Alistettu lutka-duo

Seksinovellin tarjoaa:

”Sinähän olet kultaseni ollut kiinnostunut kokeilemaan ryhmäseksiä”, Harri kuiskasi sängyssä korvaani ihanan rakastelun jälkeen. Sydämeni hypähti koska olimme joskus asiasta puhuneet ja se kiinnosti minua, mutta Harri ei ollut syttynyt ajatukseen. ”Tänään yhdellä kaverilla olisi pienet pikkujoulut joiden jälkeen asiat voisivat kehittyä oikeaan suuntaan – sopivasti avitettuna”. Houkuttelu toimi hyvin ja olin intoa puhkuen valmiina! Harri pysyi salaperäisenä koko päivän, mutta piti minut samalla kiihottuneena. Muutama hyvin kohdistettu samppanjalasillinen illan lähestyessä, Harrin taidokas työ pilluni parturoinnissa ja geishapallot sisälläni saivat minut melkein räjähtämään.

Kun illalla aloimme pukeutua, Harrilla oli vielä yksi yllätys minulle: tonttuasuni, sillä koska paikalla ei olisi joulupukkia, niin minä saisin toimia virallisena joulutonttuna ja jakaa lahjat! Hän veti esille aivan upean punaista samettia olevan takin, jossa oli turkisvuorattu huppu ja hihansuut, upea hopeasolki edessä ja tietenkin punaiset korkokengät. Halusin heti kokeilla asuani mutta Harri vetosi kiireeseen ja piti asun pakkauksessaan.

Taksissa matkalla illan emäntä soitti Harrille ja koska muut olivat jo paikalla he sopivat että tulemme takaovesta ja minä pukeudun heti tontuksi jotta saadaan lahjanjako alkuun. Talo oli iso ja menimme keittiön kautta sisälle. Riisuuduin ja Harri antoi minulle punaiset microstringit ja tonttuasuni. Kun puin asun päälleni, niin huomasin etteivät liepeet ylettyneet yhteen edestä, eivät lähimainkaan. Hopeinen solki oli heti rintojen alla ja siitä alaspäin helmat olivat avoinna niin että kävellessäni koko vartaloni näkyi rinnoista alaspäin. Myös selkäosa oli halki vyötärölle asti eli asu oli lähinnä kaksi punaista lievettä sivuillani. Pieni houkuttelu Harrin puolelta toimi, näistähän piti tulla rohkeat juhlat! ”Minä tuon lahjat”, sanoi Harri ja ohjasi minut eteenpäin.

Yllättäen tupsahdin tunnelmallisesti kynttilöillä valaistuun huoneeseen ja laskin 6 miestä siellä. Meinasin pysähtyä kesken askeleen, mutta Harri tuuppasi minua pari askelta eteenpäin. ”Hi guys”, sanoi Harri ”This is your x-mas gnome and she has wished only hard presents! She is happy to fulfil all your wishes! If she turns out to be naughty you are welcome to utilize fruits of x-mas tree!”.

Sain miehiltä hyväksyvää muminaa ja olin hyvin tietoinen paljastavasta asustani. Kaksi miehistä nousi ja vasta nyt huomasin että he olivat kaikki alastomia, joukossa kaksi neekeriä. Eihän Harri voinnut tarkoittaa että naisin heitä kaikkia!? Käännyin Harrin suuntaan huomatakseni hänen kadonneen ja samassa käteeni tartuttiin. ”What a sweet gnome you are! Hopefully you are as nice as you look like – or then we must use x-mas tree fruits”, hän sanoi ja käänsi päätäni niin että näin pienen joulukuusen jonka oksilla roikkui muutama nahkakahle ja piiska.

