Vaimo ja nuoret miehet

Seksinovellin tarjoaa:

Kerron teille nyt tapahtumasta, joka sattui minulle ja vaimolleni jonkin aikaa sitten. Olemme olleet jo useita vuosia naimisissa ja iältämme olemme jo melkein kolmekymppisiä, vaimoni on minua hiukan nuorempi. Meidän elämämme oli kulkenut tuttuja ja turvallisia raiteita eteenpäin, joskin meidän seksuaalinen halumme toisiimme oli ehkä hiukan laantunut alkuaikojen hurjastelusta.

Vaimoni on hyvin kehittynyt ja seksuaalisesti näyttävä nainen. Hän on hoikka mutta huolimatta siitä on hänen muotonsa hyvin kehittyneitä ja kiinteitä. Olin useasti huomannut muiden miesten katselevan häntä sillä silmällä, alkuaikoina se oli häirinnyt minua huomattavasti. Mutta nyt kun olimme eläneet yhdessä jo melko pitkään, en enää pitänyt sitä häiritsevänä, vaan se oli alkanut kiihottaa minua jostain kumman syystä, olin jopa kuvitellut vaimoni rakastelevan vieraiden miesten kanssa.

Kerran rakastellessamme rohkaisin itseni ja kysyin häneltä. Nain vaimoani takaapäin ja purin ja hyväilin hänen kaunista niskaa. Vaimoni oli himosta sekaisin kun minä työnnyin ja työnnyin hänen suloisen kosteaan ja halukkaaseen häpyynsä. Jaana oli juuri saamaisillaan orgasmin kun minä kysyin häneltä; ”Haluaisitko kultaseni rakastella joskus jonkun vieraan miehen kanssa, jos saisit siihen luvan minulta”. Hän puisteli päätään, minä lopetin hänen sisäänsä työntymisen, jolloin Jaana ulisi ja vaati minua naimaan lisää. Minä työnsin kerran kyrpäni rajusti sisään ja lopetin, Jaana ulvahti himosta sekaisin ja vaati ja vaati minua naimaan häntä. Minä kysyin uudestaan ja taas hän puisteli päätään. Näin jatkoimme tätä leikkiämme kunnes Jaana ei enää kestänyt kiusaamistani ja sanoi; ”Kyllä minä haluan”. Silloin minä aloin naida häntä takaapäin kiivaasti ja Jaana sai orgasmin toisensa jälkeen kunnes minäkin laukesin hänen sisäänsä rajusti.

Tuosta tapahtumasta kului vuosi kun törmäsimme tilanteeseen jolloin tajusin että nyt se saattaisi olla mahdollista. Olimme olleet vaimoni kanssa viettämässä hauskaa ravintolailtaa. Olimme molemmat nauttineet illan aikana runsaasti viinaksia, se ehkä selittikin rohkeuteni toteuttaa vihdoinkin tuon salaisen haaveeni. Sen jälkeen kun vaimoni oli himoissaan luvannut tehdä sen, emme olleet asiasta keskustelleet. Jaana ehkä luulikin minun vain hassutelleen, mutta minun mieleeni tuo asia oli jäänyt ja se oli monesti kiihottanut minut orgasmiin kun rakastelimme.

Kuten kerroin olimme viettämässä hauskaa ja viinarikasta iltaa. Ravintolassa tutustuimme ja tarinoimme eräitten nuorten poikien kanssa, pojat olivat kaupungissamme pelimatkalla. He olivat riehakkaalla tuulella sillä he olivat voittaneet turnauksensa ja olivat juhlimassa voittoaan. Ilta kului rattoisasti tanssien ja viinaa juoden. Kävin aina välillä tarinoimassa poikien kanssa, he olivat hauskaa ja riehakasta seuraa. Pojat olivat iältään siinä 18 – 19-vuotiaita, jo miehen mittaisia nuorukaisia.

Olin kuullut aikaisemmin poikien kertovan minulle että heidän täytyisi jostain löytää naista jotta juhliminen olisi täydellistä. Lohdutin poikia kertoen tämän kaupungin olevan täynnä naimahaluisia naisia.

Illan mittaa poikien juhlinta kiihtyi ja alkoi aiheuttaa häiriöitä. He olivat hurjalla juhlimistuulella ja eikä pitkääkään, kun heidät jo heitettiin ulos portsarien toimesta. Samoihin aikoihin alkoi Jaana valittaa olevansa jo valmis lähtemään kotiin ja poistuessamme ravintolasta näimme nuo pojat ulkopuolella. Juttelimme heidän kanssaan jonkin aikaa. Heidän valiteltuaan iltansa ja juomisensa ennenaikaista loppumista ehdotin heidän tuloaan meille jatkoille, sillä minulla oli siellä viinaa vielä jäljellä. He suostuivat siihen innokkaasti ja kun vaimollani ei siihen ollut mitään vastaan lähdimme kaikki meille.

Poikia oli neljä; Timo, Jaska, Pekka ja Arto. Omakotitaloomme saavuttuamme tarjosin kaikille viinaa lisää. Joimme jonkin aikaa ja aloimme olla kaikki aika humalassa kun vaimo sanoi haluavansa käydä saunomassa. Lämmitin saunan poikien ryypätessä, Jaana kävi vaihtamassa vaatteita ja minä ja Jaska kävimme ulkona. Siellä ollessamme Jaska valitti vieläkin haluavansa nussia jonkun naisen kanssa. Silloin minuun iski piru. Kyselin aivan muina miehinä Jaskan mielipidettä Jaanastani, hän sanoi Jaanan olevan hyvin kauniin ja seksikkään näköinen naisen.

Siihen minä sitten kysäisin että onko Jaana tosiaan himoittavan näköinen nainen hänen mielestään vaikka onkin niin paljon häntä vanhempi. Jaska sanoi poikien kaikkien huomanneet hänet illan alussa ja ihailleen hänen kurvikkaita muotojaan. Kerroin hänelle tyytyväisyyttäni siitä, että hän oli vaimoni sillä sanoin Jaanan olevan tosi peto sänkyhommissa.

