Poikuudet naapurin rouvalle

Seksinovellin tarjoaa:

Kerronpa, miten menetin poikuuteni vuonna -72 vanhemmalle naapurin rouvalle. Olin tuohon aikaan 15-vuotias, jatkuvassa seksin puutteessa kärvistelevä nuorukainen. Miehenkokoinen ja -mittainen toki olin, mutta enpä ollut ketään päässyt naimaan. Pari suukottelua oli takana ikäisteni tyttöjen kanssa.

Maalla kun asuttiin, olin usein auttelemassa ja taskurahaa tienaamassa naapurin maatilan töissä. Talossa asusti lapseton pariskunta. Mies oli yli viisikymppinen ja vaimo noin 35-vuotias, ihan kiinnostavan oloinen nainen. Vaalea, itseäni hieman lyhyempi, hoikka, mutta melkoisen pyöreäpeppuinen ja rintava emäntä, Aili nimeltään.

Eräänä kesäpäivänä olin ollut kitkemässä jotain hemmetin kaalimaata ja tunsin oloni melkoisen tympääntyneeksi, kun talon isäntäkin oli kahden päivän kaupunkimatkalla hoitamassa metsäkauppojaan eikä ollut minulla päivittäisenä juttukumppanina. Iltapäivästä sitten lopettelin töitäni ja menin ilmoittautumaan navetalle, jossa tiesin emännän puuhailevan lypsyvalmistelujen kanssa.

– No niin Aili, nyt olis kasvipenkit perattu.

Aili oli kyykkysillään karjakeittiössä kesämekossaan niin, että saatoin nähdä takaapäin pakaroiden kiristävän mekkoa somasti.

– Jahas, sehän loppuikin sopivasti juuri illaksi, sanoi Aili ja käännähti kyykyssä ollen puoleeni. Näin nyt edestäpäin hänen hymyilevät kasvonsa ja katseeni laski noihin reisiin, jotka ylöspäin noussut mekko paljasti. Samassa kädessäni ollut lippis tipahti lattialle ja kurotin ottamaan sitä. En voinut välttyä näkemästä Ailin hameen alle pitkälle vaaleaa reittä myöten. Jalkojen välistä pilkisti vaaleaa pikkupöksyjen kangasta. Aili huomasi katseeni suunnan ja nousi seisomaan kuten minäkin. Samassa tajusin kaluni jäykistyneen sen verran, että verkkarini olivat selvästi koholla etumuksesta.

– Noin teille miehille käy, kun näette vähän reiden syrjää pitemmälle, sanoi Aili jotenkin paksulla äänellä. Minua hävetti ja panetti, en tiedä kumpaa teki enemmän.

Aili käänsi selkänsä minulle ja jatkoi askareitaan. Järki sanoi ei, mutta kaluni kyllä. Menin Ailiin kiinni takaapäin ja kiedoin käteni hänen rintojensa ympäri. Puristin kovaa noita ihanan pehmeitä palleroita. Työnsin keskikohtani hänen pakaroihinsa, jotta hän varmaan tunsi kovan kullini painalluksen.

– Mitäs se Matti nyt, huokaisi Aili kuin säikähtäneenä, mutta ei tehnyt elettäkään paetakseen käsieni alta. Hieroin edestä avattavan mekon nappien välistä paljasta ihoa. Taisin päästä hieman liivinkin alle.

– Tiedätkös, kuinka väärin ja laitontakin tämä on? Oliskohan sinun parempi nyt lähteä kotiin, sanoi Aili paksulla äänellä.

– Anna mulle, mutisin samalla, kun toisella kädellä nostin mekon helmaa. Sain käteni jo pikkupöksyjen lahkeen juureen ja tunsin ihanan lämmön ja jonkinlaista kosteutta. Luulin sitä hieksi. Painoin käteni Ailin haaroihin ja tunsin sormieni alla karvojen kiharat kangasta vasten. Kullini seisoi kipeää tehden ja Aili levitti jalkojaan, jotta pystyin ottamaan hänen pillunsa kokonaan käteni alle.

– Mennään heinäladon puolelle, kuiskasi Aili käheästi ja tarttui käteeni. Hän laskeutui heiniin selälleen ja minä yritin heti vetää hänen pikkupöksynsä pois.

– Odota, älä hosu, sanoi Aili ja nosti pyllyänsä, jotta pystyin vetämään housut pois. Nyt näin ensimmäistä kertaa naisen pillun näin läheltä. Tummat kiharat karvat olivat kuin liisterissä ja pitkä punainen vako kiilsi kosteana ja kutsuvasti hieman raollaan.

Aili tarttui kulliini ja purisi melko kovaa ja veti pari kertaa esinahkaa edestakaisin.

– Aah, pääsi huuliltani ja pelkäsin nytkivän kullini laukeavan ennenaikaisesti.

– Tuu nyt, Matti kulta, kuiskasi Aili ja veti minut kullista reisiensä väliin. Tunsin lämpimän kosteuden karvojen keskellä ja Ailin sormet nyt pakaroissani. – Paina sisään, noinh… Aah, huokaili Aili ja nosti polvensa koukkuun ja painoi levitetyt reitensä kylkiini. Ailin kasvoilla vaihteli ilon ja tuskan ilmeet, kun aloin työnnellä.

– Mulla tulee ihan kohta, sanoin, sillä tunsin tuon runkkailusta tutun poltteen kiveksissäni.

– Älä ihan vielä, huohotti Aili ja painoi kyntensä kipeästi pakaroihini.

Olin kuin ihanassa keinussa siinä reisien välissä ja pillun litinä ja huumaava tuoksu sai minut sekaisin kiimasta. Tiesin, etten kestäisi enää yhtään ja niinpä vein käteni Ailin pyllyn alle ja rynkytin muutaman kerran aivan hervottoman lujaa vasten Ailin pehmeää mätästä ja sitten se tuli….

– Aaah, senkin… oih… Saat laskea sisään, ei haittaa, ei tule lapsia, oih…

Ailin ääni sortui ja huohotus laantui. Minä makasin hänen sylissään, kulli hiljalleen veltostuen.

– Anteeksi, Aili, en voinut pidättää enää.

– Ei se mitään. Otetaan kohta uusiksi, naurahti Aili ja antoi suukon poskelleni. Olin ylpeä ja sekaisin onnesta, ehkä vähän pelostakin… Olin saanut pillua!