Kieli vaihtui kaluun joka tunkeutui pilluuni ja kundi auttoi päästäni minua pitämään rytmin imemisessä. Puristelin kiveksiä kädelläni ja alapääni eli omaa elämäänsä kaiken saamansa huomion keskellä kun sperma pulppusi suuhuni ja heti perään pilluuni.
Kieli vaihtui kaluun joka tunkeutui pilluuni ja kundi auttoi päästäni minua pitämään rytmin imemisessä. Puristelin kiveksiä kädelläni ja alapääni eli omaa elämäänsä kaiken saamansa huomion keskellä kun sperma pulppusi suuhuni ja heti perään pilluuni.
Joululaulu alkoi soida stereoista ja minun käskettiin strippaamaan tangani pois. Sain samppanjalasin ja aloin tanssimaan, ensin ujosti mutta nopeasti kiimani palasi. Stringeissä ei ollut paljoa stripattavaa ja näin kalujen nousevan pystyyn kun hieroin jalkoväliäni ennen kuin heitin stringit yhdelle miehistä. Polvistuin vieressäni olevan miehen eteen ja otin kalun käteeni, hieroin sitä pari vetoa ja otin sen suuhuni. Tunsin jonkun sormet jalkovälissäni ja parilla taka-askeleella imemäni kundi rojahti nojatuoliin istumaan ja avustettuna minä oikaisin jalkani ja levitin paljaan jalkovälini tuntien lähes heti kielen jalkovälissäni. Kieli vaihtui kaluun joka tunkeutui pilluuni ja kundi auttoi päästäni minua pitämään rytmin imemisessä. Puristelin kiveksiä kädelläni ja alapääni eli omaa elämäänsä kaiken saamansa huomion keskellä kun sperma pulppusi suuhuni ja heti perään pilluuni.

Ilman mitään taukoa minut siirrettiin lattialla makaavan valtavakaluisen neekerin päälle ja istuin alas odottavaan kaluun. Ratsastin hetken ja hän veti minut alas suudellakseen spermaista suutani. Tunsin sormen pyllylläni ja hiljakseen se upposi sisälle, kohta toinen sormi perässä. Ratsastamani kundi piti minusta tiukasti kiinni kun toinen asettui päälleni ja tunsin kuinka kalua ohjattiin pyllyyni. Pyllyni ei ole ihan neitseellinen, mutta kalun tunkeminen sinne toisen ollessa pillussani sattui. Yritin rimpuilla ja vastustella, mutta olin tiukasti otteessa ja lopulta kalu oli sisälläni. Hetken kuluttua kipu muuttui nautinnoksi kun miehet naivat minua ja laukesivat sisälleni.

Joku repäisi asuni pois päältäni ohjatessaan minut kontilleni pöydälle ja alkoi naida pyllyäni takaapäin ja uusi kalu tungettiin suuhuni. Menetin ajantajuni kokonaan kun kalu toisensa jälkeen upposi minuun ja spermaa valui kasvoillani ja vartalollani. Jossain vaiheessa tunsin miten pilluani nuoltiin ahnaasti ja sitten suutani suudeltiin ja samalla suuhuni valui valtava määrä spermaa – samaa mitä pillustani oli juuri nuoltu. Tajusin suutelijan olevan nainen mutta juuri sillä hetkellä sain järisyttävän orgasmin jonka aiheutti mies joka nai minua kovaa pilluuni.

Seuraavassa hetkessä olin kontallani ja pääni painettiin spermaiseen pilluun ja nuolin sitä himokkaana samalla kun perseeseeni upotettiin iso kyrpä. Minua työnnettiin eteenpäin ja naamani liukui spermaisen vatsan ja rintojen kautta naisen huulille joita suutelin ahnaasti sperman valuen molempien suista. Käännyin 69-asentoon ja nuolimme toistemme pilluja ja sitten pyörähdimme niin että minä olin alla. Pääni käännettiin taaksepäin ja iso, musta kyrpä ilmestyi kasvojeni eteen ja upposi sisälle pilluun samalla kun oman pilluni nuoleminen jatkui. Nuolin kyrvänvarresta mehuja joita se kirnusi pillussa ja kundin lauettua nuolin kalua kuuman sperman valuessa pillusta kasvoilleni. Jatkoimme toistemme nuolemista 69:ssä ja saimme yhdessä orgasmit.

Käännyimme taas kasvotusten, hieroin toisen naisen kanssa spermaisia vartaloitamme yhteen ja suutelimme. Meidät erotettiin ja sain uuden kalun suuhuni ja imin spermat siitä ja suutelimme uudelleen, molemmilla suu täynnä tuoretta spermaa. Tunsin kuinka käteni vedettiin selkäni taakse ja lukittiin sinne ja sain kaulapannan. Olimme vielä suudelmassa kun joku huusi ”the big x-mas surprize”. Äkillinen valo sokaisi minut ja tajusin jonkun ottavan salamavalolla valokuvia. Vaikka olin lähes kiinni toisen tytön kasvoissa yritin tarkentaa kasvoni häneen ja tajusin hänen olevan Ilona, kaksoissiskoni. Ilona tajusi saman asian samaan aikaan ja pomppasimme molemmat poispäin toisistamme mutta turhaan, sillä kaulapantamme olivat kiinni toisissaan lyhyellä ketjulla.

