Tyttöystävän kiimainen isoöäiti

Seksinovellin tarjoaa:

Olimme kesälomalla tyttöystäväni kanssa tyttöystäväni mummin mökillä lomaa viettämässä. Kesä oli ollut äärimmäisen kuuma ja sateeton jo muutaman päivän. Tyttöystävän mummi, Merja, oli komentelevaa sorttia. Eronnut jo aikoja sitten miehestään ja nyt asusteli yksinään. Ikääkin kertynyt 62 vuotta. Kohtuullisen timmissä kunnossa saanut itsensä pidettyä, vaikka tietenkin nahka vähän jo roikkuukin jo tuossa iässä. Mökillä oli vierasmökki erikseen ja päärakennus. Olimme tyttöystäväni kanssa vierasmökissä josta oli suora näköyhteys rantaan ja Merja asusteli itse päärakennuksessa.

Eräänä iltana kun tyttöystäväni oli jo nukahtanut ennen minua ja pelailin kännykälläni jotain pelejä ajankuluksi kun uni ei tullut. Hetken päästä tuntui olevan hirveä kusihätä. No ajattelin ettei tätä nyt tarvitse yön ajan pidätellä ja hipsin ulos kuselle. Ilta oli kaunis, aurinko oli juuri laskenut ja kello oli jotain 23:30, en muista tarkalleen. En ehtinyt vielä siirtymään hieman kauemmaksi metsänreunaan kuselle kun kuulin vedenlotinaa. Ajattelin että kalat siellä pomppivat mutta jatkuva vedenlotina hätkähdytti; alueella oli nähty myös villieläimiäkin. Siirryin takaisin talon luokse ja menin talon reunalle josta näkisin kurkistaa järvelle päin.

Näky oli äärettömän jännittävä ja kiihottava. Näin Merjan menevän yöuinnille TÄYSIN alasti. Tuo kroppa, joka on antanut muutaman lapsen ja nähnyt elämää, oli täysin alasti hämärässä auringonlaskun valossa. Seurasin varovaisesti Merjan tekemisiä, hän kahlasi nopeasti veteen joten näin vain sivusta profiilin hänen vartalostaan. Rinnat olivat suht. kookkaat mutta painovoiman syömät. Silti ne olivat helvetin kiihottava näky heiluen puolelta toiselle kävellessä. Merja pulahti uimaan ja muuta ei näkynytkään kuin pää enää veden pinnalla. Totesin että kaluni oli nopeasti sykkinyt itsensä täyteen verta ja oli kivikovana alushousuissani. Minun oli pakko laskea alushousujani ja runkata hieman näkyä, tunsin kuinka kaulassani suonet sykkivät verta päähäni ja muualle vartaloon ja yritin hengittää hiljaa – vaikkei Merja sitä olisi kyllä kuullutkaan..

Seurasin silmä tarkkana kun Merja tuli takaisin rantaan lyhyeltä pulahdukseltaan ja hän nousi vedestä raskaiden rintojensa kanssa ja vihdoin näin hänen ihanan karvoituksen jalkovälissään. Merjan vartalo erottui kauniisti takaa tulevasta auringonlaskun valosta ja vaikka en varsinaisesti ollut tuntenut mitään Merjaa kohtaan aiemmin, tämä näky herätti sisäisen perverssini ja sai minut innostumaan tilanteesta. Merja nousi vedestä ja otti rantakiveltä pyyhkeen päällensä ja kuivasi itsensä nopeasti ja siirtyi talon taakse josta en häntä enää nähnykään. Kuvittelin että hän meni päärakennukselle ja jäin tuohon paikkaan vähän harmittelemaan tilannetta kun olin helvetin kiimainen..

