Kuuma nuori au pair tyttö

Seksinovellin tarjoaa:

Au pairin valinta, ylläpito ja palkkaus on niitä asioita elämässä, joiden tiimoilta mies voi saattaa itsensä omituiseen ja kyseenalaiseenkin asemaan, ellei pidä varaansa. Hyvän, kohtuullisen ahkeran, tunnollisen ja ennen kaikkea luotettavan tytön löytäminen on kaikkea muuta kuin helppoa. Se, että perheessä asuu ylimääräinen jäsen, joka lisäksi on nuori ja naispuolinen, asettaa hermot välillä koetukselle – tytölle saattaa iskeä biletysinto hiukan turhan tiuhaan, hän voi innostua käyttämään aineita, jotka pahimmillaan hämärtävät hänen todellisuudentajunsa, tai hän saattaa unohtaa paikkansa ja tehtävänsä kun rakastunut nuori prinssi ilmaantuu jostain kuin taikaiskusta, vaikka tyttö olisikin kotona viihtyväistä sorttia.

Kaikenlaiset seksuaaliset mielikuvat ja fyysiset atrapit on varminta painaa syvälle taustalle tyttöä valittaessa, vaikka ne isäntää houkuttelisivatkin, ellei kohta halua tulla syytetyksi seksuaalisesta häirinnästä, tai jostain vielä pahemmasta. – Kyseessä on tietenkin paljon selvemmin valtasuhde kuin jossain muussa työssä tai toimessa – onhan olemassa isäntä ja isäntäperhe, kevyehköjä ”kaitsemis- ja sisäköntöitä” melko vaatimatonta rahallista korvausta vastaan, ja asunto jossa on vietettävä myös osa vapaa-ajasta – hiukan entisajan ”palvelijan” asemaa muistuttava tilanne, jossa konfliktin sattuessa ei juurikaan neuvotella. Ehkä tällainen jollekulle suorastaan sopiikin. Tietoisena sudenkuopista ja siitä, että virhevalinnan sattuessa saisin kyllä kuulla kunniani, jos itse olisin päätöksen takana, olenkin aina jättänyt au pairin valinnan vaimoni päätäntävaltaan. Olen vain viime kädessä siunannut yleensä hakemusten ja haastattelun tuloksena tehdyn päätöksen, jossa muutaman kerran on tehty virheitä, välillä onnistuttu paremmin. Enkä kertaakaan ole havitellut haksahtavani seksiin apulaisen kanssa – tätä aiemmin.

Vaimoni päätyi Petraan. Hän oli hiljainen tai pikemminkin ehkä vain seurassani pidättyväinen yhdeksäntoistavuotias, ”perinteinen kunnon perhetyttö”, jonka tummissa suurissa silmissä viipyi yleensä hiukan arvoituksellinen katse, ja jonka leveä suu vain harvoin paljasti suurten hampaiden hiukan epäsäännöllisen rivistön nopeassa hymyssä. Hän ehosti itseään tuskin lainkaan – mietin oliko se kenties vaimoni ohje – piti suoraa tummaa puolipitkää tukkaansa tiukalla poninhännällä ja käytti lähes aina kotona ollessaan sinisiä farkkuja ja valtavan suurta ruudullista flanellipaitaa, joka peitti kuin halatti hänen nuoren naisen muotojaan. Ainoana koruna huomasin vain kultaisen ristin joka roikkui usein ketjussa hänen rinnoillaan.

Petra oli pienikokoinen, muttei mitenkään hento – hän oli harrastanut, sanojensa mukaan, nuoresta pitäen sekä uintia että taitoluistelua. Enkä siis mitenkään voinut pitää katsettani kokonaan irti hänen lihaksikkaan sopusuhtaisista reisistään ja pakaroistaan, kun hän kumartui poimimaan lattialta jonkin lasten pudottaman esineen tai nousi jakkaralle ja kurottautui ottamaan jotain keittiön yläkaapista. – Epäilemättä hyvin treenatun urheilijan erinomainen vartalo.

En uskaltautunut edes minkäänlaiseen flirttiin Petran kanssa – hän hoiti alusta asti tehtävänsä asiallisesti, ei aiheuttanut minulle ylimääräisiä huolia, ja lapsetkin tuntuivat pitävän hänestä. Kun jouduin välillä matkustamaan ja olemaan poissa kotoa hieman tavallista enemmän, toimi hän vaimon mukaan ”melkein kuin täydellinen kotiorja”, mitä se sitten tarkoittaneekaan? Tuo tokaisu jäi kyllä mieleeni.