Jaska kuunteli kiinnostuneena sanomisiani, sanoin hänelle että suhteemme sängyssä oli viimeaikoina hiukan laantunut eikä se ehkä ollut enää niin kiihkeää kuin aikoinaan. Juttelimme vielä jonkin aikaa ja palasimme sitten sisälle. Jaana oli jo vaihtanut rennompaa päällensä, hän oli pukeutunut melko läpinäkyvään ja seksikkääseen kylpytakkiin. Joimme vielä ennen saunaan lähtöä ja olimme jo tosi humalassa kaikki, ei vähiten Jaana.

Jaana sanoi lähtevänsä jo kylpemään ja kysyi minua mukaan. Kerroin tulevani heti kunhan saisin paukkuni lopetettua. Jaana lähti kylpemään ja saunaan kävelyssään hän horjahteli ja valitteli kovaa humalatilaansa. Paukkua juodessani kysyin pojilta, että haluaisivatko hekin kylpeä. He vastasivat myöntävästi ja kysyivät että meidän jälkeenkö. Silloin minä päätin yllättää vaimoni ja kerroin pojille että he voisivat kyllä tulla meidän kanssa yhtäaikaa. Sanoin samalla että me vaimoni kanssa olemme tottuneet melko vapaamieliseen saunomiseen. Mitä tosiasiassa emme olleet ikinä harrastaneet, mutta tästähän piti tulla tosiyllätys vaimolleni.

Pojat tietysti innostuivat suunnattomasti asiasta, mikä oli kyllä ymmärrettävää, sillä nythän he näkisivät upearunkoisen vaimoni, jota he olivat aikaisemmin ihailleet, alasti. Menimme pukuhuoneeseen ja minä menin edeltä saunaan Jaanan luokse. Hän istui lauteilla jalat harallaan ja oli samalla hyvin humalaisen näköinen. Istuin hänen viereensä ja hyväilin hänen rintojaan ja vittuaan. Jaana vastasi hyväilyihini levittämällä vielä jalkojaan ja minä upotin sormeni hänen kostean vittuunsa. Toisella sormellani hyväilin hänen klitoristaan ja Jaana värähteli jo niin tutun orgasmin kourissa. Hän pyysi minua jatkamaan kun pesuhuoneesta kuului ääniä, Jaana ei niitä kiihkoissaan tiedostanut ja minä jatkoin hänen pillunsa hyväilyä kunnes sanoin hänelle kutsuneeni pojat kylpemään kanssamme.

Silloin Jaana tajusi asian ja rupesi juuri kieltäytymään, kun saunan ovi edessämme aukesi. Siinä sitten olimme poikien edessä todella hävyttömässä asennossa, minun sormeni oli syvällä hänen vivussaan, hänen jalkojen ollessa harallaan suoraan poikien kasvojen edessä. Voi sitä poikien ja Jaanan kasvojen ilmettä. Jaanan kasvoja valaisi syvä järkytyksen ilme hänen tajutessaan olevansa niin irstaassa asennossa tuntemattomien poikien edessä, näyttäen samalla kaikki salaisimmat aarteensa heidän yllättyneille mutta niin himosta paljaille kasvoillensa.

Jaana kiskaisi jalkansa nopeasti yhteen ja käteni luisui hänen haaroistaan pois. Hän ei yllättyneenä ja noloissaan vielä kyennyt kieltäytymään, kun pojat nousivat lauteille meidän molemmin puolin. Jo tuossa vaiheessa poikien kyrvät seisoivat aivan jäykkänä, huomasin tuon ohimennen ja saman myös huomasi Jaana koska hänen kasvonsa olivat muuttuneet aivan punaisiksi. Minä en ollut nolosta tilanteesta moksiskaan vaan käyttäydyin kuin mitään ei olisi tapahtunut.

Tilanne oli seisahtunut, sekä Jaana että pojat olivat hiljaa ja nolona. Jaana oli käsillään peittänyt suuret, mutta niin kiinteät ja herkulliset rintansa, jalkansa hän oli puristanut yhteen käsittelyni jäljiltä. Mutta tiesin hänen olevan melkein laukeamaisillaan keskeytyneen orgasminsa vuoksi. Poikien kalut seisoivat uljaasti kohti kattoa, muut pitivät häveliäästi käsiään niiden peittona, mutta Jaska antoi melko suuren ja paksun kalunsa seisoa vapaasti istuessaan Jaanan vieressä toisella puolella. Niin siinä sitten vaimoni istui minun ja Jaskan välissä. Hän ei voinut olla näkemättä Jaskan suurena seisovaa kalua ja hän aina välillä vilkuili vaivihkaa ympärilleen. Uskon hänen halunneensa karata saunasta, mutta hän ei enää halunnut näyttää enempää alastomasta vartalostaan pojille. Niin hän sitten istui minun ja neljän urheilullisen ja alastoman miehen keskuudessa saunassamme.

Minä sitten aloitin keskustelun ja laukaisin hämmentynyttä tilannetta kysymällä poikien mielipidettä löylyistämme. Pojat sitä kilvan kehuivat ja Jaska jopa yltyi kehumaan kaksinaamaisesti saunamme upeista näköaloista. Jaana karahti aivan punaiseksi kasvoistaan ja muut pojat jo naurahtivat ja alkoivat rohkeammin tarkkailla keskuudessaan istuvaa alastonta kaunotarta, joka varmasti olisi niin monien poikien päiväunien todellistuma. Minä olin niin kuin en huomaisikaan poikien heräävä mielenkiintoa Jaanaa kohtaan ja tarinoin niitä näitä.