Ajattelin mielessäni että olen hullu enkä todennäköisesti näkisi mitään vaikka menisinkin tirkistelemään, todennäköisesti Merja menee nukkumaan.. Silti lähdin selvittämään asiaa. Kun lähestyin taloa, kaluni sykki edelleen alushousuissani – nyt jo osaksi jännityksestä. Muuta minulla ei ollutkaan päällä kuin nuo valkoiset alushousuni. Talossa oli valot päällä ja ajattelin että jos olen varovainen, hän ei näe minua ulkoa ollenkaan. Siirryin talon taakse jossa oli paras näköyhteys sillä ikkunat olivat perustuksesta johtuen aika korkeella. Toiselta puolelta mäki nousi hieman ja näin paremmin sisään. Olin myös hämyisän metsän suojassa paljastumiseltani.

Hetken kun katseeni etsi liikettä talon sisältä, näin Merjan nousevan sängyltään, harmikseni hän oli saanut jo vaatetta päälle, pitkän hopeisen yöpaidan jonka alta tosin nännit näkyivät nöpöttäen. Hän näytti puuhastelevan jotain keittiössä, teetäkö keitteli kenties.. runkkasin kovaa tahtia miettien sitä alastonta näkyä minkä näin menevän ja nousevan järvestä. Hetken runkattuani, kauhistuin näystäni – Merja tuijotti ulos ikkunasta suoraan minua kohti. En ollut varma näkikö hän oikeasti minut vai katseliko peilikuvaansa ikkunasta heijastumana sisältäpäin. Sydän tykytti ja laitoin nopeasti kalun takaisin housuihin ja jähmetyin paikoilleni seisomaan. Yhtäkkiä Merja liikkui puuhastelemaan muuta ja ajattelin että pääsin pälkähästä. Ei hän minua nähnytkään! Sydän löi tuhatta ja sataa ja kiiruhdin äkkiä vierasmökille ja menin tyttöystäväni viereen nukkumaan. Olin unohtanut kusihätänikin kun olin niin jännittynyt tilanteesta. Sain yllättävän nopeasti unta vaikka adrenaliinia varmasti oli veressäni normaalia enemmän.

Seuraavana päivänä toivotimme hyvää huomenta kun tulimme kaikki aamupalalle päärakennukseen. Yritin katseellani tutkia Merjaa että olisiko hän nähnyt tekosiani mutta hän käyttäytyi niin luonnollisesti että ajattelin selviäväni säikähdyksellä. Tyttöystävä lähti järvelle pesemään hampaitaan aamupalan jälkeen mutta minulla oli vielä sanomalehti kesken ja jäin sitä lukemaan hetkeksi. Olin jo ehtinyt rauhoittumaan eilisestä illasta kun Merja kysyi: ”Vakoilitko minua eilen?”.. sydän alkoi jyskyttämään rinnassani, näkikö hän minut sittenkin!? Kysyinkin varovaisesti – yrittäen olla itsevarma tekemisistäni ”Ömm, kuinka niin, missä?”, johon Merja katsoi minua kuin paheksuen ”Näin mitä teit ulkona ikkunasta eilen illalla.” aloin nieleskelemään kun kurkkuni kuivui, kuin olisin syönyt kuivaa pullaa. Yritin saada tolkkua tilanteesta, miksi hän syyttää minua, eikai hän kerro tyttöystävälleni siitä. Vaikeroin sanoissani ”No mitä jos unohtaisit koko jutun mitä näit…” ja yritin uppoutua sanomalehteen syvemmin. Tunsin hänen katseensa tuijottavan minua vaikka en nähnykkään häntä vieressäni tenttaamassa. Merja jatkoi ”Ei se mitään, ihan ymmärrettäväähän tuo on tuossa iässä” ja sanoi sen pieni sympatian vivahde äänessään. Ihmettelin mitä hän tarkoitti, ymmärsikö että vain ja ainoastaan runkkasin vai se että tiesikö että runkkasin häntä ajatellen, katsellen..

Tilanne jäikin aikalailla tuohon keskusteluiden osalta, lähdin pian tyttöystäväni perään kiitettyä aamiaisesta hampaita pesemään.