Sillä erään kerran, kun hän on ollut meillä kolmisen kuukautta, tapahtuu jotain hyvin kiihottavaa, ja tavanomaisuudesta poikkeavaa.

Vaimo on vielä töissä ja lapset koulussa kun palaan kotiin tavallista aiemmin. Olen vienyt auton huoltoon ja tulen poikkeuksellisesti jalkaisin alakerran puolelta – Petra ei varmaankaan kuule paluutani. Kuvittelin että hän puuhailisi kodinhoitohuoneessa tai keittiössä, ellei sitten olisi sulkeutuneena omaan pieneen kammioonsa – mutta ketään ei näy missään. Huoneistossa soi vaimeana klassinen musiikki, joku vanha mahtipontinen urkuteos, mutta se ei kuulukaan keittiöstä eikä edes olohuoneesta, vaan omasta työhuoneestani, jonne tytöiltä aina on ollut pääsy ehdottomasti kielletty, vaikkei ovea pidetäkään lukittuna. Hiivin huoneen puoliavoimelle ovelle ja kurkistan varovasti sisään.

Petra on vaipuneena syvälle suureen työtuoliini aivan tietokoneen näytön eteen, melkein työtason alle. Flanellipaita on mytyssä lattialla, rintaliivit roikkuvat tuolin selkämyksellä. Mutta farkut on rullattu kaulus avattuna ylhäältä reisille! Tyttö on taivuttanut päätään taaksepäin ja jännittänyt selkänsä melkein kaarelle tuijottaen hypnoottisesti koneen näyttöä. Hän huohottaa nopein kevein hengenvedoin ja sivelee rintojaan molemmin käsin välillä puristellen peukalon ja etusormen välissä nännejään, jotka ovat kovettuneet tummiksi ja kiiltäviksi kuin oliivinpuolikkaat. Niillä kimaltaa jotain eritettä, ehkä hänen sylkeään, jota valuu hiukan suupielestä pitkin jonkin korun ketjua poskelle, kun hän liikuttelee huuliaan. Hän imee etuhampaidensa välissä kultaista ristiään; välillä tuoden sen kielensä päällä puoliksi ulos suustakin, ja liikuttaen sitä kuin nuolemisliikkeitä tehden.

Tuijotan näkyä hievahtamatta ja hengitykseni alkaa väkisinkin käydä raskaammaksi ja housujeni etumus ahtaammiksi. Vereni kohisee muuallakin kuin aivoissa! Itsehillintä, moraali ja järkevä harkinta huumaantuvat testosteronilla ja adrenaliinilla. En pysty näkemään mitä tietokoneen näytöllä tapahtuu, mutta kohta Petran huulilta alkaa kuulua pientä matalaa vaikerrusta ja muminaa, kuin jotain vieraskielistä rukousta. Hän ujuttaa housunsa pikku hiljaa kokonaan lattialle samalla hiplaten kupeitaan ja reisiensä hienokarvaista sisäpintaa, ja nostaa sitten ensin toisen säärensä ylös pöydälle näytön viereen, sitten toisenkin. Hän levittää tässä puolimakaavassa asennossa jalkansa levälleen – kuin avautuisi ruudun rakastajalle – ja sivelee pitkin sormin jalkoväliään. Hiivin lähemmäs hänen taakseen ja ahmin silmilläni: edessäni on avoimenaan tyttö, jonka vartalolla uitaisiin leikiten peninkulma, ponnahdettaisiin luistimilla ainakin kaksoishyppy tai rakasteltaisiin väsymättä koko pitkä viikonloppu!

Hänen ihonsa on virheetön, himmeä ilman mitään syntymämerkkejä tai tatuointeja, lävistyksistä puhumattakaan. Jäykistyn, kun hänen reitensä alkavat tehdä pientä edestakaista väräjävää liikettä: hän upottaa sormensa soutamaan sinertävänmustassa villissä häpykarvoituksessa, jonka tienoilla siintävät vielä uimapuvun rajat menneen kesän jäljiltä.

