidän väliimme. Yritin piilottaa oman kiihkosta kovan penikseni jalkojeni taa piiloon ja valittelin kuinka on kuuma, kuin keksiäkseni mitä vain sanottavaa, mikä voisi peittää hämmennykseni.

Kumpikaan meistä ei sitten muuta saanut sanotuksikaan vaan tyydyimme olemaan hiljaa. Tunsin Sallan kyljen aivan vieressäni, vilkaisin silmäkulmastani Sallan haaraväliin ja tunsin kuinka kaluni on aivan kivikova. Samalla huomasin, kuinka kaverini on hivuttanut kätensä lähelle tyttönsä pillua ja kuin vaivihkaa työnsi sormensa Sallan eritteistä kiiltelevään vakoon. Hän hyväili Sallan klitorista ja hyväili omaa penistään toisella kädellään. En voinut uskoa tätä todeksi, tunsin oloni äärettömän kiusaantuneeksi tilanteesta, olihan kyseessä paras kaverini, mutta samalla tunsin syvää kiihkoa. Tunsin hellän kosketuksen vatsallani, joka lipui pitkin vatsaani reiden sisäpinnalle, hyväili kiveksiäni ja lopulta terskaani. Päästin huokauksen ja tunsin, kuinka Salla värähti ystäväni työntäessä myös toisen sormen Sallan lämpimään ja sykkivään vakoon. Ei niin että se olisi sattunut vaan nautinnosta. Salla huokasi nautinnosta, samalla puristaen hivenen lujempaa kulliani. Tunsin kuinka lähellä olin laukeamista. Samaan aikaan kaverini oli varmaankin jo huomannut Sallan tekemiset kanssani ja tuntui vain kiihottuvan enemmän näkemästään. ”Hei menisimmekö tuonne makuuhuoneen puolelle, siellä olisi vähän viileämpää.. ja enemmän tilaa.” Kaverini totesi.

Kohta löysinkin itseni leveän sängyn vierestä katselemasta, kun Janne seisoi sängyn reunalla ja Salla asetteli Jannen kullia suuhunsa. Näin kuinka Salla otti koko Jannen elimen suuhunsa ja imi rytmikkäin vedoin, päästäen terskan aivan huulilleen ja aloittaen alusta. Koko Jannen kulli oli aivan kiiltävä omista eritteistään ja Sallan syljestä. Salla oli kontillaan sängyllä niin, että rinnat melkein viistivät peittoja ja takapuoli oli ylhäällä kohti minua. Tunsin, kuinka kaluni kovettui ja kuinka eritettä alkoi valua sen vartta pitkin. Laskeuduin hitaasti Sallan alle selälleni, niin että näin Sallan pillun. Sallan vako oli aivan kiiltävä omista eritteistään ja osa valui reisillä. Kosketin hiljaa Sallan pillua sormillani ja hyväilin klitorista. Salla urahti tyytyväisenä huomiosta. Hetken hyväiltyäni klitorista työnsin kaksi sormeani hitaasti vakoon ja aloin naimaan Sallaa sormin. Liikutin sormiani kiihtyvällä tahdilla sisään ja ulos samalla hiven aina painaen g-pistettä. Salla lopetti ilmeisesti Jannelta suihin oton. ”aaahh-hh.. nopeampaa..nop..hhh.hh ghhhhh..Kohta tulee.. Kielellä.. mä haluun sun kielen syvälle..” Livoin nopein liikkein Sallan pillua ja sitten..”aaaiiiiihhhhhh..noinnhhh juuri noinnhhh.” Salla tärisi kuin horkassa ja vaikersi jotain käsittämätöntä ja nousi istumaan hajareisin kasvojeni päälle ja pusersi pillunsa suutani vasten. Tunsin kuinka Sallan pillu supisteli nopeaan tahtiin ja kuinka eritteitä valui suuhuni ja kasvoilleni ja lopulta Salla kaatui selälleen mahani päälle huohottaen.

Livoin yhä Sallan eritteistä kosteaa pillua ja hyväilin käsin klitorista varovasti, sillä Salla tuntui värähtävän joka kosketuksestani. Janne katseli vierestä touhujamme sammalla tyydyttäen itseään hitaasi, nautinnollisesti. Toivuttuaan Salla pyörähti päältäni. ”Tuo oli aivan ihanaa. Tee se uudelleen. Haluan laueta uudelleen samalla lailla. Saanhan ma tehdä sulle saman?” Jäämättä odottamaan vastatusta Salla kääntyi kontilleen ja laski Pillunsa suulleni, juuri niin että pystyin nuolemaan klitorista. Tuntiessani kuinka Salla painoi kuumat huulensa terskalleni, Janne lähestyi Sallan takapuolta. ”Hei, onko se jo sopivan liukas. Nostapa Vähän pyllyäsi niin ma upotan kaluni sinun vakoosi.” Näin kuinka Janne painoi kalunsa, joka kiilteli eritteistä, Sallan pillulle ja hitain liikkein upotti kalunsa yhä syvemmälle Sallan märkään vakoon. Jannen äänestä oli kuultavissa nautinto hänen työntäessä kaluaan syvälle Sallaan. Olin vähän hämilläni mitä pitäisi tehdä. ”Älä lopeta! Nuole samalla. Tuntuu hyvälle.” Samalla kun tyydytin Sallaa kiihotuin valtavasti nähdessäni Jannen kalun uppoavan yhä uudelleen Sallan nyt litimärkään pilluun. Mietin tohtisinko nuolla hivenen ylempää, niin että Jannen kalukin saisi osansa kieleni leikittelystä. Nuolin yhä pidempiä vetoja niin että nuolin välillä Jannen liukasta kaluakin. Janne urahti tyytyväisyydestä. Hetken kulutta Janne alkoi huohottaa yhä lujempaa ja tiesin että Janne laukeaisi aivan kohta. Ja ei hetkeäkään kun Janne jännittyi ja näin Jannen kalun sykkivän hurjasti ja Janne laukesi Sallan vakoon niin, että osa Nesteistä pursusi ulos kastellen Jannen kalun ja Sallan pillun. Tunsin Sallan melkein purevan kaluani. Hetken aikaa Janne ei tehnyt mitään vaan huohotti ja vetäytyi ulos Sallasta. Nuolin Sallan vakoa joka oli täynnä Jannen spermaa. Salla huusi nautintoaan.