Päivän aikana ehti tapahtua kaikkea muuta, en ollut Merjan kanssa juuri tekemisissä. Illalla hän pyysi meitä lämmittämään saunan, hän ainakin haluaisi peseytyä kunnolla. Sauna tekisikin kyllä hyvää ja laitoimme puusaunan lämpiämään illalla. Kävimme tyttöystäväni kanssa saunassa ja uimassa sekä peseydyimme kunnolla. Kello oli jo taas aika paljon ja tyttöystäväni meni sänkyyn ajoissa ja raukeana uimisesta ja saunomisesta hän nukahti aika nopeasti. Pyörin itse sängyssä pidempään ja ajatukset eilisestä illasta piinasivat. Tunsin häpeää tapahtuneesta ja Merjan kommenteista. Kuulin kun ulkona kolahti saunan ovi. Merja oli mennyt saunaan meidän jälkeen, ei siellä hirveästi enää löylyjä ollut vaikka pistimmekin puita vielä käyntimme jälkeen. Saunomisesta oli tullut hirveä jano ja ajattelin hakea päärakennuksen jääkaapista limupullon vierasmökkiin yöjuotavaksi. Hiivin hissukseen päärakennukseen sisään ja olin suoraan menossa keittiöön kun sätkähdin ja pelästyin kun näin liikettä. Keittiöön oli tulossa pyyhe ympärillään Merja hakemaan jotakin..

”Tulin ottaan tän Pommacin vaan..” änkytin Merjalle. Hän katsoi minua ja sanoi ”Ai et muuta haluaisi?” ja se särähti korvaani niin kaksimieliseltä – tarkoittiko hän oikeasti jotain MUUTA vai jotakin naposteltavaa esimerkiksi. Kokeilin tikulla jäätä ja kerroin että tyttö nukahti jo vierasmökkiin ja ajattelin itsekin mennä nukkumaan. Hän kertoi että menee saunomaan vielä ja kysyi siitä ohimennen, että oliko hyvät löylyt. Kerroin että hyvät oli ja että pistimme vielä puita palamaan mutta epäilin ettei enää kauheen hyviä löylyjä enää irtoo, kun siitäkin oli jo yli puolituntia aikaa. Ilman suurempaa perustelua Merja kysyi ”Tuutko käymään tuolla saunalla auttaan minua vähän?” johon vastasin myöntyvästi.

Kävelimme saunalle, minä hieman Merjan jäljessä ja katselin kuinka lyhyt pyyhe hänen päällään oli. Hieman vain pyllyn alle, ei kauheasti peittänyt mitään. Saunalle päästyämme hän pyysi täyttämään hieman lisää kylmää vettä kun olimme kuluttaneet pesuvettä niin paljon omalla käynnillämme. Otin pari ämpäriä ja lähdin järvestä sitä nostamaan lisää. Vein sen suoraan peseytymistilaan kun Merja istui välihuoneessa järjestämässä joitakin tavaroita. Lähdin hakemaan vielä yhdet ämpärilliset ja kävelin suoraan pesutilaan ihmeempiä ajattelematta ja taas mokasin – siellä oli Merja alasti ja jouduin hämilleni. Okei, aikuisiahan tässä ollaan, alastomia vartaloita ollaan nähty jokainen mutta pelkäsin vielä eilisiltaista juttuani..

Merja katsoi kun toin vedet ja kaadoin muina miehinä ne isompiin vateihin ja hän kiitteli kovasti. Kun olin sulkemassa saunan ovea ja menossa ulos hän pysäytti minut sanomalla ”Hei tiedätkös..”, jolloin käännyin ympäri ja totesin ”No?”, Merja jatkoi hieman lempeämmällä äänensävyllä että ”Sovitaanko että mä unohdan sen eilisen kunhan teet yhden jutun”. Nielasin ilmaa väärään kurkkuun tai jotakin mutta minua alkoi yskittämään hirveästi. Yskittyäni kysyin ”No minkälainen juttu?”, Merja oli edelleen alasti saunanlauteilla istumassa jalat ristissä ja kädet hieman peittämässä rintoja. Sauna kun ei ollut kaikista valoisin sauna että olisin paljoakaan nähnyt. Merja jatkoi ”No mulla kun venähti tossa muutama päivä selästä joku lihas tuossa kun hommia tein ja.. auttaisitko pesemällä minun selän?” Hän siirtyi jo lauteelta alas viereen jossa oli pesuvadit ja valmiina tehtynä oikeanlämpöistä pesuvettä. ”No mikäs siinä” vastasin ja ajattelin ettei tässä nyt mitään vikaa välttämättä ole, vaikka tunsinkin oloni hieman kiusaantuneeksi.