– Mikä maailmassa on saattanut työn tuohon tilaan? Mietin ja maltan viimein silmätä tietokoneen ruutua. – Voihan isä, poika ja pyhä kanki, pitihän se arvata! pääsee huuliltani kun näen mitä siellä touhutaan: iso rujoraaminen munkinkaapuinen mies, jolla parhaillaan näyttäisi olevan käsissään metallinhohtoinen hevosenkyrpää muistuttava esine, häärii sukuelin pystyssä kellarimaisessa, vanhalta vankikammiolta näyttävässä huoneessa. Se on täynnä keskiaikaisilta kidutusvälineiltä näyttäviä laitteita ja niihin eri asentoihin sidottuja, ruumiineritteistä tahmaisia naisia.

– Vai perinteinen perhetyttö! Taidatkin olla varsinainen irstas pikkunoita ja Perkeleen oma salahutsu! Petra kiljahtaa kimeästi ja yrittää sännätä pystyyn, mutta tartun kiinni poninhännästä enkä päästä häntä karkaamaan. Hän kalpenee äkkiä aivan harmaaksi ja muuttuu sitten häpeästä käsittämättömän punaiseksi aina otsanrajalta kaulaan asti yrittäen vetäytyä kippuraan. Näemmä nainenkin voidaan yllättää ”housut kintuissa”!

– Anteeksi hyvä isäntä, en ole mikään noita, tulin tähän huoneeseen vain siivoamaan, enkä tiedä mikä minuun meni, kun tuo kone alkoi näyttää noita hirveitä asioita! Päästäkää irti, satutatte minua! – Valehtelet törkeästi senkin kiimankipeä seksipiika, sinulla ei ole tähän huoneeseen mitään asiaa, eikä tietokone taatusti ollut päällä kun lähdin aamulla! vastaan melkein huutamalla. Petra alkaa nyyhkyttää, tempautuu irti ja heittäytyy seinustan laverille, joka joskus toimii vierasvuoteena. Hän upottaa uikuttaen kasvonsa tyynyyn mutta puoliksi polvillaan retkottaen levittää samalla paljasta pyllyään suoraan suuntaani.

Armoa, hyvä isäntä, älkää kertoko tästä kenellekään! Minä en todellakaan tiedä mikä minulle tuli. Sisälläni on joskus hirveä polte, johon ei ole mitään parannuskeinoa! Tiedän että teidän pitää rankaista minua! Tehkää se ankaralla kädellä, sillä tiedän että olen tehnyt väärin, todella väärin, mutta älkää kertoko kenellekään, antakaa minun jäädä luoksenne tähän taloon! hän anelee ja huojuttaa itseään edestakaisin kasvot tyynyyn hautautuneena.. – En tiedä miten kanssasi pitäisi menetellä, sillä olet pettänyt täydellisesti luottamukseni ja todellakin ansaitset kunnon rangaistuksen, murahdan matalalla mutta rauhallisemmalla äänellä. – Siispä saat selkäsaunan

– niihin lienetkin tottunut. Pysy siinä liikkumatta!

Harppaan ikkunanurkalle, jossa seisoo kitukasvuinen lohikäärmepuu tuettuna pitkällä rottinkikepillä suureen ruukkuunsa. Vedän kepin ruukusta, ja törkkään sen multaisen kärjen Petran poskelle. – Saat vain kaksi iskua, mutta ne eivät ole helliä, nosta kunnolla persettäsi ja sulje silmäsi. Kohotan kepin, mutta annan tytön odottaa melkein minuutin ennen kuin vetäisen kohtuullisen kovaa pakaroille kaksi nopeaa sivallusta. Petra puree silmät kiinni kaulakoruaan, muttei päästä huuliltaan kuin pienen tukahtuneen nyyhkäyksen. Keppi jättää vahvoille oliivisille pakaroille kaksi tummana punottavaa jurmua ristikkäin ja hiukan multamurenia niiden ympärille. – No niin, nyt se on tehty. Mutta kai naarmusi pitää vielä puhdistaa?

Menen istumaan laverille ja liikutan sormiani pyllyn kaarella kevyesti ihoa hipoen. Sitten alan hitaasti kuljettaa kieleni kärkeä sivallusjäljissä. Maistan mullan ja hien suolaisen vivahduksen, ja nenääni kohoaa nuoren pillun kirpeä tuoksu. Lasken käteni vaolle, ja sivelen häpyhuulia pitkin hitain liikkein. Kämmeneni kostuu lämpimästä mehusta, ja kuulen kuinka hänen hengityksensä tihenee entisestään. Valutan omaa sylkeäni peräreiälle, ja tämänkin aukon suulta alkaa kuulua pientä litinää kun pyöritän siinä peukaloni päätä. Avaan vyöni toisella kädellä ja kiskon housuni alas samalla kun hieron yhä toisella kädellä hänen vakoaan ja pieneen suppuun vetäytynyttä pyllyreikäänsä. Kyrpäni suonet tykyttävät paksuina ja vaativina kun hankaan tovin moloni paksua päätä vaon suulla kiilteleviin liemiin.