Kun olimme jo olleet jonkun aikaa saunassa, sanoin yllättäen hakevani juomista meille kaikille. Ennen kuin Jaana kerkesi sanoa tai tehdä mitään, olin minä jo poistunut saunasta ja jättänyt yllättyneen vaimoni poikien keskuuteen. Toimin tuolloin hetken mielijohteesta ja se pääsi yllättämään vaimoni. Sanoin palaavani pian juomien kanssa. Mutta minulla oli toiset suunnitelmat, laitoin äkkiä housuni jalkaan ja katsoin vielä pesuhuoneeseen ja kuuntelin. Saunasta kuului poikien ääniä heidän kysellessään vaimoltani jotain, sillä kuulin hänen vastaavan hiljaisella äänellä. Jaana ei nähtävästi lähtenytkään perääni, olin vähän pelännyt sitä. Hän varmaan halusi pysyä lauteilla mahdollisimman peiteltynä eikä enää näyttää alastomia sulojaan pojille. Hän uskoi minun palaavan pian ja hän varmasti halusi poistua saunasta vasta poikien lähdettyä.

Mutta minä olin suunnitellut toisin. Lähdöstäni oli kulunut joitain minuutteja kun minä huusin heille pesuhuoneesta:” Hei meiltä on päässyt lantrinki loppumaan, minä käyn hakemassa sitä tuolta huoltoasemalta, siihen menee jonkun aikaa joten nauttikaahan löylyn iloista vaimoni kanssa pojat”. Sanottuani sen suljin nopeasti oven ja juoksin nopeasti pukuhuoneen ulko-oven kautta talomme sisäpihalle, josta on ikkunat saunaan sekä pesu- ja pukuhuoneeseen. Poistuessani ulos kuulin vaimoni huutavan jotain perääni, mutta en välittänyt siitä. Halusin nähdä kuinka tilanne kehittyisi saunassa poikien ja Jaanan välillä, nyt kun olin ”poistunut paikalta”.

Minulla ei ollut aikomustakaan lähteä mihinkään, sillä nyt saattaisi parhaassa tapauksessa vaimoni saada vierasta miestä, jos pojat vain olisivat niin puutteessa ja rohkeita kuin toivoin heidän olevankin. Kuinka oikeassa olinkaan, he yllättivät minutkin hurjuudellaan.

Jos olisin tiennyt mitä jatkossa tapahtuisi, olisin miettinyt kaksi kertaa jättäessä vaimoni yksin heidän luokseen. Kun saavuin varovasti saunan ikkunan luokse ja kurkistin sisään, ei huudostani ollut kulunut kuin muutama minuutti. Pojat istuivat siellä Jaana välissään. Jaana näytti olevan humalassa ja järkyttynyt, sillä olin päässyt yllättämään hänet luomallani tilanteellani. Siellä hän nyt sitten istui neljän alastoman ja salskean urheilijanuorukaisen keskellä ilman että hänellä olisi yllään mitään peittämässä noita niin kurvikkaita muotojaan. Pojat eivät enää peitelletkään kookkaana seisovia kyrpiään, kun luulivat minun poistuneen paikalta. Pekka ja Arto istuivat toisella ja Jaska ja Timo Jaanan toisella puolella. Jaana katseli ympärilleen vaivihkaa, huomasin hänen myös huomioivan vieressään kovana seisovat kyrvät, sillä hänen katseensa pysähtyi aina välillä niihin ja näin vaimoni nieleskelevän hämmentyneenä. Mitähän vaimoni mielessä liikkuikaan tuolla hetkellä.

Olin varma että vaimoni häveliäisyydestään huolimatta pian livistäisi saunasta pois, kun saunan sisällä alkoi tapahtua. Jaska, joka oli ollut pojista kaikkein puheliain ja eniten naisten perään, kääntyi yllättäen Jaanaan päin ja alkoi sivellä kädellään vaimoni niskaa ja olkapäitä. Jaana sanoi jotain ja yritti estellä kädellään Jaskan hyväilevää kättä, toista kättään hän piti kookkaiden rintojensa suojana. Jaska siirsi äkkiä toisen kätensä Jaanan rintojen ja niiden päällä olevan käden väliin ja yritti ujuttaa sormiaan Jaanan vasemman rinnan ympärille. Jaanan estely ei tuottanut tulosta, sillä hänen ihonsa oli hiestä liukas.

Jaskan käsi saavutti tavoitteensa ja alkoi puristella ja hieroa Jaanan rintaa ja sen töröttävää ja kovana olevaa nänniä. Näin Jaanan sanovan jotain ja yrittävän vastustella. Mutta sitten Jaanan toisella puolella istuva Arto alkoi toimimaan, yllättäen hän ujutti nopeasti kätensä Jaanan yhteen puristettujen jalkojen väliin. Hän teki sen niin nopeasti että käsi oli jo syvällä haarojen välissä ennen kuin Jaana tajusi ruveta vastustelemaan. Jaana yritti ponnistaa pystyyn, muuta hän vain pahensi tilannettaan sillä Arton käsi liukui nyt suoraan kultani vitun luokse. Jaana puristi tiukasti jalkansa yhteen mutta se oli lian myöhäistä, Arton käsi oli ja pysyi Jaanan vitussa.

Käsi alkoi hieroa vittua vaimoni vastusteluista välittämättä. Nyt vaimoni oli unohtanut rintojensa suojelun, sillä tuo vierellään istunut poika tunnusteli sormillaan hänen salaisimpia aarteitaan muiden poikien katsoessa vierestä. Jaana yritti kiskoa molemmin käsin Arton kättä pois haaroistaan. Jaska alkoi puristella ja hieroa molemmin käsin Jaanan vapautuneita rintoja.

