Kaksi naista ja koira

Seksinovellin tarjoaa:

Eräänä aamuna heräsin ihanaan kutitukseen pillussani. Ihmettelin, mikä siellä kutitti. Katsoin peiton alle ja säikähdin. Kun minä en pidä vaatteita päälläni nukkuessani, koirani oli tullut peittoni alle ja nuollut vasta ajeltua pilluani. Hyppäsin sängystä ja huusin Ronille eli minun koiralleni. Se oli Suomen pystykorva. Roni huomasi vihani ja juoksi omalle paikalleen. Menin suihkuun pesemään vähän kuolaista ja samalla kiimaista vittuani. Suihkussa mietin, miten ihanalle koiran kieli tuntui pillussa…

Päivällä olin kaverini Jutan kanssa kahvilla pienessä kahvilassa keskustassa ja kerroin hänelle, mitä aamulla oli tapahtunut. Hän ei voinut uskoa, kun kerroin, miten ihanalle se oli tuntunut. Jutta kertoi että myös hänellä oli eläinseksifantasioita. Sovimme Jutan kanssa, että hän tulisi meille illalla ja etsisimme netistä vastaavia tapahtumia. Illalla Jutta tuli meille ja menimme koneellamme nettiin. Kyllähän sieltä löytyi vaikka minkä näköisiä juttuja, kuten esim. koira ja nainen, hevonen ja nainen ja peräti sellainen, että mies pisti hevosta pyllyyn. Se oli jollain tavalla kiihottavaa. Joimme samalla kaljaa, että pystyimme paremmin uskomaan kaiken näkemämme.

Tarpeeksi humalluttuamme ja kiimaisina kuin mitkä rupesimme suutelemaan tietokoneen ääressä. Menimme makuuhuoneeseen ja riisuimme toisemme. Minä makasin sängyllä ja Jutta meni minun jalkapäähäni, levitti haarojani ja työnsi kielen pilluuni. Se tuntui ihanalta uuuuh… Mutta sitten älysin, että koirani Roni oli sata kertaa parempi nuolija kuin Jutta. Sanoin Jutalle, että tulee istumaan taakseni ja Juttahan tuli. Hän istui takanani, niin että pääni oli hänen pillunsa päällä ja sitten…

Vihelsin Ronin paikalle. Roni juoksi omalta paikaltaan olohuoneesta hirveällä vauhdilla makuuhuoneeseen. Se rupesi istumaan sängyn viereen jalkopäähän. Vislasin ja taputtelin pilluani ja näytin sormella, minne Ronin oli tarkoitus kieli ujuttaa. Roni hyppäsi sängylle ja työnsi varovasti kuononsa haaroihini ja nuuski ensin hiukan. Sen kuono kutitti hiukan, mutta sitten aaahh… Ihanaa. Roni työnsi ihanan kielensä pilluuni ja lipoi sitä siellä niin kuin olisi juonut vettä. Minä laukesin. Huusin kovaan ääneen “IHANAA!” Roni vähän säikähti, mutta taputtelin jälleen pilluani ja Roni jatkoi.

Halusin sisääni jotain lihaisaa ja pitkää. Mietin, että Jutalla ei ollut kyrpää, mutta hetkinen, Ronilla oli ja kun esinahan vetäisi sivuun, esiin tulisi ihanankokoinen vaaleanpunainen kyrpä. Menin istumaan sängyn päähän lattialle, että nojasin sänkyyn. Jutta ohjasi Ronin eteeni. Jutta laittoi pari tyynyä alleni, että olin vähän koholla, jotta Roni onnistuisi paremmin tehtävässään.

Jutta laittoi kätensä Ronin kyrvälle. Roni vähän sätkähti, mutta minä rauhoittelin sitä rapsuttamalla. Jutta runkkasi hetken Ronin ihanaa punaista kyrpää ja maisteli sitä myös. Hän sanoi, että se maistui paremmalle kuin ihmisen muna. Uskoin häntä täysin. Jutta työnsi Ronin lähemmäksi. Roni meinasi taas ruveta nuolemaan pilluani, mutta ohjasin sen kuonon rintojeni luo ja Jutta ohjasi Ronin kyrvän häpyhuulteni väliin. Roni ymmärsi, mitä piti tehdä. Roni rupesi panemaan minua hirveällä vauhdilla ja voimalla. Aaah… että tuntui hyvälle. Laukesin varmaan siinä tahdissa kahdeksan kertaa vartin aikana. Sitten tunsin, kun Ronikin laukesi. Ronin sisältä tuli hieman tummanvalkeaa ainetta ja se vasta tuntui hyvälle. Työnsin Ronin pois sisältäni ja otin sen ihananvärisen kyrvän suuhuni ja imin sen puhtaaksi. Pillustani valui Ronin ihanantahmeaa spermaa. Jutta nuoli pilluni puhtaaksi, mutta jäi silti toiseksi Ronin nuolemistaitojen rinnalla.

Myöhemmin samana iltana teimme saman Jutalle ja Juttakin kehui koiraani parhaaksi nuolijaksi ja parhaaksi puskijaksi. Siitä lähtien olemme kokeilleet joidenkin muidenkin kavereiden koirien kanssa samaa, mutta kukaan ei ole voittanut minun Roniani.