Kesäapulainen saa selkäänsä

Seksinovellin tarjoaa:

Työskentelin joku vuosi sitten erään helsinkiläisen vaatetusliikkeen myymäläpäällikkönä. Sinä kesänä tulleet kolme kesäapulaista olivat mielestäni todella onnettomia tapauksia: laiskoja, saamattomia ja typeriä. Erityisesti 17-vuotias Jutta oli ärsyttävä. Hän oli jotain sukua pomolle, ja käytös oli sen mukaista. Aivan asiallisiin huomautuksiinkin hän vastasi nenäkkäästi eikä läheskään aina suvainnut edes totella. Saatanan blondi, ajattelin mielessäni kun hänen kiekumisensa kaikui kahvihuoneesta. Siellähän hän tuntui viihtyvän paremmin kuin liiketilassa. Olin siitäkin sanonut hänelle. Hän vastasi silloin vain ”Joo”, ja kun olin ehtinyt vähän kauemmas kuiskasi Sadulle ”vitun mulkku”. Kävelin pois ikään kuin en olisi kuullutkaan, mutta täytyy sanoa, että pinna oli niin kireällä että soi.

Heinäkuussa naisten puolella alkoi tulla hävikkiä. Kaikkea pientä näytti häviävän: alusasuja, toppeja, sukkia ja sen sellaista. Hälytysjärjestelmä näytti olevan kunnossa, joten aloin epäillä että kamaa lähti ns. takaovesta. Aloin tarkkailla valvontakamerojen kuvista asiakkaiden sijasta henkilökunnan toimia. Ja mitä eräänä päivänä monitorista näinkään: Jutta! Tietysti! Kamerasta näkyi selvästi, että Jutta kävi kassatiskillä poistamassa mustista rintsikoista ja pikkupöksyistä hälyttimet ja vei ne sen jälkeen muina naisina henkilökunnan puolelle. Koska mittani oli jo muutenkin täysi, iloitsin tästä uutisesta. Nyt se saatanan pikku-narttu ei ihan helpolla pääsekään!

Sattui sopivasti niin, että Jutta oli sinä päivänä myöhäisemmässä vuorossa, joten sain sovittua, että Satu pääsee lähtemään jo vähän aikaisemmin ja minä vastaan miesten puolesta. Viimeiset puoli tuntia olimme kaupassa Jutan kanssa kahdestaan. Kun olin laittanut oven lukkoon, odotin toimistossa raivosta kihisten että Jutta toisi päivän kassan laskettavaksi. Neiti suvaitsi saapuakin ylhäisen näköisen ja sanakaan sanomatta iski kassaboxin pöydälleni. Hän kääntyi lähteäkseen, mutta pysähtyi kun sanoin: ”Nyt olisi vähän juteltava.”

”No sen kun juttelet”, kuului tyypillisen röyhkeä kommentti. ”Sä olet varastanut tänä kesänä täältä tavaraa” sanoin tasaisesti ja yritin hillitä itseni. ”Kaikki näkyy kameran nauhoilla”. ”En oo vieny mitään”, hän sanoi haastavasti. ”Viimeksi tänään. Näytähän laukkusi.”, jatkoin. Jutta viskasi olkalaukkunsa pöydälle ja sähähti ”Tutki itte, vitun kyylä.” Pengoin laukkua, mutta siellä ei ollut muuta kuin meikkejä ja muuta naisten roinaa. ”Istuhan tässä, mä käyn tarkistamassa kahvi- ja pukuhuoneen.” ”Sen kun”, Jutta tokaisi.

Tarkistin kaikki kaapit, hyllyt, samoin vilkaisin naistenvessan puolelle. Roskiksessa oli naisten pikkupöksyt ja rintsikat, mutta jo käytetyt. Menin takaisin konttorin puolelle. Istuin tuolille ja Jutta sanoi: ”Ei löytynyt mitään, vai. Kai mä voi mennä?”. ”Tänään sä veit alusvaateosastolta Gossardin mustat rintaliivit ja pöksyt. Ne on sulla nyt päällä. Näytähän alusvaatteesi.” Se repliikki tuntui vihdoinkin tepsivän. Säikähtäneen näköisenä hän katsoi minua eikä keksinyt heti mitään sanottavaa. Sitten hän yritti palata vanhaan vittuilutyyliinsä ja sanoi paksulla äänellä: ”Ei sulla oo mitään ruumiintarkastusoikeutta.”

Sanoin: ”Jutta. Nyt meillä on kaksi vaihtoehtoa. Yksi: mä soitan heti poliisille ja tämä asia siirtyy tutkintaan. Kaksi: sä otat puseron ja hameen pois ja näytät alusvaatteesi. Jos ne on varastetut, niin sä et joudu poliisin puheille, vaan asia hoidetaan talon sisällä.” Oli pitkään hiljaista. Tosi pitkään. ”Okei, mä otin ne. Ootsä nyt tyytyväinen!” hän lopulta puuskahti. Puheen sävy sai minut kerta kaikkiaan näkemään punaista. ”Ja jumalauta! En ole vielä tyytyväinen. Sä saatana narttu otat nyt vaatteet pois tai mä soitan poliisille!” Ajattelin että pieni nöyryytys ei tosiaankaan tekisi Jutalle pahaa… Nousin ylös ikään kuin olisin itse valmis repimään vaatteet häneltä.