Näky oli härskeydessään ja seksikkyydessään minulle liikaa. Kyrpäni seisoi kovana kuin kivi kun näin mitä silmieni edessä tapahtui. Nuoret miehet aikoivat todella käyttää tilaisuuttaan hyväkseen minun ollessa poissa, sillä seuraavaksi näin kuinka Jaska tarttui Jaanan käsiin ja nosti ne pois Arton tieltä. Hän sanoi jotain, jonka seurauksena myös Pekka ja Timo astuivat leikkiin mukaan. He siirtyivät Jaanan jalkojen molemmin puolin ja tarttuivat jalkoihin kiinni. Jaana rimpuili vielä Arton käsityöskentelyä vastaan yrittäen puristaa edelleen jalkojaan yhteen, mutta nyt pojat levittivät ja nostivat väkisin Jaanan jalat niin ylös ja levälleen, että Jaanan vittu oli koko komeudessaan avoinna Arton kasvojen edessä. Nyt kultani rimpuili kiihtyi, mutta hän oli voimaton poikien hallitessa hänen raajojaan. Arto katseli ja hyväili vähän aikaa kultani häpyä. Näin vaimoni häpyhuulten olevan kosteina hiestä ja spermasta, sillä hän oli ollut aivan kostea aikaisemmin kun olin häntä hyväillyt.

Näin myös häpyhuulten oleva turvoksissa ja avoinna paljastaen kutsuvasti vaimoni pilluaukon. Arto työnsi sormensa Jaanan sisään ja alkoi varovasti liikutella sitä edestakaisin vaimoni vitun sisällä. Jaana värähteli ja aneli häntä lopettamaan (ainakin luulen niin) , homma kuitenkin jatkui tasaisena sormirunkkauksena. Arto siirsi toisen sormensa ensimmäisen viereen ja työnsi nyt molemmat vitun sisään. Jaanan kasvoista näkyi, että se ei voinut olla vaikuttamatta, sillä hän sulki silmänsä ja alkoi nytkähdellä. Mutta vielä ei kultani ollut lopettanut kokonaan vastaan rimpuilua. Hän yritti vielä vastustella poikia kahden sormen soutaessa edestakaisin pillunsa sisällä, mutta vastustelu oli tuhoon tuomittu.

Runkattuaan vaimoni pillua sormillaan jonkin aikaa, veti Arto sormensa ulos ja upotti kasvonsa vaimoni haaroihin. Nyt näin vain Arton rytmikkään pään liikkumisen hänen imiessään vaimoni niin suloisen kosteaa ja tiukkaa vittua. Nyt alkoi toiminta vaikuttaa vaimoonikin, sillä hänen vastustelunsa alkoi loppua hänen värisemisen ja kiihtymisen myötä. Pojat olivat todella sellaisia kuin olin heidän toivonutkin olevan. Kiimaisia ja puutteessa olevia nuoria miehiä, jotka vitun nähdessään eivät saa sormiaan siitä irti. Pekka ja Timo pitivät yhä vaimoni jalkoja levällään ja nostivat niitä yhä ylöspäin niin että vaimoni jalkapohjat osoittivat kohti kattoa. Hän liukui jalkojen noston vaikutuksesta selälleen lauteille. Jaska oli jo lopettanut Jaanan käsien kiinnipitämisen, nyt hän siirsi Jaanan käden kovana seisovan kyrpänsä varteen kiinni ja pakotti Jaanan käden runkkaamaan sitä puristamalla Jaanan käden nyrkkiinsä. Hän liikutti vähän aikaa Jaanan kättä kullillansa ja otti sitten kätensä pois. Jaana ei kuitenkaan enää ottanut kättään pois tuosta silmiensä edessä seisovasta suuresta kyrvästä, vaan hän jatkoi silmät sumeina kiihkosta sen runkkaamista. Kultani oli lopettanut vastustelunsa himon voittaessa estonsa.

Jaska oli irrottanut vaimoni sormet kyrpänsä ympäriltä ja työnsi nyt melkein tomaatin kokoista terskaansa kohti vaimoni huulia, hän otti vaimoani niskasta kiinni ja työnsi kyrpänsä Jaanan kurkkuun.
Jaska oli irrottanut vaimoni sormet kyrpänsä ympäriltä ja työnsi nyt melkein tomaatin kokoista terskaansa kohti vaimoni huulia, hän otti vaimoani niskasta kiinni ja työnsi kyrpänsä Jaanan kurkkuun.
Suunnitelmani ja haaveni toteutui silmieni edessä; Arto nosti päänsä ylös Jaanan haarojen välistä ja tarttui kyrpäänsä ohjaten sen vaimoni pillun suulle. Pojat pitivät vielä jaloista kiinni kun Arto työnsi kyrpänsä vaimoni vittuun yhdellä työnnöllä aina pohjaan saakka. Kuulin ulos asti vaimoni kiljaisun kyrvän tunkeutuessa hänen sisäänsä ja alkaessa naida hänen pilluaan nopealla tahdilla. Vaimoni ulvoi ja heilui niin hurjasti etten ollut nähnyt sellaista hänen tekevän ikinä naidessamme Arto nai vaimoani kiivaalla rytmillä, kun Timo ja Pekka laskivat vaimoni jalat vapaaksi. Ne jäivät ylös ja vaimoni yritti kiihkoissaan nostaa niitä vielä ylemmäs jotta tuo kyrpä pääsisi porautumaan vitun pohjaan asti.

Jaska oli irrottanut vaimoni sormet kyrpänsä ympäriltä ja työnsi nyt melkein tomaatin kokoista terskaansa kohti vaimoni huulia, hän otti vaimoani niskasta kiinni ja työnsi kyrpänsä Jaanan kurkkuun. Vaimoni kiljahtelu loppui siihen terskan upotessa vaimoni nieluun. Unelmani nähdä vaimoani naitavan kahteen reikään yhtäaikaa toteutui silmieni edessä. Tahti kiihtyi ja näin kuinka vaimoni sai rajun orgasmin hänen täristessään nuorten miesten hurjassa käsittelyssä.

