Ryhmäseksiä ystävien kesken

Seksinovellin tarjoaa:

Minä ja Laura tunnettiin toisemme jo ala-asteelta ja nyt ollessamme pitkälti kolmannellakymmenennellä, olimme edelleen parhaat kaverit. Kaikki mies- ja muutkin murheet oltiin jaettu ja kestetty yhdessä, ja meidän suhde oli muodostunut tosi läheiseksi jo ihan nuorina. Laura seurusteli jo neljättä vuotta Tuomonsa kanssa, mutta mä olin pysynyt sinnikkäästi sinkkuna. Mulla ei oikeastaan ole ollut yhtään paria kuukautta pidempää seurustelusuhdetta tähän mennessä, en tiedä miksei, en ehkä vaan ollut tavannut niin mielenkiintoista ihmistä. Nyt oli tulossa mun synttärit ja Laura kutsui luokseen lauantai-illaksi yllätyslahjaa lunastamaan.

Me tosissaan oltiin kuin paita ja peppu ja saatiin siitä myös jo teineinä kuulla, että onkos teillä yhteinen poikakaverikin jne. Ja tuosta jatkuvasta irvailusta ”yhteisestä elämästämme” muodostukin meille nuorempana sellainen vitsi, jolle aina naurettiin kimpassa ja kehiteltiin siitä kaikenlaisia villejä fantasioita. Me oltiin jotain 18v ja vastakkainen sukupuoli oli alkanut jo tosissaan kiinnostamaan meitä.

Istuttiin siinä sitten yhtenä iltana viikonloppuna Lauran kotona ja alettiin puhua taas kaikkea poikiin liittyvää, kuka kiinnostaa, kenen kanssa haluaisi alkaa olla ja kaikkea mahdollista. Illan mittaan jutut meni rohkeimmiksi, puhuttiin kiihottumisesta jne. Maattiin siinä sängyllä naamat vastakkain ja heitin yhtäkkiä Lauralle puoliksi vitsinä, että mitä jos me joskus oltaisiinkin saman pojan kanssa yhtäaikaa, että mua pelotti koko neitsyyden menetys. Laura rupesi nauramaan hemmetisti, mutta lopetti pian ja katto mua hymyillen. Kenen kanssa muka? se kysyi takaisin. Enhän mä tiennyt kenen kanssa, mutta ylipäätään, mitä se oli mieltä siitä?

Me oltiin kyllä nähty toisemme alasti miljoona kertaa, käyty yhdessä saunassa, pussailtu ihan vitsinä monesti ja puhuttu näitä melko intiimejä ja rohkeita juttuja toisillemme, mutta tämä aihe oli jotenkin tosi jännä. Meillä riitti juttua tosi paljon sinä iltana ja mun piti oikein soittaa himaan ja sanoa, että jään Lauralle yöksi. Puhelun jälkeen tehtiin pedit lattialle ja jatkettiin juttua siitä mihin me jäätiin. Joutuisiko siinä koskeen toista, siis sua? kysyi Laura. Ei kai, mut oisko siinä mitään kauheeta? Musta se vois olla aika jännää, se ehkä helpottais tilannetta, jos sä olisit mukana, mä jatkoin ja Laura oli samaa mieltä.

Siinä me maattiin vierekkäin patjoilla puolittain peittojen alla, Laura selällään ja mä mahallaan käsieni varassa, t-paidoissa ja pikkareissa molemmat. Aihe oli tosissaan tosi mielenkiintoinen, puhuttiin melko vähän, mutta ajateltiin sitäkin enemmän, sen huomasi jo kuumottavista poskistakin. Rohkaisin itseni ja käännyin kyljelleni Lauraan päin ja pistin käden sen vatsan päälle ja kysyin: tuntuuks tää pahalta? Laura ihan säpsähti ja tunsin kuinka vatsalihakset jännittyi. Ei oikeestaan, se sanoi. Entäs tää? ja kuljetin samalla yhden sormen Lauran rintojen välistä ylös kaulalle. Huii, meni kylmät väreet selässä, tärisi Laura vastaukseksi.