Hän antoi jotakin nestesaippuaa ja sienen ja pyysi jynssäämään oikein kunnolla. Tämäkin ikävä kyllä kuulosti pervolta korvaani vaikka hän sanoi sen vilpittömästi, mutta tein työtä käskettyä. Saunassa oli vielä aika paljon asteita ja päälläni oli t-paita ja shortsit. Hiki nousi pian otsalleni – ei sen takia että sain pestä Merjan selkää, joka kaareutui seksikkäästi pyöreäksi pyllyksi – vaan koska saunassa luonnollisesti on lämmintä. Kun muutaman minuutin olin pessyn selkää ja olkapäitä, yritin olla erittäin tarkka etten mene liikaa kainalon kautta rinnoille tai pepulle, ja että pelkkä sieni koskettaisi Merjan ihoa, etten vahingossa käsilläni hyväile. Silti ihon tuntuma pesusienenkin kanssa oli niin kiihottava, että tuossa lämmössä housuissani tuntui taas pullotusta. Kaluni ei onneksi tullut täyteen erektioon mutta paisui kuitenkin huomattavasti – juuri sellaiseen kuntoon että se roikkuu näyttävän kokoisena. Kun mielestäni olin valmis selänpesussa, Merjakin kiitti ja sanoi että tekipä hyvää. Hän huomasi että otsalleni oli tullut isoja hikipisaroita ja hän pahoitteli että kun olin hikoillut vaikka juuri olin myös peseytynyt. Hän kysyi – kohtuu viattoman kuuloisesti – olisinko pulahtanut järvessä vielä virkistäytymässä. Sanoin että voin käydä joo. Ajattelin että Merja ehtii saunomaan vielä hetken ja ehtisin käymään nopeasti järvessä ja pois. Tilanne oli hieman vaivautunut osaltani että halusin vain pois. Merja sitten sanoi että ”Riisu tuohon välihuoneeseen vaatteesi ja mennään”. No mitäpä sitä tuohon vastaansanomaan, kai hän tarkoitti ihan hyvää että välit oli selvät ja hän halusi osoittaa että alastomuus on ihan luonnollista.

Kävin välihuoneessa riisuutumassa ja otin sieltä uimahousuni mukaani jotka olivat kuivumassa aiemmasta käytöstään. Jotenkin tuntui kuitenkin oudolta että Merja oli täysin alasti ja minulla oli uimahousut päällään. Kun pääsin saunan puolelle, huomasin että Merja oli kuitenkin ehtinyt edeltä menemään rantaan. Huitasin nopeasti hieman kylmää vettä päälleni että saisin erektioni hieman laantumaan – tämä tästä nyt vielä puuttuisi että taas Merja huomaisi että olen joku limainen perverssi ja käärmeeni olisi taas kurkkimassa ulos. Mitä tyttöystäväni sukukin saisi kuulla minusta tämän jälkeen.. eli nyt yritetään käyttäytyä kunnolla.

Lähdin saunalta kohti rantaa, näin että Merja oli jo vedessä uimassa. Menin itsekin nopeasti pulahtamaan, sukelsin hieman pitemmälle ettei tarvitse noloja asioita puhua Merjan kanssa. Jätin pyyhkeenikin ulos ettei tarvitse saunaan suotta mennä kiusaantumaan lisää. Nousin ensimmäisenä vedestä ylös ja kuivattelin itseäni pyyhkeen kanssa. Merja nousi vedestä alasti mutta en kehdannut katsella sinne päin, mutta saunan kohdalle tultuaan hän tokaisi ”Tule nyt lämmittelemään vielä vähän saunaan seuraksi”. – ”Nojoo, hetkeks vaan ettei tuu hiki taas”. Merja meni edeltä ja näin pyöreän pepun kipuavan lauteille edessäni, hieman hävetti katsoa mutta taas innostuin asiasta. Jostakin syystä olin taas tilanteessa jossa tunsin itseni riettaaksi ja halusin jopa alitajunnassani näyttää sen. Järki sanoi EI mutta kalu housuissani huusi KYLLÄ.