Myös pojat laukesivat hetken kuluttua ja näin kuinka Jaanan suusta purskahti Jaskan spermaa hänen ruiskuttaessaan lastinsa vaimoni kurkkuun. Tilanne laukesi siihen, Arto vetäytyi vaimoni jalkojen välistä samalla kun Jaskan spermaa valui vaimoni suupieliä pitkin. Siinä vaimoni makasi lauteilla haarat levällään väsyneenä ja kyrpää saaneena neljän nuoren ja alastoman miehen keskellä. Hänen kosteasta vivustaan valui Arton spermaa lauteilla asti.

Hetken kuluttua Jaanan jo toinnuttua rajusta rakastelusta, pyrki hän pois saunasta. Näin hänen kasvoiltaan ilmeen, josta heijastui hieman häpeää ja noloutta mutta myöskin kiimaista kylläisyyttä. Hän oli nyt saavuttanut orgasmin, jonka minä olin saanut alkamaan aikaisemmin. Joskin varmasti tavalla, jota hän ei ikinä olisi uskonut kokevansa.

Jaana lähti saunasta kiireesti ja uskon hänen pyrkineen karkuun poikien ulottuvilta. Hän varmaan halusi tämän tilanteen loppuvan mahdollisimman pian. Koska tilanne oli sellainen kuin se oli. Hän oli joutunut tuntemattomien nuorten miesten armottoman vaativaan seksuaaliseen käsittelyyn, jota hän varmasti ei olisi ikinä uskonut tapahtuvan ja josta hän ei olisi uskonut nauttivansa, niin kuin hän oli nyt nauttinut vastusteluistaan huolimatta.

Mutta tilanne ei vielä ollut päättynyt, pojat olivat vielä tyydyttymättömiä. Jaanan astuessa saunasta pesuhuoneeseen, tarttui Jaska häntä vyötäröstä kiinni ja esti vaimoni karkumatkan. Hän ja Jaana hävisivät silmieni edestä pesuhuoneeseen pojat kannoillaan. Siirryin nopeasti uudelle tarkkailupaikalle pesuhuoneen ikkunan taakse. Sisällä näin Jaanan seisovan poikajoukon keskelle suihkussa. Näin poikien hyväileviä käsiä kaikkialla hänen vartalollaan tunnustelemassa ja nauttimassa vaimoni vartalon muodoista. Vaimoni yritti estellä poikia ja päästä pois, mutta se oli toivotonta, sillä hänestä oli tullut näiden nuorten miesten himojen kohde tahtomattaan. Häntä kosketeltiin kaikkialta; takapuolesta, rinnoista, vitusta.

Pekka ja Timo olivat hyvin kiihkoissaan, sillä he eivät olleet päässeet vielä nauttimaan vaimoni suloista. He toimivatkin seuraavaksi. He taluttivat vaimoni pukuhuoneeseen, vaihdoin ikkunaa ja nyt pystyin jo kuulemaankin huoneesta kantautuvat äänet. Jaana vaati poikia lopettamaan touhunsa, vedoten minun palaavan pian takaisin. Jaska vastasi hänelle, että tuskin minä vielä palaisin ja hehän vain toteuttivat isännän toivomusta ja nauttivat löylyistä emännän kanssa. Miten oikeassa Jaska olikaan. Minä olin kiihkoissani, kun sain seurata tuota niin himoa tihkuvaa ja tavallaan perverssiäkin näytelmää, jonka päätähtenä vaimoni esiintyi. Vaimoni rooli oli muuttunut kiltistä kotirouvasta syntiseen, vähän huorahtavaankin ”kimppakivaan”, joka antaisi nautintoa monelle miehelle yhtäaikaa nauttien siitä myös itsekin.

Jaana oli istutettu pukuhuoneen isolle sohvalle jossa Pekka ja Timo nyt touhusivat vaimoni kimpussa. Pekka oli levittänyt vaimoni jalat ja oli nyt nuolemassa vaimoni vittua. Samanaikaisesti Timo yritti maanitella ja saada Jaanaa imemään kaluaan. Vaimoni vastusteli ja yritti kieltää poikia heikolla äänellään, mutta hänen äänensä kavalsi Pekan kielen aiheuttaneen hänelle mielihyvää ja eikä aikaakaan kun Timo saavutti sinnikkyydellään tavoitteensa ja kalu upposi vaimoni kurkkuun. Jaana imi ja nuoli kurkussaan ja suussaan liikkuvaa kalua, hänen silmänsä olivat kiinni ja posket olivat lommolla hänen imiessä tuota kalua, eikä hänen vastusteluistaan enää ollut tietoakaan.

Pian Pekka sai tarpeekseen vivun nuolemisesta, hän kiskaisi Jaanan polvilleen sohvalle eteensä ja lykkäsi takakautta kalunsa vaimoni vittuun. Hän aloitti naimisen tuossa minun lempiasennossani, jossa vaimoni on seksikkäimmillään. Jaanan hyvänmuodostunut, kiinteä ja melko isokin perse heilui Pekan kiihkeän nussimisen seurauksena. Timo oli seuratut tilanteen mukana ja vaimoni jatkoi hänen kyrpänsä imemistä samanaikaisesti. Ulos kantautui poikien huohotusta ja ähellystä, Pekan mahan ja Jaanan perseen läiskähtelyä tuon kiihkeän nussimisen seurauksena.

Kuulin Jaanan ääntelehtivän tukehtuneesti Timon kyrvän estäessä hänen enemmät kiimaiset ääntelynsä. Pekka kiihdytti tahtiaan ja laukesi sitten vaimoni sisuksiin. Myös vaimoni alkoi olla jo laukeamaisillaan, sillä hänen kätensä kourivat orgasmin vaikutuksesta sohvamme pintaa.