Tartun voimakkaasti molemmin käsin Petraa vyötäisiltä ja seivästän mulkun kerralla perille vetäen tyttöä tiukasti kiinni lanteilleni. Hän ulvaisee hiukan, työntää heti vastaan ja yrittää alkaa nytkyttää persettään. Miten vahva lihaksikkaan tiukka pillu! En salli kuin pienen pyörivän liikkeen ja kuumien pakaroiden hankauksen kupeisiini. Kierrän käteni hänen uumansa ympäri ja yllän kuin yllänkin klitorikselle. Petra vääntelehtii ja pyörii kyrpäni ympärillä samaan tahtiin kuin pyöritän sormeani hänen herkimmällä paikallaan; se on turvonnut mehukkaaksi siivuksi rakkauden lihaa, hermokimpuksi joka puristuu litisten sormieni väliin haluten vielä kiivaammin ja enemmän!

Huohotan jo Petran selkään kuin juuri jääkaudesta selvinnyt myskihärkä, ja jos minulla olisi päälläni kumi, survoisin nyt voimakkain pitkin työnnöin hamaan loppuun asti, mutta on pakko pidätellä – mikä sekin tuottaa tavatonta tuskaa, odotusta ja nautintoa. Tartun tyttöä tiukasti poninhännästä, vetäisen hänen päätään taakse, ja tartun samalla korun kultaketjuun. Petra pyörittää kiivasta lantiotaan samalla kun pusken minkä voin, ja kuristan ketjulla tiukalla otteella hänen kaulaansa niin kovaa kuin uskallan – kestääkö se, kestääkö hän, kestänkö minä?

Ja nyt kun hän tulee – ja nyt hän tulee ja TULEE! Huutaen, kiemurrellen, nytkyen, koristen ja paratiisimetsän kurkkuääntein! Mutta nyt kun hän saa noin kovaa niin todella tunnen voimani ja heikkouteni samaan aikaan – yritän kuvitella kyrpäni ympärillä kiemurtelevia käärmeitä, toisiaan myrkyttäviä hämähäkkejä, tippukiviluolissa tapahtuvia kemiallisia reaktioita, purtuja poronhaaroja ja lampaan keritsemisasentoja – sillä lastini on purkautumaisillaan hänen ihanan lihansa perukoille, mutta juuri kun kriittinen piste on ylittymäisillään tempaudun irti ja vetäydyn.

Nopeasti kierrän tytön eteen polvilleni ja työnnän saman tien seipääni hänen yhä huohottavaan suuhunsa. Se painuu syvälle muttei hän vastustele vaan yrittää imeä ja liikutella samalla kieltään palleissa asti. Vedän kullin ulos ja painan taas syvälle, ja hän tarttuu rytmistä kiinni ja kääntää silmänsä minuun ja tekee kaikkensa miellyttääkseen kielellään. Silti hän vaikuttaa jotenkin kömpelöltä aloittelijalta eikä tunnu tietävän mitä vielä tekisi. Mutta olen jo niin kiihottunut etten jaksa pidätellä. Tartun toisella kädellä ponnariin ja toisella puristan hänen poskensa sormieni puristukseen ja vatkaan hänen päätään voimalla nautintoni ympärillä. Melkein heti alan tulla valtavalla voimalla ja sykkeellä syvälle hänen nieluunsa. Petra kakoo hetken, yrittää niellä, ja sitten osa spermastani lentää ulos hänen sieraimistaan! Uhhh, mikä kokemus!

– Hiukan myöhemmin syleilen Petraa lempeästi hyväillen, mutta hän vastaa kuin hiukan arastellen. Silti tavoitan hänen kasvoiltaan pikemminkin myhäilevää salaperäistä tyytyväisyyttä kuin häpeää tai tuskaa, ja olen huomaavinani miten hän hymähtää hiukan samalla kun suutelee nopeasti ja rituaalinomaisesti kultaista ristiään ja livahtaa kohden saunaa ja suihkuhuonetta.