”Ilona ja Tiina, kuinka mukava nähdä teitä!”, kuului ääni nurkasta. Käänsimme molemmat päämme ja näkö vahvisti sen mitä kuulo ei ollut hyväksynyt: nurkassa, videokameran takana, seisoi Katariina, entinen luokkakaverimme, jonka olimme lukiossa ilmiantaneet extasyn kaupittelusta. ”Teistä kahdesta siveydensimpukastahan on kasvanut ihan kelpo kiimapillut! Minulta meni aikoinaan puoli vuotta elämästä hukkaan kun te saitte minut kiinni jostain tuhmasta ja sain ehdollisen tuomion, lienee siis kohtuullista että te investoitte puoli vuotta elämästänne kun minä sain teidät kiinni jostain toisesta tuhmasta?”. Kuin vahvistaakseen tilannetta Kata otti pari valokuvaa sokaisten meidät salamavalolla. ”Diili on tämä: seuraavat puoli vuotta teidän kiimainen duetto viihdyttää Katan kiimapalvelun asiakkaita ja nämä iloiset perhekuvat eivät päädy teidän opettaja-vanhemmillenne. Onko meillä diili?”, Kata kysyi.

Tuijotimme ensin Ilonan kanssa toisiamme, noloina käänsimme katseemme syrjään ja nyökkäsimme vaisusti. ”Homma toimii sitten niin että minä sanon mitä, koska ja kenen kanssa te teette ja te toteutatte samalla kiimalla kuin tähänkin asti. Minä en viitsi uhkailla, joten jos homma ei toimi niin sitten levittelen kuvia.” Nyökkäsimme edelleen ja Kata irrotti kätemme ja ketjun kaulapantojen välistä. ”Nyt minä haluan nähdä 69 ja kuinka imette spermat toistenne pilluista”.

Hieman vastentahtoisesti tottelimme, mutta tottelimme kuitenkin. Sitten nousimme istumaan, minä annoin spermat suustani Ilonan suuhun, hän antoi minulle melkein suullisen spermaa takaisin ja Katan käskystä nielin ne. Ilta jatkui saunassa. Miehet olivat jo saunassa kun me saavuimme sinne. Saippuoimme toisemme ja hieroimme vartaloitamme yhteen pesten spermat pois. Yritin olla ajattelematta että toinen tyttö oli Ilona.

Orgiat jatkuivat pesuhuoneessa kun hieroimme vartaloillamme saippuaa kundeihin. Saippuoin ensimmäisen selän rinnoillani ja hän kävi penkille selälleen ja veti minut päälleen upottaen kalunsa pilluuni ja levittäen perseeni toiselle kundille kolmannen tunkiessaan kalunsa suuhuni. Hämmästelin kundien kykyä kun kovaa kyrpää tuntui riittävän jatkuvasti. Sain muutaman järisyttävän orgasmin ja lopulta Ilonan kanssa saippuoimme toisemme ja huuhtelimme spermat pois. Kundit pukeutuivat pukuhuoneessa ja meille oli varattu sinne microkokoiset läpinäkyvät aamutakit joihin pukeuduimme. Iloksemme huomasimme Katan ohjaavan kundit ulos talosta ja he kiittelivät ja hyvästelivät meidät.

Kata käski Ilonan siivoamaan saunan ja pesuhuoneen ja minä sain tehtäväkseni siivota olohuoneen josta olimme aloittaneet. Kata kuitenkin riisui hameensa ja pikkarinsa ja komensi minut nuolemaan pilluaan ja nöyrästi tein työtä käskettyä nuollen hänelle orgasmin ja sitten aloin siivoamaan. Jonkin ajan kuluttua Ilona liittyi seuraan ja yö oli jo pitkällä kun kaikki oli siivottu Meidän siivotessa Kata kertoi meille mitä tuleman pitää; hänellä olisi meille keikkoja juuri sen verran että ne pilaisivat sosiaalisen elämämme mutta kummankaan opiskelu ei kärsisi liikaa.. Minut Kata vei pieneen makuuhuoneeseen, käski sänkyyn ja laittoi teräskahleen nilkkani ympärille. ”Kauniita unia. Siskosi pääseekin nukkumaan minun kanssani”.