Pekka vetäytyi vaimostani ja Timo astui hänen tilalleen Jaanan pystyssä sojottavan perseen taakse, hän sujautti kyrpänsä vaimoni Pekan spermasta liukkaaseen vittuun ja tahti jatkui. Jaana pysyi paikoillaan ja oli jo pian uuden orgasmin kourissa, Timon naidessa häntä miehekkäästi. Arto astui vuorostaan Jaanan eteen ja upotti helposti kyrpänsä vaimoni suuhun. Vaimoni vastusteluista ei ollut enää tietoakaan. Hän oli ilmeisesti alistunut kohteluunsa olla näiden nuorten miesten yhteinen leikkikalu ja sitä hän todella olikin. Ja kaikki tämä tapahtui silmieni edessä.

Minä runkkasin ja katselin tätä hurjaa nussimista salaa. Olin lauennut itsekin, sillä en ollut nähnyt aikaisemmin mitään näin minua perverssillä tavalla kiihottavaa asiaa. Tuntui kuin katselisi jotain kovaa pornofilmiä jonka pääosissa vaimoni esiintyi. Pian pojat kiihdyttivät rytmiään ja laukesivat melkein yhtäaikaa vaimoni sisuksiin. He vetäytyivät vaimostani, jolloin vaimoni lysähti mahalleen sohvalle ollen aivan näännyksissä noiden peräkkäisten naintien jäljiltä. En ollut nähnyt vaimoani ikinä noin väsyneenä ja sperman tahrimana kuin hän nyt oli retkottaessaan sohvalla raajat levällään.

Kaikki olisi ollutkin hyvin jos asiat olisi jääneet tuohon pisteeseen, mutta tilanne jatkui ja kehittyi suuntaan johon en olisi sen halutut kehittyvän. äskeisen tiimellyksen aikana en ollut huomannut Jaskan poistuneen muualle huoneistoon. Mutta nyt huomasin hänen tulevan takaisin pukuhuoneeseen. Hänellä oli käsissään lasi juomista sekä jokin purkki, joka näytti mielestäni tutulta. Lisäksi hänellä oli mukanaan jostain löytämänsä automaattikameramme. Jaska tarjosi juotavaa vaimolleni, joka makasi edelleen mahallaan sohvalla väsyneen näköisenä.

Vaimoni joikin lasin kiitollisena. Jaska otti Jaanalta lasin pois ja otti kameramme esiin. Hän sanoi tallentavansa vaimoni meidän kamerallamme, jotta aviomiehelläkin olisi jotain nähtävää saunomisistamme. Jaana yritti kieltää hänen kuvaamisiaan, mutta hän ei väsyneenä ruvennut kuitenkaan estämään Jaskan kuvaus aikeita. Jaska otti vaimostani kuvan hänen retkottaessa alastomana sohvalla. Sitten hän antoi kameran vieressä seisovalle Timolle ja istui vaimoni jalkojen viereen ja alkoi hyväillä vaimoni pakaroita ja selkää. ”

Miehesi oli todella oikeassa kertoessaan sinun olevan varsinainen peto sängyssä. Me ei olla poikien kanssa ikinä tavattu sellaista naista kuin sinä olet” sanoi hän hyväillessään vaimoani.Vaimoni ei vastannut siihen mitään, vaan hän makasi edelleen humalaisen ja väsyneen näköisenä aloillaan. Näin Jaskan avaavan mukanaan tuoman purkin ja tunnistin sen silloin yhdeksi vaimoni käsirasvapurkiksi. Hän upotti etusormensa purkkiin ja laittoi sitten purkin pois käsistään. Näin hänen sormensa olevan aivan valkoisen rasvan peitossa kun hän yllättäen kysyi Jaanalta:” Oletteko te ikinä harrastaneet miehesi kanssa anaaliseksiä ”. Jaana puisteli päätään ja aikoi jo kääntyä kun Jaska vinkkasi Pekan luokseen.

Pekka arvasi Jaskan aikeet, hän laittoi kätensä Jaanan selän päälle estäen näin Jaanan kääntymisen ja lukiten hänet sohvan pintaa vasten. Vaimoni ei vielä arvannut mitä tuleman piti, mutta minä aavistin sen. Jaska sanoi vaimolleni ja muille pojille: ” Me tehdään sinun miehellesi palvelus ja opetetaan kuinka se käy ”. Jaska siirsi vasemman kätensä vaimoni pakaroille ja raotti niitä. Vaimoni peräaukko näytti niin tiukalta ja neitseelliseltä.

Nyt vaimoni heräsi tajuamaan tilanteen ja alkoi vastustella hurjasti kun Jaska alkoi upottaa rasvasta kiiltävää sormeaan vaimoni peräsuoleen. Näin kuinka se upposi hitaasti vaimoni tiukkaan perseeseen. Sormesta oli uponnut melkein puolet kun vaimoni rukoili häntä lopettamaan touhunsa. Jaska kehotti vaimoani rentoutumaan ja nauttimaan, samalla hän komensi Timoa ottamaan kuvia, Timo ottikin lähikuvia vaimoni perseeseen uppoavasta sormesta. Jaana jatkoi vastaan rimpuiluaan, jonka seurauksena Jaskan sormi upposikin yhtäkkiä silmieni edessä Jaanan neitseelliseen persereikään juuriaan myöten. Jaana kiljahti ja pyysi häntä ottamaan sen pois suolestaan, mutta Jaska alkoi liikutella rasvaista sormeaan edestakaisin vaimoni pakaroiden välissä. Muut pojatkin siirtyvät lähemmäksi katsomaan tuota uutta seksileikkiä.

Jaska pyysi Timoa hakemaan jotain ” kättä pitempää ” ja iski Timolle ilkikurisesti silmää. Timo hävisikin näkyvistä Jaskan jatkaessa sormityöskentelyään vaimoni suolessa. Arto ujutti kätensä vaimoni mahan alitse hänen vitulleen ja alkoi hieroa sitä sormillaan. Poikien sormet touhusivat vaimoni alapäässä ja vaimoni ääntely muuttui ja hänen vastustelunsa laantui. Hänen suolensa varmasti tottui siinä liikkuvaan sormeen ja Arton sormet alkoivat varmasti jo kutkuttaa vaimoni klitorista niin että Jaana taisi alkaa jo nauttimaan touhusta kun Timo saapui paikalle.