Sen verran hän säikähti että alkoi availla puseronsa nappeja hitaasti. Ilme oli kuitenkin uhmakas. Pusero lensi lattialle. Kas, Gossardin mustat liivithän ne siellä! Ensi kertaa huomasin, että Minnan kuppikoko oli aika iso hänen ikäiselleen. Rintaliivit näyttivät tosi upeilta hänen rinnoillaan – ja päinvastoin. Liivit työnsivät rinnat kuin tarjottimelle. ”Ja nyt hame”, sanoin. Jutta otti sandaalit jalastaan ja avasi hameen vetoketjua jo vähän epävarmemman näköisenä. ”Onks tää nyt tarpeellista”, hän kysyi. En antanut yhtään armoa, vaan totesin tylysti: ”On.”

Hame valahti lattialle ja hän astui siitä ulos. Gossardin pikkupöksyt, kyllä. Jutan ärsyttävä käytös oli vaikuttanut minuun koko kesän ajan niin, etten tullut nähneeksi häntä tässä valossa. Mutta nyt näin: Jutta oli harvinaisen kauniilla vartalolla varustettu tyttö. Aavistuksen omainen rehevyys vain korosti sen naisellisuutta. Minun oli nielaistava ja kerättävä vakuuttavuutta ääneeni kun sanoin ”Ja nyt otat ne varastamasi alusvaatteet pois ja ojennat ne kiltisti minulle. Tässä ja nyt.” ”En mä voi”, hän sanoi hiljaa. ”No sitten minä otan ne”, sanoin ja nousin toimistopöydän takaa. Suuttumus oli kylläkin enää vain kurkunpäässäni, mutta halu saada alusvaatteet hänen päältään oli sitäkin aidompi! Ja täytyy tunnustaa, että nautin saadessani hieman nöyryyttää Neiti Nenäkästä…

Jutta vaikutti yllättävän nöyrältä. Hän kääntyi kuuliaisesti, ja aloin hieman vapisevilla käsillä avata hänen – tai siis firman – rintaliivien hakasia. Väkisinkin sormeni koskettivat hänen selkäänsä. Iho tuntui sileältä ja lämpimältä. Rintaliivit saatiin pois. ”Käänny”, sanoin uudestaan. Hän totteli koneellisesti ja kääntyi minuun päin, mutta laittoi vaistomaisesti kädet rintojensa eteen. Hengitykseni tiheni jo pelkästä ajatuksesta että seuraavaksi riisuisin hänen pikkupöksynsä!

Kävin kyykkyyn ja aloin vetää pikkupöksyjä alas. Silmäni olivat aivan hänen pillunsa tasolla ja näköala oli mitä mainioin. Pöksyjen alta paljastui joku aika sitten paljaaksi ajeltu pillu, jossa kuitenkin nyt oli muutaman millin sänki. Oikein soma nuoren tytön pillu. Mieleni olisi tehnyt painaa huulet tuolle häpykummulle, mutta hillitsin itseni. Vedin pöksyt nilkkoihin ja Jutta astui pöksyistä. Hän oli alasti edessäni…

Kävelin kulli kankeana takaisin toimistotuoliini. ”No niin, sä olisit ansainnut kyllä syytteen tästä, mutta tuollaisille kakaroille riittää rangaistukseksi selkäsauna. Sen sä saat nyt ja sitten asia on pois päiväjärjestyksestä onko selvä?”, kysyin. Jutta katsoi lattiaan ja vain nyökkäsi. Nousin, istahdin keskelle konttorin sohvaa ja sanoin: ”Käy tähän mahallesi mun polvien päälle. Selkäsauna alkaa.” Vaivautuneen näköisen ja kömpelöin liikkein Jutta asettui haluamaani asentoon.

Nyt oli herkullisen näköinen teiniperse hollilla, ja sen ilman kummempia puheita aloin läiskiä pakaroita avokämmenellä. Löin aluksi vähän varovaisesti, mutta jostain syystä halusin läpsiä yhä kovemmin. Jutan pienessä voihkimisessa oli jotain todella kiihottavaa! Halusin hänen voihkivan yhä kovemmin… Läiskin reilusti, peppu alkoi punottaa kunnolla ja ihana polte kuumensi myös omaa kämmentäni. Kullini seisoi kuin rautakanki, ja paloin halusta saada sen ulos tukalista housuista.

Olin jo hengästynyt kun pidin taukoa läpsimisessä. ”Miltäs selkäsauna tuntuu?”, kysyin huohotellen, mutta Jutta ei vastannut, oli vain hiljaa paikallaan. Tyttörukan perse todellakin punersi kurituksen jäljiltä, ja silittelin ihoa hieman ”lepytysmielessä”. Jutta tuntui sivelyn vaikutuksesta ikään kuin nytkähtelevän. Oliko se kipua vai nautintoa? Sivelin pakaroiden pintaa mahdollisimman hellästi. Jutan peppu tuntui liikkuvan sormieni alla. Sitten haistoin pillun tuoksun ilmassa, kiihottuneen naisen tuoksun!