Löylyä heiteltyämme ja smalltalkkia puhuttuamme ajattelin huuhtasta vedellä itseni pois saunasta mutta silloinhan joutuisin riisumaan pöksyni pois ellen pese pöksyt jalassa. No ajattelin kokeilla tota pöksyt jalassa temppua joten huuhtelin itseäni muutaman kerran ja sanoin että olen valmis. Silloin Merja sanoi jotakin mikä ei koskaan lähde mielestäni pois: ”Tuo housuissa pullottava kyrpäsi ainakaan ei ole valmis.”

Hetken jo ajattelin että hän heittää vaan leikkiä! Toisen kustannuksella vaan huumoria heitellään. Olin kuitenkin aivan sanaton tilanteessa ja sitten Merja laskeutui lauteilta ja tuijotin hänen kasvojaan – en edes pystynyt katsomaan hänen alastonta vartaloaan koska olin kauhuissani tilanteesta. Hän tuli lähemmäksi ja sanoi ”Taisit tykätä kun eilen katselit minua, vai mitä?” olin aivan kauhusta jäykkänä enkä voinut sanoa mitään, katseenikin hamuili lattiaan päin nöyränä, Merja jatkoi: ”Jos totta puhutaan niin en mä siitä pahastunut ollenkaan, mitä näin. Siitä on pitkä aika kun viimeksi oon ollut näin kiimainen ja se johtuu sinusta.” Samalla hän hyväili kädellään etumustani joka innostui hyväilystä vieläkin enemmän. En vieläkään saanut sanaa suustani. Merja sanoi määräävällä äänellä: ”Riisu noi housusi pois” ja aloin riisumaan housujani hitaasti – nolostuneena – en oikeen ymmärtänyt mitä tapahtuu. ”Mene istumaan tuohon alimmalle lauteelle”, laude oli sopivan korkuinen istumiseen, jalat ylttyivät maahan asti, istuin siinä kalu seisokissa häveten koko tilannetta. Peittelin kädelläni kaluani kun en halunnut näyttää sitä. Merja otti pienen pallin ja laittoi sen eteeni lattialle ja istuuntui sille. ”Mitä nyt, ujostuttaako?”, osasin hiljaa sanoa että ”No vähän..” ja Merja siitä innostui ”Annas kun rentoutan hieman oloasi”.

Hän tarttui kaluuni kädellään ja veteli esinahkaa ees-taas monta kertaa. Tätä jatkui vain ehkä noin minuutin mutta se tuntui ikuisuudelta. Hän samalla tarkkaili isoksi paisunutta kaluani kun veteli esinahkaani. Oikeastaan aloin hieman rentoutua tästä. Jännitys vaihtui kiimaksi ja aloin haluamaan lisää. Runkkaus tuntui helvetin hyvälle mutta halusin silti jotakin lisää. Merja ei sanonut mitään – hän vain teki sen – ja otti kaluni suuhunsa. Hän puristi parilla sormella juuresta kaluni suonet pullistumaan ja upotti kalun suuhunsa. Voi hyvä luoja sentään. Tyttöystäväni ei ollut kauheen hyvä suihinottaja – hän ei oikeen välittänytkään siitä – ja olin unohtanut jo miten hyvältä kunnon suihinotto tuntuu. Ei jumalauta miten epärealistinen tilanne nähdä tyttöystävän isoäiti, mummi, hääräämässä kaluni kimpussa. Hänen märät hiukset tarrautuivat reisiini kiinni kun hän liikutti päätään kaluni ympärillä. Raskaat rinnat heiluivat kauniisti kun hän istui jalkovälissäni pienellä jakkarallaan. Lyhyitä nuolasuja alhaalta asti terskaan. Ei tätä voi tapahtua minulle. Jotakin tässä on niin väärää mutta niin kiihottavaa etten voi kieltää tätä jatkumasta. Merja teki niin uskomattomia temppuja suullaan etten ole koskaan saanut sellaista kyytiä. Hän aloitti kielellään jo pallieni alta välilihan alueelta ja imi matkalla pallejani suussaan, sitten hän jatkoi taas vartta pitkin terskalle ja upotti sen uudestaan suuhunsa ja lutkutti. Minua pelotti samalla jos tyttöystäväni tulisi paikalle etsimään minua. Ei kai hän saunaan tulisi..?