Aamulla kesti pitkään ennen kuin Kata tuli irrottamaan minut ja söimme aamiaista. Kysyin kotiin pääsystä, mutta Kata kuittasi sen vain toteamalla että eihän tässä mikään kiire ole. Kun olimme syönet ja peseytyneet ja pukeutuneet kumiseen toppiin ja minihameeseen Kata pyysi minut mukaansa kellariin. Siellä oli verholla eristetty pieni tila jossa oli modifioitu jalkapuu. Kata käski minut polvilleni niin että selkäni oli suorassa ja hän sai lukittua kaulani ja ranteeni loveettujen tukien väliin ja kun levitin polveni haralleen niin hän lukitsi nilkkani samalla lailla. Pääni asento oli melko epämukava mutta muuten asento oli kohtuullisen siedettävä, sillä polvien alla oli pehmustettu tuki. Mutta liikkumaan en päässyt. Sanomatta sanaakaan Kata poistui ja sulki oven perässään ja jäin odottamaan.

Olin turhauttavan ikuisuuden kahlittuna kunnes kuulin askeleita ja sitten näin Ilonan. Hänen askeleens olivat rauhalliset ja ymmärsin syynkin: jalassaan hänellä oli korkeavartiset ja -korkoiset saappaat, vyötärö oli kuristettu olemattomaksi tiukalla nahkakorsetilla ja jalkovälistä tuli lähes nilkkoihin asti paksu tanko joka oli kahleilla kiinni nilkoissa. Eikä vaatinut suurta mielikuvitusta ymmärtää että tanko jatkui myös ylöspäin Ilonan sisälle. Kaulan leveä kalapanta oli ainoa muu asuste.

”Tänne tulee joku italialainen mies joka tykkää sadomaso-jutuista ja sinä olet tällä kertaa porukan maso, minä olen jonkinlainen aputyttö. Se ei puhu kuin italiaa joten minä olen meistä kahdesta ainoa joka ymmärtää mitä se sanoo. Tämän verhon takana on muuten sellainen kauhugalleria että minua pelottaa oikeasti.” Kata ilmestyi huoneeseen: ”Silvio on täällä ihan kohta. Olen kertonut hänelle rajoiksi jäljet jotka kestävät yli neljä päivää ja sen lisäksi teillä on turvasanat ja –eleet joilla homma loppuu. Muuten hän pitää kaikkea rooleihinne kuuluvana.” Kata työnsi Ilonalle suukapulan suuhun ja kiinnitti ranteiden väliin puolimetrisen terästangon ja käveli pois. ”Nauttikaa tytöt menosta!”, hän huikkasi lähtiessään kertomatta meille turvasanaa tai –elettä.

Silvio oli lyhyenläntä, tumma mies, joka komensi haukahdellen Ilonaa italiaksi eikä minulla ollut aavistustakaan missä mentiin. Ilona avasi verhon ja näin laajan kidutuskammion josta inkvisitiokin olisi ollut ylpeä. Käskystä Ilona haki välineitä Silviolla. Hän aloitti nostamalla hameeni ylös ja läimimällä pakaroitani. Se oli enemmänkin nöyryyttävää kuin kivuliasta kun en voinut asialle mitään. Välillä hän upotti sormensa pilluuni ja tunki sen minulle nuoltavaksi. Joka kerta kun Ilona teki virheen Silvio komensi hänet hakemaan kapean, pienen piiskan ja sivalsi sillä tätä pakaroihin tai rintoihin. Suukapula esti Ilonan ääntelyn mutta näin terävät juovat iholla ja kyyneleet Ilonan silmissä. Minun pakarani saivat vuorostaan kapeammasta raipasta osansa ja tunsin suolaiset kyyneleet kasvoillani, niin kovia iskut olivat.