Hänellä oli mukanaan kaksi suurta porkkanaa käsissään. Ne olivat sellaisia normaali kyrpää isompia ja pitempiä porkkanoita. Vaimoni näki ne ja hänen silmänsä laajenivat kauhusta. Ei tarvinnut pitkään miettiä niiden tulevaa käyttötarkoitusta. Hän ei puhunut mitään, mutta hänen silmistään paistoi paljas kauhu.

Jaska veti sormensa pois vaimoni suolesta ja otti toisen porkkanoista käteensä. Hän käski poikia kääntämään vaimoni selälleen. He toimivat ripeästi. Vaimoni makasi nyt selällään sohvalla kun he levittivät väkisin vaimoni sääret levälleen. Jaana yritti nousta mutta se oli mahdotonta jalkojen asennon vuoksi. Hänen perseensä lepäsi nyt sohvan reunalla kun Arto ja Pekka pitivät vaimoni jalkoja mahdollisimman kohollaan ja levällään. Vaimoni seurasi kauhistuneena Jaskan lähestymistä hänen haarojensa karvaista yhtymäkohtaa kookas porkkana kädessään. Hän sijoitti porkkanan suipon pään vaimoni häpyhuulten väliin, hän hieroi porkkanan päällä muutaman kerran klitorista ennenkuin aloitti sen ujuttamisen vaimoni naimisen jäljiltä punaiseen vittuun. Porkkana upposi luiskahtaen vittuun. Se oli uponnut puoliväliin asti ja vaimoni sisuksissa oli nyt reilut kymmenen senttiä nopeasti paksunevaa kookasta porkkanaa. Timo otti kuvia riettaasta tilanteesta.

Vaimoni haukkoi henkeä kun Jaska jatkoi pikku hiljaa porkkanan upottamista syvemmälle vaimoni aina vain enemmän laajentuvaan vittuun. Pian Jaana huohotti rajusti kun koko porkkana oli hänen sisuksissaan. Näky oli hurja. Näin enää vain porkkanan paksun oranssisen tyven vaimoni äärimmilleen laajentuneen vitun keskellä. Vaimoni kasvot olivat kiristyneet tuskasta ja ehkä myös himostakin. Mitään niin suurta en ollut nähnyt ikinä vaimoni vitussa, sillä oma kaluni oli tuota porkkanaa pienikokoisempi.

Mutta kaikki vaimoni kärsimykset noiden poikien käsittelyssä eivät vielä olleet tässä. Seurasin ikkunan takaa huolestuneena kun näin Jaskan ottavan toisen porkkanan käteensä. Vitussa oleva porkkana näkyi pysyvän paikoillaan vaikka Jaska ei siitä nyt kiinni pitänytkään. Jaska rasvasi porkkanan kunnolla ja huolellisesti, sitten hän astui takaisin Jaanan levitettyjen jalkojen väliin ja tarttui vaimoni haaroissa tököttävään porkkanaan kiinni toisella kädellään. Hän liikutteli sitä edestakaisin vitussa, vaimoni silmät olivat ummistuneet ja hän vaikeroi hiljaa porkkanan liikkeitten takia.

Sitten Jaska veti porkkanan melkein kokonaan ulos vitun sisästä. Seuraavaksi leikki muuttui todella hurjaksi. Olin jo mennä estämään poikien hommat, mutta jokin esti sen ja minä pystyin seuraamaan vain lamaantuneena silmieni edessä tapahtuvaa näytelmää. Jaska asetti rasvatun porkkanan pään Jaanan alemmalle reiälle ja toisella kädellä hän piti toisen porkkanan kärkeä vitun sisässä. Jaska aloitti tuon suuren ja rasvatun porkkanan ujuttamisen vaimoni rasvasta kiiltelevään suoleen.

Vaimoni aloitti hurjan rimpuilun ja vastaan valittamisen mutta Jaska oli armoton vaimoni persettä kohtaan. Näin kuinka porkkanan kärki upposi kultani suklaaosastoon. Sentti sentiltä tuo kookas porkkana liukui vaimoni suolen syvyyksiin laajentaen persereikää äärimmilleen. Vaimoni valitti ja rimpuili. Nyt porkkana oli jo puolivälissä, mutta sekään ei vielä riittänyt Jaskalle. Hän painoi porkkanaa syvemmälle päättäväinen ja himosta vääristynyt ilme kasvoillaan. Nyt tuo porkkana oli jo uponnut melkein kokonaan ja se oli varmasti viidentoista sentin syvyydessä vaimoni suolessa.

Näin salamavalon välähtelyitä Timon ottaessa aina välillä kuvia tuosta seksuaalisesta hurjastelusta. En ollut nähnyt tuollaista mitä nyt näin tapahtuvan vaimolleni kuin jossain kovissa pornovideoissa ja nyt tuo kaikki tapahtui vaimo-paralleni minun tarkkaillessani salaa tuota groteskia näytelmää. Minun olisi pitänyt mennä pelastamaan vaimoni noiden poikien kynsistä, mutta en siihen pystynyt. Nyt Jaska alkoi runkata varovasti edestakaisin vaimoni perseen syvyyksissä olevaa porkkanaa. Pian hän alkoi upottaa vitussa olevaa porkkanaa syvemmälle ja eikä aikaakaan kun sekin oli yhtä syvällä. Vaimoni valitti mutta hän ei enää kyennyt rimpuilemaan vastaan.