Ruvettiin nauraan ja heitin Lauralle nauraessamme, että täytyyhän meidän treenata yhteistä poikaystävää varten. Mee sä selälleen, pyysi Laura ja tein työtä käskettyä. Laitoin kädet niskan taakse ja hihittelin silmät kiinni odotellen, mitä Lauralla on mielessä. Hän veti peiton mun päältä vyötäisille saakka ja laittoi käden mun vatsalle, vei sormen samaa rataa ylös, niin kuin minäkin oli tehnyt. Miltä tuntui, kysyi Laura. Hyvältä! vastasin silmät kiinni, ja oikeastaan arvasin mitä Laura oli seuraavaksi tekemässä. Laura laski kätensä kaulalta rinnalleni, niin että sormen päät kosketti nänniäni. Luulen, että poskeni helotti tulipunaisina, mutta toisen tytön sormet rinnallani tuntuivat hyviltä.

Sun nänni kovettuu, Laura sanoi hymyillen, kun mä vilkaisin häntä pikaisesti. Hymyilin ja pysyin hiljaa ja odotin ikään kuin lisää. Laura vei kätensä tutkimaan toista rintaani ja pyöritti sormellaan myös toista nänniäni. Enää Laura ei kysynyt miltä tuntuu, vaan teki omaa tutkimustaan sormillaan kaikessa hiljaisuudessa. Makasin silmät kiinni ja tykkäsin kauheasti Lauran hellästä kosketuksesta kropallani. Laura pyöritteli sormeaan napani ympärillä ja keskeytin hänet hetkeksi.

Vedin t-paidan vähän ylemmäs rintojen alle paljastaen napani ja pyysin jatkamaan. Menin Lauran sormista paljaalla vatsallani aivan kananlihalle ja aloin jännittää vaistomaisesti selkää kaarelle. Sormet suuntasi takaisin ylöspäin ja ne pujahti tällä kertaa paidan helman alta rintani päälle. Laura hyväili nännejäni paitani alla ja tunsin kiihottumisen jo alapäässä. Laura jatkoi toimiaan vakavana, niin vakavana, että tiesin hänen nauttivan aikaansaannoksistaan.

Laura vei kätensä hiljaa ihoani pitkin alas rinnoilta navalle ja jatkoi kohti peiton reunaa. Hän vei kätensä samalla liikkeellä peiton alle ja tavoitti jo pikkuhousujen reunan. Säpsähdin äkkiä ylös istumaan kuin vieteri ja ilmoitin, että nyt on sun vuoro. Laura riisui paitansa edessäni pois ja laskeutui makaamaan patjalle samanlaiseen asentoon. Tein samaa kuviota sormillani, keskittymättä sen kummemmin mitä tein, sillä ajattelin koko ajan sitä tunnetta, minkä Laura sai minussa aikaan. Ja se tuntui nyt pikkupöksyjäni myöden. Myös Laura huomasi, etten oikein tehnyt työtäni tunteella, vaan ajatukseni olivat ihan muualla ja hän pysäytti käteni omallaan rintansa päälle.

Siinä vähän aikaan hengitettiin syvään yhdessä ja rauhoitettiin tilanne. Sanoin sori ja irrotin käteni Lauran kädestä. Myös minä painoin silmät kiinni, jatkoin Lauran hyväilyä ja tunnustelua sormillani ja ajattelin miten hyvältä hänen ihonsa tuntui sormissani. Siellä missä Laura värähteli, viivyin pidempään ja missä ei ollut reaktiota, jatkoin matkaani.

Lopulta vein käteni alavatsalle ja Laura taivutti huokaisten selkäänsä kaarelle. Mua jännitti hirveesti ja avasin silmät nähdäkseni mihin olin käteni laittamassa. Hyppäsin hyväilemään Lauran reisiä ja pohkeita ja tuijotin koko ajan sen pikkuhousuja ja siinä näkyvää pientä kumpua. Joka kerta kun vein käteni reiden sisäpintaa pitkin lähemmäs pikkuhousuja, Laura jännitti itseään enemmän kaarelle, kuin pyytäen sormiani ylemmäs. Olin polvillani Lauran vieressä hyväillen reisien sisäpintaa, mutta en päässyt kunnolla niiden väliin jalkojen ollessa yhdessä. Laitoin käden pohkeiden väliin ja aloin tulla ylöspäin. Käden jatkaessa matkaansa ylös, jännitti Laura taas selkäänsä, raottaen reisiään samalla hieman.