Merja nousi pallilta ylös, käveli toiselle puolelle saunaa lähelle pesuvateja ja kumartui erään vadin päälle näyttäen pyllyään pystyssä. Hän kutsui minut luokseen käskien ”Tule tänne näin..”, kun kävelin kalu heiluen edessäni hänen luokseen. Hän sanoi kasvot seinään päin minulle ”Haluan että nussit minua, nussi minua kovaa”. En nähnyt juurikaan mitään hämyisässä saunassa mutta päätin hieman nautiskella tilanteesta ja hyväilin kädelläni hänen pyöreää peppuaan. Peppua joka kiilsi kosteudesta. Sitten tajusin ja kysyin varoen ”haenko kondoomit?”, hän naurahti ja sanoi ”Ei tässä iässä enää lapsia tehdä, olethan puhdas kuitenkin?” – tajusin mitä olin kysynyt ja naurahdin itsekin, sanoin ”Ainiin, unohdin.. ja kyllä, ei ole taudeista tietoakaan”. Otin kaluni käteen ja yritin ohjata sitä pillunsuulle. Jostakin syystä asento ei oikeen toiminut, hän oli minua lyhyempi tms. enkä päässyt oikeasta suunnasta sisään. Tökin vahingossa hänen peppureikäänsä kun yritin ohjata. Sitten hän sanoikin ”Nussi minua peppuun, jooko?” ja tästä innostuin vieläkin enemmän. Vieläkin irstaammasta tilanteesta tuli vielä irstaampi.

Syljin reilusti liukastetta käteeni, vaikka kaluni olikin hyvin syöty ja nuoltu kiitos Merjan. Laitoin kaluni kärkeen kunnolla sylkeä ja hieman kädelläni Merjan peppureiällekkin. Aloin hitaasti tunnustella peppureikää kovalla ohjuksellani ja kun Merja alkoi painamaan itseään kaluani kohden, tunsin kun kalu nykäsi ja upposi hieman sisään. Merja huokaisi ja yritin liikuttaa itseäni rauhallisesti pienin liikkein taakse ja eteenpäin, että liukaste kunnolla leviäisi. Pikkuhiljaa kun kalu upposi peppureikään – joka muuten oli yllättävän tiukka. No eipä sitä varmaan nussimiseen ole käytetty vuosiin. Ensimmäiset työnnöt olivat äärettömän upeita, kun tunsi miten peppu imee sentti sentiltä kalua sisäänsä. Aloin nussimaan tuota pyöreäpeppuista 62-vuotiasta Merjaa syvälle peräsuoleen ja tunsin kuinka kaluni kärki osui peräsuolen seinämään ja kuinka ihanalta se tuntuikaan. Liikuin pitkiä vetoja, välillä otin kokonaan pois ja uudestaan sisään. Pepun ensimmäiset sentit ovat erittäin herkkää paitsi naiselle, myös miehelle, ne kun puristavat ja hyväilevät juuri oikealla tavalla.

