Alistuneen tytön yö

Seksinovellin tarjoaa:

Makaan sängyllä kuunnellen ääniä. Rappukäytävässä kulkee ihmisiä niin usein, etten osaa arvata milloin tulet. Ei sinusta muutenkaan tiedä. Makaan silmät auki, katselen kattoa ja odotan.

Kolinaa.

Kolinaa? Herään kunnolla vasta ymmärrettyäni, että olet tullut. Katson hätäisesti kelloa, se on jo neljä. Hieron unta silmistäni samalla, kun nousen istumaan ja koitan näyttää virkeältä. Asetun polvilleni. Kuuntelen liikkeitäsi huoneistossa. Menet vessaan, sitten jääkaapille, käyt olohuoneessa. Avaat makuuhuoneen ovea.

”Hyvä.”
Hymyilet minulle pienessä humalassa. Istut sängyn reunalle riisumaan sukkiasi, heität ne syliini.

”Nukuitko?”
Oikeasti nukuin, mutta vastaan valvoneeni koko yön.

Kätesi heilahtaa nopeasti. Poskeani jomottaa, sivelen sitä kylmillä sormillani sinun karjuessa jotain tottelevaisuudesta ja valehtelemisesta. En oikein ymmärrä mitä sanot, isku oli kova ja olen vielä unen rajalla.Makaan kylmällä lattialla kyljelläni, toinen poski maassa.

Tartut ranteeseeni ja väännät sen selkäni taakse. Vedät minut seisomaan. Nousen nopeasti, sillä ote vääntää olkapäätäni. Osaat kyllä erilaisia lukkoja ja otteita, olet opetellut niitä vuosia.

Kysyt huulet korvaani hipoen olenko ollut nyt kiltti. Äänesi on pelottava, kylmät väreet kulkevat selkääni myöten. Puistan päätäni hiljaa. En tiedä mitä tästä seuraa, olet humalassa enkä minä ole ollut tottelevainen.

Tönäiset minut lattiaan. Olkapääni kolahtaa kipeästi. Laitat jalkasi selkäni päälle ja painat minua maahan.

Tartut hiuksiini ja revit minut ylös taas. Sinua naurattaa, minua ei. Kuljetat minua tukasta repien huoneiston toiseen päähän. Nappaat siellä seinältä piiskan. Meillä on katossa koukku, jossa aikaisemman asukkaan lapsella oli keinu. Sinä olet laittanut siihen kahleet, niihin minä joudun.

”Yksi.”
Parkaisen pakosta, en ole koskaan ollut kovin hyvä sietämään kipua. Sinä sanot, että saan yrittää vielä kerran olla hiljaa. Jos en ole, sinä laitat suukapulan ja annat kummastakin parkaisusta lisäiskuja.

”Kaksi.”
En voi sille mitään. Otat naamani kiinni sormiesi väliin ja sanot minun ansaitsevan kuritusta. Puserrat suuni auki ja tunget sisään lapsuudentoverini, Nalle Omenan.

”Kolme.”
Mumisen mukana, mutta ääntä ei järin kuulu. Hyvä niin, sillä kello on puoli viisi.

Olet laskenut kauan, en ole pitänyt lukua. Olen varmasti raidallinen kuin tiikeri, jokapuolelta. Käteni ovat kylmät painosta jota ne kannattelevat.

Suutelet minua hellästi suulle. Sidot silmäni kaulahuivillani.

Kuuntelen liikkeitäsi huoneistossamme. Menet vessaan, jääkaapille, olohuoneeseen. Avaan makuuhuoneen ovea.

Todellinen deja vu.

Odotan sinua.

Odotan kauan.

havahdun läimäytykseen. Poskeani kirvelee taas. Olin vaipunut johonkin nukkumisen kaltaiseen tilaan, et ollut tyytyväinen. Otat huivin pois silmiltäni. Valo sattuu silmiini, on aamu. Onneksi olet nyt nukkunut humalaasi pois.

Irroitat käteni kahleista ja kannat minut sylissäsi sänkyymme. Silittelet vatsaani ja suutelet nännejäni, nuolet häpyäni ja nait minun puutuneelle vartalolleni orgasmin.

”Tänään en jaksa kuunnella juttujasi”, sanot.
Otat suustani kuolaisen Nalle-Omenan pois, ja suutelen hellästi huuliani.

En vastaa mitään.