Painoin käden samassa pikkuhousujen päälle ja tunsin kosteuden sormillani housujen läpi. Pidin kättä melkein paikoillaan, tunnustellen vain vähän sormien päillä, aivan häpyhuulien alapäästä tihkuvaa kosteutta. Laura jännitti jo pakaroitaan ja nosti lantiotaan hitaassa rytmissä vähän kerrallaan ylöspäin, kuin hinkaten häpyään sormiani vasten.

En enää tiennyt miten pitäisi edetä, mutta Laura ratkaisi sen mun puolesta, ponnahtamalla pystyyn ja ilmoittamalla olevan taas mun vuoro, pannen mut selälleni makaamaan silmät kiinni. Vein jalat takaisin yhteen ja Laura kävi säärieni päälle istumaan ja alkoi hieroa reisiäni. Meni vain hetki ja kostuin taas voimakkaasti uudelleen. Laura ei enää turhia aikaillut vaan vei käsiään nopeampaa tahti kohti pikkuhousujani. Hän vei molemmat kädet yhtäaikaa pikkuhousujeni kummastakin sivuista sisään, hyväili ja tunnusteli karvojani sormillaan.

Alapääni tuntui vasta heräävän, enkä ollut kokenut aiemmin tällaista tunnetta alapäässäni. Lauran muiden sormien pyöritellessä harvaa karvoitustani, alkoi hän hyväillä oikealla peukalollaan häpyäni yhä alempaa ja alempaa tuijottaen mun reaktioita naamastani. Häpyhuulet puristuivat tiukasti kiinni reisien ollessa aivan yhdessä ja Laura jatkoi niiden sivelyä päältä päin peukalollaan. Sitten Laura nosteli välillä pikkuhousujani ylöspäin niin, että ne painuivat mun vaginaan ja paljastivat hänelle paremmin pimppini kummut. Laura teki tilaa jaloilleni ja siirtyi sivummalle päältäni.

Käänsin pääni poispäin vähän nolona ja avasin jalkani, nostaen polvet samalla ylöspäin. Laura siirtyi takaisin jalkojeni väliin ja kävi polvilleen eteeni. Hän kumartui lähemmäs tarkkailemaan pimppiäni, veti housujani sivuun ja jatkoi taas sormillaan mihin oli jäänyt. Joku ihastunut äännähdys pääsi Lauran suusta, kun hän painoi sormensa kosteille häpyhuulilleni. Sormet tuntuivat taivaallisilta huulillani ja liikuttelin varovaisesti lantiotani hierovien sormien tahdissa.

Lopulta Laura piti enää sormiaan paikoillaan häpyäni vasten, minun nostellessa pyllyäni ylös patjasta nopeaan tahtiin, laueten lopulta Lauran käteen hampaat syvälle tyynyyn pureutuneena.

Emme jatkaneet tuona yönä enää harjoitteluamme, mutta teimme treeneistä melko jokaviikkoista hupia, ennen kuin saisimme tilaisuuden kokeilla, onko meistä rakastelemaan yhdessä pojan kanssa. Sitä tilaisuutta ei tähän päivään mennessä ollut vieläkään tullut. Rakasteltu oli samojenkin poikien kanssa ja annettu hyvinkin yksityiskohtainen selostus toiselle tapahtuneesta, mutta fantasiaamme yhteisestä seksistä pojan kanssa emme olleet päässeet toteuttamaan. Edelleenkin, lähes 30-kymppisinä, aina sopivan tilaisuuden tullen, teimme toisillemme hyvää, ei mitään perinteisiä sänkyjuttuja vaan pikemminkin jotain hyväilyjä saunassa, ravintolassa jne.