Merjan äännähdysten määrä kasvoi ja äänenvolyymi nousi. Pelkäsin jatkuvasti että se kuuluu vierasmökille ja tyttöystäväni heräisi. Nussin kuitenkin parhaiden taitojeni mukaan Merjaa tiukkaan pyllyreikään niin, että sain hänet sätkimään – laukesiko hän? Mitä mahtoi tapahtua, hänen selkä nousi ja laski kuin hän olisi saanut joitakin kramppiaaltoja. Kysyin ”Onko kaikki ok?” ja hän vain mutisi jotain omiaan. Hän pyysi että saa hetkeksi istahtaa, varmaankin meinasi taju lähteä noin rajusta menosta – varsinkin jos se oli orgasmi minkä hän sai.

Seisoin vierellä kalu hieman laantuen ja kysyin että ottaisiko hän jotakin juotavaa, toisinko vettä esimerkiksi. Hän sanoi ”Kyllä kiitos” ja lähdin välihuoneesta hakemaan hieman vettä. Jätin saunan oveaki hieman auki että saisimme happea. Kun olin tulossa veden kanssa saunan puolelle, Merja käveli minua vastaan ja sanoi että vilvoitellaan hieman välihuoneessa. Menimme istumaan sohvalle ja Merja joi vettä pienin hörpyin. Katselin vain eteeni ihmetellen tapahtumaa ja olin jotenkin ylpeä itsestäni. Nussin toiselta melkein tajun kankaalle.

Merja hetken levättyään ja hengiteltyään sanoi ”Olet sä kyllä kova nussimaan, en oo moista kyytiä saanu pitkään aikaan.”, katselin häntä edelleen hikisenä ja märän näköisenä vieressäni ja sanoin ”Kiva että kelpasi” kovin tyhmänkuuloisena takaisin. Merja katsoi minua silmiin ja sanoi ”Mutta sähän et tullut vielä” – ”No ei kai sillä niin väliä”, totesin, kunnes hän oli jo tarttunut kädellään mulkkuuni kiinni. En ollut ehtinyt pesemään edes mulkkuani peppu-limoista ja syljestä kun hän otti sen takaisin suuhunsa ja alkoi lutkuttaa. Hän istui vieressäni ja painoi päänsä kalulleni ja näin vain hiukset pomppimassa kaluni päällä. Niin hyvältä kuin se tuntuikin, tunsin että lasti on pian tulossa. Yritin pidätellä sitä parhaani mukaan ja nauttia tilanteesta pidempään mutta en onnistunutkaan ja sanoin varoitukseksi että ”Multa tulee!” ja hän ei nostanutkaan päätään pois vaan imi vieläkin tarmokkaammin kunnes tunsin kuinka ensimmäiset sykäykset lähtivät vierittämään spermaa hänen suuhunsa. Voi jumalauta miten upea fiilis. Hän imi ja imi kaluani kun orgasmi kihelmöitti koko kehossani ja muutaman sekunnin kuluttua olin sykkiny kaikki sisältäni hänen suuhunsa. Hän vain jatkoi imemistään, nyt vain hieman hitaammin. Aivan kuin pesten kaluni täydellisesti. Olin aivan loppunut, hän imi kirjaimellisesti kaiken energiani. Hän vihdoin nousi ja katsoi minua kun olin puolikuolleena istumassa sohvalla ja totesi ”Tule niin pesen sinut vielä, et voi hikisenä mennä nukkumaan”.

Nousin jalat täristen sohvalta ja kävelin perässä saunan puolelle jossa sain istua pallilla kun Merja pesi minut huolellisesti ja huuhteli raikkaalla vedellä.

Kun olimme kuivattelemassa välihuoneessa kumpikin, hän kysyi minulta ”Minulla olisi tuossa parin viikon päästä viikonloppuna vähän mökkihommia, pääsisitkö auttamaan silloin?”, mietin hetken aikataulujamme ja totesin että tyttöystävällä on silloin sovittuja menoja, kerroin että emme ikävä kyllä pääse silloin. Merja siihen sievästi hymyillen: ”Ei mutta onko SINULLA mitään menoja silloin..?” jolloin totesin että tästä tulikin aika erikoinen suhde meidän välille.