Jalkapuusta Silvio siirsi minut korkeaselkänojaiselle tuolille jossa törrötti pystyssä tekokalu, jonka Ilona rasvasi ja ohjasi minut istumaan tuoliin niin että tekokalu upposi perseeseeni. Kalu oli iso ja leveni hieman alaspäin, joten venytys oli sietämätön kun pakarani lopulta osuivat tuolin pintaan. Teräskahle piti kaulani kiinni tuolissa, ranteeni kahlittiin selkänojan taakse ja nilkat tuolin jalkoihin. Silvio meni tuolin taakse ja kuulin metallista ääntä ja selkänoja alkoi kaareutua selkääni kohti nii että lopulta olin tiukalla kaarella ja täysin liikuntakyvytön, en voinut edes kiemurrella.

Ilona tuli viereeni käsissään tarjotin ja Silvio aloitti rintojeni käsittelyn. Puristelua, piiskaamista, nipistimiä ja lopulta neuloja. Huusin ja itkin kauhusta ja kivusta, mutta Silvio näytti nauttivan suunnattomasti siitä. Erityisesti ohuet injektioneulat saivat minut kauhistumaan jo olemassaolollaan. Silvio laittoi kymmenen pyykkipoikaa kiinni vasempaan nänniin, nännipihaan ja ympäri rintaa ja otti tiukkahampaisen nipistimen irti oikeasta nännistäni. Kun veri palasi nänniin niin kipu oli melkoinen. Hän hieroi nänniä sormiensa välissä varmistaen että veri palasi mahdollisimman nopeasti, ja kivuliaasti.

Ilonan kannattelemalta tarjottimelta hän poimi ohuen neulan ja pisteli sillä kevyesti nänniä ja nännipihaa ja minä kiemurtelin ne muutamat sentit jotka pääsin liikkeelle. Hitaasti ja itse nautiskellen hän työnsi neulan nännipihan läpi ja minä huusin suoraa huutoa. Toinen neula nännin toiselle puolelle symmetrisesti. Kolmannen hän työnsi suoraan nännin lävitse.

Pyykkipoikien irrotus vasemmasta rinnasta aiheutti uuden tuskan aallon. Sen mentyä hän otti seuraavan neulan ja työnsi sen kohtisuoraan nännistä sisälle rintaani. haukoin henkeäni ja olin aivan uupunut. Viimein hän lopetti ja keskitti huomionsa Ilonaan. Tarjotin käsissään Ilona yritti seisoa mahdollisimman liikkumatta kun notkea piiska tanssi hänen paljailla pakaroillaan.

Taukoni päättyi ja Silvio veti neulat irti nänneistäni ja pyyhki pienet verinorot. Hän irrotti nilkkani ja nosti jalkani ylös sivulle. Pääni korkeudella oli poikkituki ja sen päässä kahle johon hän lukitsi nilkkani, sitten toisen nilkan toiselle puolelle niin että jalkani muodostivat ison V-kirjaimen. Ilonan nilkkakahleet hän irroitti tämän jalkovälissä olevasta tangosta ja Ilona asettui kontilleen eteeni, Silvion tuoliksi, jotta hän pääsi käsiksi pilluuni. Pillun käsittely oli vielä perusteellisempi kuin rintojen, mutta hän säästi minut neuloilta. Terävällä puutikulla, tekokaluilla ja muilla välineillä Silvio tuotti minulle välillä nautintoa, välillä silkkaa kipua. Olin lähes tajuton kun hän lopetti ja Ilona irrotti minut tuolista.

Silvio siirtyi köysiin. Hän sitoi käteni ranteista ja kyynärpäistä selkäni taakse, karkean köyden vyötäröni ympäri ja pillun huulten välistä kireälle kohti kattoa niin että jouduin seisomaan varpaillani ja ruoski reisiäni ja pakaroitani. Jokainen isku oli tarkoin harkittu ja rauhallinen. Hän piti pitkän tauon jokaisen iskun välillä aivan kuin varmistaakseen että kipu ehti vaikuttaa kunnolla. Jokaisen iskun voimasta liikuin hangaten pilluani köyteen.