No nyt yli 10 vuotta myöhemmin olin kuitenkin matkalla syntymäpäivänäni Lauran ja Tuomon kotiin ja olin ottanut punkkupullon mukaani, sitä me aina näinä iltoina litkittiin. Arvailin kyllä vähän mitä Lauralla on mulle lahjaksi mielessä, mutta katsotaan nyt, jos kerran Tuomokin on kotona. Osuin sikäli oikeaan, Laura meinaan ilmoitti heti alkuun, että Tuomo on illan poissa, vietetään vain tyttöjen ilta ja jutellaan mukavia. Aloitimme jo toista punkkupulloa ja juttelimme yllättäen taas seksistä. Kerroin etten ollut rakastellut moneen kuukauteen, senhän kyllä Laura tiesikin, ja pelkkä seksistä puhuminenkin sai mut kiihottumaan. Oltiin puhuttu koko sen ajan kun Laura on seurustellut Tuomon kanssa niidenkin seksielämää läpi ja olin myös kertonut mitä mieltä mä olen Tuomosta.

Tuomo on musta ok-näköinen, hyvävartaloinen nuorimies, jonka olin nähnyt muutaman kerran boxereissa ja sortseissa ja kieltämättä se oli ihan seksikäs ilmestys. Laura heitti, että jos se ei seurustelis Tuomon kanssa, voisitko rakastella Tuomon kanssa? Vastasin, että miksei, riippuu tilanteesta. Mutta nyt ei Tuomo ollut paikalla, joten ehdotin että keskitytään olennaiseen eli meihin. Laura tuli viereeni istumaan ja suuteli suoraan suulle ja toivotti hyvää syntymäpäivää. Annoin takaisin pitkän kielisuudelman ja sanoin leikilläni sen auttavan miehen puutteeseen.

Olimme kivassa nousuhumalassa ja hyväilimme jo rohkeasti toisiamme olohuoneen sohvalla. Menon käydessä turhan kiihkeäksi, Laura ehdotti syntymäpäivälahjan avaamista tässä vaiheessa iltaa ja se kävisi parhaiten kuulemma kylpyhuoneessa. Kylpyhuoneessa? mä ihmettelin hymyillen, mutta seurasin kiltisti Lauran perässä. Laura käski minut istumaan wc:n pöntölle katselemaan lahjaani, pudottaen hameensa alta pikkuhousunsa lattialle ja käyden ammeen reunalle istumaan. Laura avasi reitensä ja veti hiljaa hameenhelmansa ylös. Tadaa! Mitäs pidät? kysyi Laura. Hän oli ajellut itsensä lähes paljaaksi, jättäen vain ohuen viivan häpyhuulien yläpuolelle. Ihana! Anna mä katson! mä huusin ja olin nousta pöntöltä ylös, mutta Laura painoi minut takaisin istumaan ja lupasi, että lahjaan pääsee tutustumaan myöhemmin lähempää.

Mutta nyt on sinun vuoro, jatkoi Laura ja avasi housuni napit ja alkoi kiskoa niitä alas. Hän riisui alapääni paljaaksi ja kaivoi kaapista vaahdon ja partahöylän. Laura nappasi seinältä bideen suihkun ja kasteli sillä ensin alapääni ja levitti vaahdon karvoilleni. Varovaisesti Laura alkoi työhönsä, eikä mulla ollut mitään tätä toimenpidettä vastaan, päinvastoin, kiihotuin Lauran ajellessa karvoja ja hyväillessä pimppiäni hellästi samanaikaisesti. Laura ei säästellyt partakonetta, vaan ajoi pikkutarkasti alapääni aivan posliiniksi ja huuhteli bideen suihkulla vaahdot pois. Kaunis vagina, ihanat huulet… ehti Laura sanoa, ennen kuin hän painoi päänsä haarojeni väliin. Lauran kieli ja huulet tuntuivat aivan erilaisilta paljaassa pimpsassani ja Laura nähtävästi kävi todella kuumana näkemästään.