Salla oli ilmeisesti ollut juuri tuloillaan ennen, kuin Janne laukesi. Hetken jatkettuani Salla käski tai aneli ”Tule sisällen äkkiä, äkkiä. Ma haluun nyt sun kalusi sisääni.. ” Salla korjasi asentoaan, painoi ylävartalonsa kohti patjaa ja levitti haarojaan niin, että kiimainen sykkivä pillu avautui kohti minun kaluani, jonka pää oli jo aivan tulipunainen. Tunsin sisälläni kuuman aallon ja tunsin kuinka pieni kiimainen pisara ilmestyi terskani vaon kohdalle. Tuntui kuin Salla olisi härnännyt minua tuolla täyteläisellä perseellään tietäen että levitettyään jalkojaan näkisin spermaisen pillun, josta pillun supistellessa pursusi tuota kiihottavaa ainetta. Sitä valui jo pitkin reiden sisäpintaakin. Enään en kestänyt kiusausta hetkeäkään vaan siirryin ja asetin kaluni Sallan pillulle ja työnnyin sisälle. Meinasin tulla melkein heti tuntiessani kuinka märkä ja kuuma Sallan pillu oli Jannen spermasta. Työnnyin hitaasti ja olin valmistautunut jo panemaan ensin hitain lyhyin liikkein saadakseni Sallan pillun avautumaan päästäkseni kokonaan sisään sykkivään pilluun, mutta pystyinkin työntämään heti kyrpäni koko mitalta sisään. Tunsin, kuinka Jannen spermaa pursusi ulos pillusta kaluni täyttäessä kiimaisen pillun. Salla huusi ja tempoili. ”Syvemmälleeee.. Pane mua nopein liikeighhh.. nnnh Mä haluun tulla, nopeempaa.” Joka työnnöllä kuului litisevä ääni kaluni upotessa vakoon palleja myöten ja niiden lyödessä Sallaa. Pidin yllä niin nopeaa tahtia kuin pystyin. Samalla hyväilin Sallan rintoja, jotka heiluivat työntöjeni tahdissa. Litisevä ja sykkivä pillu sai minut tuntemaan olevani lähellä huippua, mutta päätin etten tule ennen, kuin Salla on valmis. Onneksi Salla rupesi huutamaan yhtä huutoa, ja näin Sallan selän kaareutuvan ja taas valahtavan alas. Kiihdytin tahtia yhä nopeammaksi. Huohotin voimakkaasti. Sallan pillu supisteli yhä nopeampaa, tuntui, kuin hän olisi yrittänyt lypsää kyrpääni. ”Multahhh tuleeee Aiiiihgghhh.” Salla kaatui mahalleen sängylle haarat levälleen ja makasin hänen päällään yhä naiden häntä voimakkain työnöin. Tiesin, etten kestäisi kauankaan. Ja jo muutaman työnnön jälkeen tunsin kuinka kaluni koveni entisestään ja laukesin Sallan sisälle. Vedin vielä muutaman vedon ja tunsin sperman valuvan ulos pillusta pitkin häpyä lakanalle. Makasin Sallan selän päällä kalu yhä upotettuna Sallan ihanaiseen pilluun.

Hetken maattuamme kävimme suihkussa Sallan kanssa. Janne kuulemma halusi hetken levähtää. Pesimme toisemme ja hyväilin Sallaa, kuin kiitokseksi ihanasta illasta, ja Salla pesi kaluni ja ilmoitti haluavansa pian uudelleen, vaikka vain kahdestaan. Lähtiessäni suihkusta Janne tuli suihkuun vaivautumatta laittamaan pyyhettä lanteilleen. Salla oli tulossa perässäni, mutta Janne ohjasi Sallan takaisin suihkuun. Silloin vasta huomasin Jannen kalun olevan pystyssä. Jäin kuuntelemaan hetkeksi oven taakse, ennen kuin poistuin pukemaan vaatteitani. ”Mutta Janne”. Kuulin Jannen ynähtävän ja Sallan huokaisun. Sitten huohotuksen lomassa kuului tasainen litinä. Poistuin pukeutumaan ja lähdin kotimatkalle, ennen kuin he ehtivät pois pesulta.