Kuin kokeeksi hän veteli esinahkaa pari kertaa ja sen jälkeen lipoi varovasti terskan alapintaa. Ah, se tuntui herkulliselta! Varovasti hän hamusi huulillaan terskaa suuhunsa ja otti sen vähitellen syvemmällekin. Olin niin kiihottunut, että pelkäsin laukeavani hänen suuhunsa.
Kuin kokeeksi hän veteli esinahkaa pari kertaa ja sen jälkeen lipoi varovasti terskan alapintaa. Ah, se tuntui herkulliselta! Varovasti hän hamusi huulillaan terskaa suuhunsa ja otti sen vähitellen syvemmällekin. Olin niin kiihottunut, että pelkäsin laukeavani hänen suuhunsa.
Siirsin sormeni hänen pakaroidensa väliin ja herrajumala! Jutan pillu oli aivan märkä, se tuntui suorastaan vaahtoavan sormieni alla. Tämä tieto iski tajuntaani kuin moukari! Mielettömänä kiimasta painoin pääni hänen haarojensa väliin ja nuolin nuorta, kiimaista pillua. Sänki pisteli jännästi leukaa ja ylähuulta. Jutta läähätti ja vaikeroi. Jutta levitti jalkojaan, ja minä nuolin turvonneita häpyhuulia ja pirteästi pömpöttävää klitorista. Jutta tuntui tykkäävän siitäkin kun kieleni leikitteli hänen peppureiällään…

Tässä vaiheessa kyrpäni alkoi olla jo räjähtämispisteessä. Nostin varovasti hänet päältäni ja aloin riisua housujani. Jutta siirtyi istumaan sohvalle ja tuijotti silmät suurina kalsareista esiin pompahtanutta kulliani. ”Mä… mä haluan tehdä samaa sulle”, hän sanoi käheällä äänellä. Hän asettu polvilleen ja tarttui kiimasta värisevään kyrpääni. Kuin kokeeksi hän veteli esinahkaa pari kertaa ja sen jälkeen lipoi varovasti terskan alapintaa. Ah, se tuntui herkulliselta! Varovasti hän hamusi huulillaan terskaa suuhunsa ja otti sen vähitellen syvemmällekin. Olin niin kiihottunut, että pelkäsin laukeavani hänen suuhunsa. Nyt kuitenkin haluaisin nussia teintyttöä, kun kerran mahdollisuus oli!

Pyysin Juttaa asettumaan kontilleen ja nojaamaan sohvan reunaan. Lompsasta nappaamani ”kaiken varalta” –kortsu oli pian rullattu paikalleen. Kontillaan oleva perse levällään kullia odottava tyttö oli varmaan elämäni kihottavin näky. En jäänyt siitä kuitenkaan nautiskelemaan vaan kävin itsekin polvilleni. En malttanut olla nuolematta hänen häpyään tästäkään asennosta hieman. Mmmm, se oli todella märkä! Levitin häpyhuulet ja asetin terskan asemiin. Vaikka liukkautta oli tarpeeksi,, sain kuitenkin työntää kyrpää sisälle tosissaan. Olihan tiukka pillu! Viimein olin pohjaa myöten sisällä ja aloin varovasti lykkiä.

Jutta voihki suureen ääneen, ja onnittelin itseäni siitä, että seinänaapureita ei ollut lähimailla. Kiihkoissani puristelin hänen pakaroitaan kovakouraisesti ja nussin yhä lujempaa. Täydet kivespussini iskivät hänen pillunhuuliaan vasten. Välillä tartuin hänen pitkään vaaleaan tukkaansa ja vedin hiuksista kuin ohjaksista. Jutta tuntui vain nauttivan vähän kovasta käsittelystä… Sitten siirsin käteni hänen klitorikselleen ja hieroin sitä samalla kun nussin häntä takaapäin. Jutta laukesi huutaen suoraa huutoa. Hänen nytkähtelynsä tuntui niin kiihottavalta ja herkulliselta, että en voinut enää pidätellä vaan laukesin nautinnollisesti.

Aivan voipuneena vedin mulkun ulos ja kävin viemässä spermaa pullollaan olevan kortsun roskiin. Kun palasin Jutta oli pukemassa puseroa päälleen. Alusvaatteet olivat edelleen lattialla. ”Sä voit pitää nuo Gossardit. Ehkä sä olet ne ansainnut. Ja tää asia on nyt loppuun käsitelty”, sanoin hieman vaivautuneena. Jutta nosti katseensa lattiasta, ja vasta nyt huomasin että hänellä oli todella kaunis hymy. ”Jos mä pöllin huomenna uudet?” ”Se on selkäsaunan paikka”, vastasin. ”Onks toi lupaus?, Jutta kysyi äänellä joka tuntui kiveksissä saakka. ”On.”