Seuraavaksi hän laittoi minut mahalleni lattialle, piti kädet sidottuna ja sitoi jalatkin selkäni taakse. Lisää köysiä ja lisää ahdistusta kunnes hän nosti minut ilmaan roikkumaan. Taivuin kaarelle ja pääni oli pystyssä koska hän oli sitonut sen hiuksistani siihen asentoon. Sain hädin tuskin hengitettyä. Roikuin aikani ja yritin pysyä tajuissani kun huomasin Silvion kalun naamani edessä ennenkuin hän upotti sen kurkkuuni. En pystynyt vastustelemaan lainkaan kun hän painoi kalunsa kokonaan kurkkuuni ja taistelin oksennusreaktiota vastaan ja haukoin ilmaa. Hän ei kuitenkaan lauennut suuhuni vaan irrotti minut jälleen.

Vuorossa oli istuttaminen puolipyöreään penkkiin jossa oli pystyssä tekokalu ja nystyräinen klitoriskiihotin. Hän sitoi minua pitkään ja huolellisesti kunnes olin penkissä kiinni ja tekokalu alkoi naimaan minua. Asentoni oli sellainen että kun jännitin kaikki lihakseni, voimilla joita minulla ei enää ollut, niin sain pilluni irti kiihottimesta. Silvio irrotti kaikki Ilonan kahleet, istui eteeni ja Ilona asettui kontalleen ottamaan Silviolta suihin.

Kone nai minua aivan sietämättömästi enkä voinut mitään orgasmille, sitten toiselle ja kolmannelle. Orgasmit muuttuivat kivuksi ja rukoilin mielessäni Ilonaa pitämään kiirettä. Yllätyksekseni minut irrotettiin ja kaadettiin selälleni lattialle ja Silvio alkoi naida minua. Pilluni oli todella herkkä ja huusin suoraa huutoa, sekä kivusta että nautinnosta, kun hän nai minua ja lopultakin laukesi.

Lauettuaan Silvio nousi ylös ja irrotti köyteni. Hän kiitteli italiaksi meitä molempia ja poistui paikalta. Ymmärsin että kun sessio oli lopussa niin Silvio muuttui normaaliksi ihmiseksi. Hänen poistuttuaan paikalle tuli Kata joka komensi meidät puhdistamaan laitteet ja välineet ja sitten suihkuun.

Yllättäen Kata suhtautui meihin aivan neutraalisti kun istuimme juomassa kahvia ja kerroimme hänelle session kulusta. ”Sitten sovitaan jatkosta. Kuten sovittua niin te molemmat saatte pitää normaalit elämänne kunhan hoidatte työnne seuraavan puolen vuoden ajan. Koska minä mainostan teitä kaksosina niin saatte luvan myös näyttää sellaisilta, joten seuraavalla kerralla teillä on molemmilla hiukset samalla tavalla, samanlaista kynsilakkaa ja huulipunaa. Joka keikalle tulette pillut täysin posliineina, ei minään sänkipilluina ja pyllyt peräruiskeella putsattuna, sillä anaali kuuluu teidän suosikkivalikoimaanne.” Katsoimme toisiamme mutta kumpikaan meistä ei uskaltanut sanoa sanaakaan. Olimme aina pyrkineet pukeutumaan ja näyttämään erilaisilta, joten ajatus identtisyydestä oli meille outo.

”Teidän seuraava keikka on keskiviikkona, pääsette taas tonttuilemaan. Teiltä odotetaan osallistumista glögin tarjoiluun, strippausesitystä, kiimaista lesboshow’ta ja illalla on sitten vapaampaa ohjelmaa. Paikkana on yksityiskoti Kulosaaressa, tulen hakemaan teitä Tiinan luota kahdeksalta. Keskiviikkona tulen katsomaan teidän esitykset. Teiltä molemmilta luonnistuu pillun nuolenta oikein sujuvasti ja Ilona osoitti lahjakkuutta viime yönä kanssani, joten odotan sitten show tihkuvan kiimaa.”

”Tiina varmaan ihmettelee Harrin osuutta tässä kaikessa. Keneltä sinä luulet minun aikoinaan ostaneen ne extasyt joista jäin kiinni? Harri oli minulle yhden velkaa kun en vasikoinut!” Kata heitti pöydälle kourallisen ryppyisiä seteleitä ”saitte kivasti tippejä”, ja poistui paikalta. Sovin Ilonan kanssa että ”harjoittelisimme” maanantai-iltana ja tilasimme taksin. Keskiviikkoon ei olisi pitkä aina……