Laura talutti minut tämän jälkeen kädestä pitäen makuuhuoneeseen, riisui minut alasti ja käski sänkyyn odottamaan. Hän halusi ensimmäiseksi maistaa työnsä hedelmiä, ennen kuin pääsisin oman syntymäpäivälahjani pariin. Laura asetti minut polvilleni sänkyyn, painoi minut kontilleni käsieni varaan ja kysyi saako hän laittaa huivin silmilleni, lahjan luovutus kuulemma suorastaan vaati sen.

Huivi laitettiin silmilleni ja Laura kävi taakseni ihailemaan työnsä tulosta. Hän raotti häpyhuuliani varovasti sormin ja antoi suoraan sisääni kostean suudelman. Pehmeät pimpin reunat saivat hellää sormihierontaa, kielen lipoessa napakasti klitoristani. Laura kuljetti kieltään ympyrää pitkin häpyhuulteni reunoja ja antoi sen välillä painua sisääni. Huohotin kuin pahemmassakin hapen puutteessa ja hinkkasin pyllyäni yhä voimakkaammin vasten Lauran kasvoja. Laura pyysi odottamaan hetken ja otti jotain yöpöydältä. Hän puristi käteensä kosteusvoidetta ja alkoi sivellä sitä pakaroilleni. Hän otti sitä taas lisää käteensä ja alkoi kuljettaa kättään häpyni päällä, pitkin pyllyvakoani, pysähtyen pyllyreiän kohdalle. Laura hieroi anustani yhdellä sormella ja hyväili toisella kädellä vaginaani. Laura hivutti kaksi sormeaan vakooni ja työnsi ne syvälle vaginan pohjaan, upottaen samaan aikaa nopealla työnnöllä myös etusormensa pyllyyni. Voihkin äänekkäästi hänen työnnellessään sormiaan yhtäaikaisesti sisääni ja vaginani suorastaan imi Lauran sormia sisääni.

Laura veti sormensa pois vaginastani, mutta jatkoi sormen työntämistä pyllyyni. Ikinä aiemmin en ole antanut yhdenkään pojan sinne mitään työntää, en edes sormea, mutta nyt se tuntui hyvältä. Laura kurkottautui ottamaan jotain yöpöydältä toisella kädellään ja palasi nopeasti takaisin taakseni. Laura puristi kosteusvoidetta käteensä, teki jotain ja… työnsi sisääni voidellun hieromasauvan pään. Hän työnsi siitä sisääni vain muutaman sentin, teki muutaman edestakaisen liikkeen ja otti sen ulos. Sauva oli melko ohut, eikä se tuntunut sattuvan, niin kuin olen sen luullut tekevän.

Pian hieromasauvan pää tuntui uudelleen pakaroideni välissä ja Laura alkoi työnnellä liukasta sauvaa sisään pyllyreikääni milli milliltä, sentti sentiltä, näykkien ja suudellen välillä vaginaani. Paras synttärilahjasi on vasta tulossa, Laura sanoi ja työnsi hieromasauvan syvälle sisääni. Suustani pääsi iso huokaus ja Laura pyysi odottamaan vielä hetken paikoillani.

Tuomo nai minua hiljakseen takaapäin kalullaan, jota en ollut edes aiemmin nähnyt. Hän hyväili sauvan päällä anustani, täyttäen vasta-ajellun pimppini ihanalla peniksellään ääriään myöten...
Tuomo nai minua hiljakseen takaapäin kalullaan, jota en ollut edes aiemmin nähnyt. Hän hyväili sauvan päällä anustani, täyttäen vasta-ajellun pimppini ihanalla peniksellään ääriään myöten…
Tunsin vartalon uudelleen takanani jalkojen välissä ja ennen kuin ehdin miettiä, mitä on vuorossa seuraavaksi, tunsin häpyhuulillani jälleen jotain. Tämä pää pyöritteli huuliani ja paineli klitoristani voimakkaasti ja työntyi vain ehkä noin sentin sisääni. En tiennyt mitä Laura on keksinyt, mutta se tuntui ihanan voimakkaalta, lämpimältäkin. Toinen käsi tarttui hieromasauvaan ja alkoi liikuttaa sitä hitaasti ulos. Kun hän painoi sauvan takaisin pohjaan, työntyi tämä ”esine” kokonaan vaginaani. Säikähdin, kun tajusin, että se tämä lämmin esine on penis ja ettei Laura enää haarojeni välissä olekaan. Olimme vähän aikaa paikallamme, mutta jo hetken päästä penis alkoi liikkua uudelleen ulos ja taas sisään ja säikähdykseni muuttui pikkuhiljaa hymyksi ja painoin pääni alas tyynyyn nautinnosta.