Nuo hänen sisuksissaan olevat porkkanat olevat vanginneet hänet paikoilleen ja estivät hänen liikkumisensa. Näky oli todella uskomaton; kahdesta suuresta porkkanasta ei näkynyt kuin pieni osa näiden työntyessä kultani karvojen keskeltä. Sekä vittu- että persereikä olivat äärimmilleen laajentuneet, väliliha oli supistunut noiden porkkanoiden puristuksessa. Jaskan runkkaustahti alkoi kiihtyä pikkuhiljaa ja vaimoni kasvot olivat vääristyneet irvistykseen kivusta ja himosta. Runkkaustahti kiihtyi ja vaimoni ulvonta voimistui. Näin kuinka vittu ja persereikä laajenivat ja supistuivat noitten armottomien porkkanoiden jyystäessä vaimoni vielä äskettäin niin salaisia aarteita.

Silmieni edessä vaimoni perseen neitseellisyys riistettiin liiankin hurjalla tavalla, luomani tilanne oli ajautunut turhankin hurjaksi. Vaimoni oli alkanut täristä kuin horkassa, hän huohotti ja ulvoi äänekkäästi Jaskan käsittelyssä, kun hän kaikesta huolimatta sai sellaisen orgasmin, jota en ollut vaimoni ikinä nähnyt saavan. Hänen vartalonsa tärisi vielä pitkän ajan kuluttua hänen laukeamisestaan.

Jaska veti porkkanat pois Jaanan sisuksista, näin kuinka perseessä ollut porkkana kiilteli rasvasta ja ulosteesta. Vaimoni retkotti selällään sohvalla ja hän oli aivan muissa maailmoissa. Pojat olivat laskeneet hänen jalkansa vapaaksi. Mutta pojat eivät vielä olleet saaneet kyllikseen.

Jaska tartui nyt vaimoani vyötäisistä ja käänsi hänet kontalleen sohvalle ja työnsi sitten takakautta kullinsa Jaanan perseeseen. Samalla hän julisti muille että nyt pojat nautitaan miltä tämän nartun pakoputki maistuu. Jaanasta ei enää ollut vastustelemaan äskeisen käsittelyn jälkeen. Hän antoi Jaskan tunkeutua persereikäänsä liiemmin vastustelematta. Jaska nai vaimoani kiihkoisasti ja Jaana ei enää valittanutkaan suuresti tuota peräreiänsä käyttöä. Jaska ruiskutettua spermansa vaimoni suoleen astui Pekka hänen tilalleen. Hän käänsi Jaanan kyljelleen sohvalle ja otti hänet edelleen takaapäin ja jatkoi anukseen naimista. Pian hänkin laukesi. Vielä Timokin työntyi paljon kokeneeseen vaimoni perseeseen ja aloitti nauttimaan tuosta ennen niin käyttämättömästä aukosta.

Timon naidessa vaimoani astuivat Jaska ja Pekka Jaanan eteen ja upottivat vuorotellen suolessa tahriintuneet kyrpänsä vaimoni suuhun. Kun Timokin laukesi alkoivat pojatkin jo olla tyydytettyjä. Koko tämän nainnin aikana oli joku heistä ottanut kuvia meidän kamerallamme Jaanasta ja kavereistaan. He antoivat juotavaa Jaanalle, hänen vielä maatessaan nuutuneena sohvalla. Pojat pukivat päälleen ja poistuivat kiireen vilkkaa asunnostamme. He varmaan pelkäsivät minun tulevan pian kotiin ja näkevän mitä oli tapahtunut. Poikien lähdettyä menin vaimoni luokse ja aloin hoivata häntä. Hän kertoi mitä oli tapahtunut. Minä kerroin omasta osuudestani ja sanoin suunnitelleeni tämän alunperin, mutta että tämä loppu oli ollut yllätys minullekin ja että asiat olivat kehittyneet liian pitkälle.

Sitä en vaimolleni kertonut että olin seurannut koko tapahtuman salaa. En usko että vaimoni ymmärrys olisi riittänyt minua kohtaan silloin. Vaimoni suhtautui asiaan kaksijakoisesti. Toisaalta hän oli hyvin katkera minulle siitä, että olin jättänyt hänet yksin nuorten miesten joukkoon mutta toisaalta hän totesi myöskin jopa nauttineensa noiden miesten käsittelyssä (ei kuitenkaan siitä porkkanaleikistä ). Me jopa aloimme pikkuhiljaa rakastelemaan yhdessä myös hänen anaalipuolelleen, minkä neitsyyden nuo pojat olivat niin totaalisesti riistäneet.

Vaimoni totesi jälkeenpäin, että yksi hänen haaveitaan oli ollut juuri rakastelu useamman miehen kanssa ja että hän ehkä haluaisi kokeilla sitä minun ja jonkun muun miehen kanssa tulevaisuudessa. Minä olin siitä hyvin tyytyväinen. Tuo suunnitelmani oli sittenkin ollut onnistunut. Kunnes havahduimme vaimoni kanssa todelliseen shokkiin. Kun tuosta tapahtumasta oli kulunut aikaa muistin minä noiden poikien ottaneen kuvia rakastelustaan Jaanan kanssa. Aioin viedä tuon filmin muualle kehitettäväksi kuin kotikaupunkiimme, kun järkytyin täysin. Kameraani avatessa totesin että siellä ei ollutkaan enää mitään filmiä. Nuo pojat olivat ottaneetkin sen mukaansa.

Se oli suunnaton järkytys minulle ja varsinkin vaimolleni. Jossakin päin Suomea oli nyt filmirulla jossa oli parikymmentä valokuvaa vaimostani naimassa useitten miesten kanssa tavalla, joka ei ole niitä kaikkein tavallisempia. Mielenrauhamme oli mennyt. Saimme filmirullan takaisin myöhemmin, mutta se oli ehkä vieläkin järisyttävämpi kokemus vaimolleni kuin tämä mistä nyt kerroin. Mutta se on jo toinen tarina.