Tiesin nyt, että Laura oli pyytänyt avustamaan Tuomon lahjaa antaessaan minulle ja Laura tiesi, että hyväksyisin sen. Tuomo nai minua hiljakseen takaapäin kalullaan, jota en ollut edes aiemmin nähnyt. Hän hyväili sauvan päällä anustani, täyttäen vasta-ajellun pimppini ihanalla peniksellään ääriään myöten. Nyt saat maistaa jo kerran avattua lahjaasi, kuului Lauran suusta ja hän kävi istumaan sängyn päätyyn, suoraan eteeni. Avasin käsilläni Lauran reidet ja laitoin kädet hänen kiinteiden pakaroidensa alle ja vedin hänet lähemmäs kasvojani.

Tuomo nai minua jo vähän voimakkaammin, niin että siitä lähti jo ääniä hänen osuessa joka työnnöllään lujasti pakaroihini. Nostin Lauraa pakaroista ylemmäs ja aloin nuolla ja suudella hänen pimppiään, kuin en olisi aiemmin saanut maistaa mitään niin ihanaa. Pehmeä, paljas iho vaginan ympärillä, vaosta valuvat maistuvat nesteet ja kosteat häpyhuulet olivat parasta iltapalaa ahnailla huulillani ja kielelläni, mitä voi syntymäpäivänään toivoa. !

Tuomon kiihdyttäessä tahtiaan ja tarjotessaan penistään voimalla vakoni pohjaan, en voinut pidätellä enää orgasmiani, vaan kiljaisin nautinnosta vavisten, niin että naapurissa varmasti herättiin huutooni.

Repäisin huivin pois silmiltäni ja syöksyin antamaan suudelmaa Lauralle ja jäin hänen päälleen täristen makaamaan. Tuomo ei ollut vielä lauennut ja halusi ilmeisesti saattaa loppuun osuutensa ja seurasi perästä. Enempiä kyselemättä hän nosti kaksin käsin pyllyäni ylemmäs Lauran päältä, levitti käsillä pakaroitani ja kädellään ohjaten työnsi kullin suoraan syvälle pyllyreikääni. Tuomo survoi vauhdilla kaluaan anukseeni ja voihkin saamastani huomiosta hänen vaimonsa kasvojen edessä. Olin juuri saamassa uuden orgasmin, kun Tuomo veti peniksensä pois pyllystäni ja laskeutui allani makaavan Lauran luo. Hän työnsi minut käsillään hieman eteenpäin pyllystäni, työntäen piikikkään leukansa haaro väliini ja antaessa kielelleen vauhtia pimpissäni, naiden samalla allani voihkivaa Lauraa. Laura hyväili ja näykki rintojani Tuomon nainnin tahdissa ja sain uuden, voimakkaan orgasmin Tuomon lauetessa lähes samaan aikaan Lauran sisään.

Lahjanluovutushetki loppui liiankin lyhyeen, mutta päättyi ainakin syntymäpäiväsankarille mieluisaan lopputulokseen. Laura jäi ilman hekuman huippua lahjan antajana, mutta lupasin hyvittää sen mahdollisimman pikaisesti. Tuomo onnitteli hymyillen päivänsankaria ja poistui suihkun suuntaan. Kiitin Lauraa elämäni parhaasta lahjasta ja halasin häntä melkein itkua vääntäen. Lämmitimme vielä illan aikana saunan ja ihailimme uusia ja paljaita lahjojamme vielä uudelleen lämpimissä syntymäpäivätunnelmissa. Ensi vuonna uudestaan? Äh, en jaksa odottaa niin pitkään…